![]() |
a co się dzieje z Glikiewiczem bo tak nagle go nie ma jagielloni...
|
Cytat:
|
Jaga to jest w ogóle dowód na to że można niemal po kosztach mieć trzech konkretnych jak na naszą ligę bramkarzy nie szukając ich po całym świecie
|
No proszę, są równi i równiejsi?
http://www.sport.pl/sport/10,67450,7..._dalby_mi.html Teraz dla "równowag"i wykartkują nam Głowackiego i Diaza i może jeszcze Wieszczycki kolejną aferę wykręci jak z Boguskim rok temu tak żeby Legia mogła wygrać:) |
O kurde, no to Vuko pojechał trochę po bandzie. Ciekaw jestem, które nożyce się teraz odezwą :)
|
śrutu drutu, że tak powiem. Nie wznawiał gry tylko puścił kilkudziesięciosekundową wiązankę sędziemu (przyznał się później) przy innych zawodnikach. I tak sędzia długo wytrzymał, a propos bardzo dobre sędziowanie, zwłaszcza liniowych, było wczoraj na Łazienkowskiej.
|
W meczu dwóch pastewnych klubów, lepszy ten z Wodzisławia. Wygrana Odry 1:0. Parchy zmierzają pewnie do I ligi !
|
W taki oto sposób nasi "przyjaciele" zza Błoń udowadniają jak bardzo należało im się utrzymanie w extraklasie. Rzeczywiście , klasowa drużyna , nie grają na remis...:D Prawdziwi zawodowcy.
W taki oto sposób (dzięki walecznej Craxie) ekipy bez celów sportowych , od wieków NIC nie grające utrzymują się w extraklasie , "podnosząc" poziom sportowy rozgrywek. Czy Orest ( z RadoMatu) nie miał czasem być zbawcą i reformatorem ? Oj , będzie zimą w Pasach gorąco. |
Linka do meczu Lechii, żeby obejrzeć w necie ??
|
Mam nadzieje ze Naród Wybrany spadnie ,bo juz nie moge na nich patrzeć
|
|
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...25&part=sports smakuj sznurka :)
|
A ja dziś kibicowałem Cracovii, bo nic nie działa mi na nerwy mocniej niż Odra w Ekstraklasie... Oby choć Lechia urwałą punkty Lechowi...
|
Przyznam subiektywnie, ze ja też Odry nie lubię.
Ale oni nie utrzymują się w ekstraklasie dlatego, że ktoś licencji nie dostał, nie kupują jakiejś dzikiej karty tylko sumienną pracą i zdobyciem odpowiedniej ilości punktów. To, że dostawaliśmy tam regularny łomot nie znaczy, że mamy się ich pozbywac z ekstraklasy bo drżemy o mistrza. Stadionu pięknego nie mają, ale takie w Polsce można liczyć na palcach jednej dłoni. Nie wiem ilu kibiców chodzi na mecze wodzisławskiego klubu, ale jestem przekonany, ze więcej niż na nasze do Sosnowca. I napewno nie mniej niz na Cracovie na Kaluży, Piasta, Polonie Warszawa, czy Polonie Bytom. Oosby, ktore otwarcie tutaj przyznaja, ze "kibicowaly Pasom" zapraszam na druga strone Blon. Starozakonni powoli odzyskuja nalezne im miejsce. |
Odra jest najfajniejszą drużyną w naszej e-klasie. serio.
Bo przecież, z którą inną drużyną mamy ZAWSZE ciekawe mecze? nerwowe, dobre mecze, pełne napięcia i kontrowersji? Niech ta Odra zostaje w lidze. Ku chwale Ojczyzny. |
Wasiu z tą Polonią Bytom to przesadziłes, bo akurat teraz chodzi tam sporo kibiców na mecze
|
Lechia już powinna prowadzić kilkoma bramkami..
|
Cytat:
Oni wogole nie powinni grac w Esktraklasie -zacznijmy od tego. Pilkarsko tez słabo,nie ma tam zadnej energi i checi .Po co ten Lenczyk sie pakowal w takie bagienko. Odra grala tragicznie zrobila jedna akcje .-wygrala mecz. Medal dla tego kto zdecyduje sie objerzec jego powtorke bez picia kawy lub tez innych uzywek :D ,i nie zaśnie :) |
Ktoś tydzień temu napisał prorocze słowa: co z tego, że Lech wygrał z nami i odrobił trzy punkty, jak od następnej kolejki wszystko wroci do normy i Leszek bedzie znow remisowac i przegrywac:) No i sie spełnilo:)
|
Dobry i remis dla Lechii, choć powinni wygrać.
A Amica jak gubi tak gubi, oby tak dalej :) |
Dziękujemy Lechio! Dziękujemy! :D Brat bratu pomoże (a może.. siostra siostrze xD).
BIAŁO- ZIELONI! :D Teraz Peszko coś pieprzył w C+S, że "niech Lechia nie płacze, że pkt z Lechem, bo to my jesteśmy stratni"-> coś w ten deseń. Nie dość, że wcale fenomenalnym gracze nie jest, to jeszcze będzie cwaniakował... Nie lubię takich, oj nie lubię.. :/ |
Dzięki Lechijko za ten remis:) Liczyłem na zwycięstwo, ale nie zawsze się udaję...
|
Peszko: "Lechia niech nie płacze, że 1 punkt z Lechem to jest za mało, bo co my mamy powiedzieć??".
A KIM WY JESTEŚCIE? Sprzedaliście klubik swój ... nananana. Szacunku troche dla przeciwnika, Majstry. |
Też nie trawie gościa. Tym bardziej szkoda tego meczu z Amica tydzień temu. Ale już wszystko wróciło do normy.
|
Tak jak co rok podkreślamy, mistrzostwo zdobywa się nie w meczach z czołówką, lecz z średniakami i "czerwonymi latarniami"; tak było rok temu gdy Lech nie potrafił ugrać 3pkt z drużynami skazanymi na porażkę...
Dobrze, że chociaż może nie z wielką łatwością i z dozą szczęści, to jednak inkasujemy komplet punktów z tą resztą. |
Ktoś oglądał mecz? Co to za pierd.. lenie na wyborczej że "sędzia zabrał Lechowi gola i obrońcę" ??
|
lech już dawno zdechł, według mnie będą chcieli nam podebrać Skorże tak jak to zrobili z Dolhom
|
Brawo Lechia!
Świetny wynik, dla Nas:) Te punkty mogą się liczyć na koniec. |
Cytat:
Gol słusznie nie uznany, bo był faul. Djurdjević wyrzucony za 2 faule w przeciągu minuty. Pierwszy to zdecydowany atak na przeciwnika, drugi to już chamstwo - wślizg w nogi od tyłu. Brawo Lechia! Chociaż Krzysztof Bąk w końcówce wyprawiał takie rzeczy, że obawiałem się, czy ten remis się utrzyma. + 10 pkt przewagi nad Kuchenkorzem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Momentu faulu nie ma na powtórkach. Dopiero widać końcowy moment upadku, ale bez przesady, musiałby w niego ostro wpaść, żeby taki efekt był. Czerwona dla Djurdjevicia zasłużenie.
|
Niech nie płaczą już. Jak to się mówi trafiła kosa na kamień. Tydzień temu my nie mieliśmy karnego tym razem oni bramki. I dobrze!
|
Oj no... suma szczęścia wychodzi na zero. My w zeszłym tygodniu przy 0:0 też mieliśmy karnego, którego sędzia nie podyktował i nie wiadomo, jakby się potoczyły losy. Mogli już dzisiaj mieć 16 pkt w plecy, a tak mają ledwie 10. :lol:
|
osobiscie wolałbym tydzień temu karnego a dzisiaj bramke ;), no ale dobre i to.
|
W Polsce właśnie tytuł mistrzowski zdobywa się niekoniecznie zwyciężając mecze szlagierowe tylko wygrywając z teoretycznie słabszymi rywalami. Wisła przegrała z Lechem lecz zdobywa punkty z rywalami pokroju Piasta, a "idący na majstra" Lech oprócz mobilizacji na mecz z Wisłą gubi punkty gdzie się da i jak widać żadnych wniosków nie wyciągają co mnie osobiście bardzo cieszy. :-)
|
Cytat:
Siedzi we mnie strasznie ten mecz z przed tygodnia, więc mam teraz takie poczucie sprawiedliwości. Nie było karnego dla nas we Wronkach, to nie ma gola dla Poznaniaków w Gdańsku. Ps. jakby miał ktoś jakiś link do tej nie uznanej bramki to chętnie jeszcze raz, na spokojnie bym to zobaczył. |
|
W temacie"faul był czy nie był" , uważam że sędzia nie miał racji , ale nas to nie obchodzi.
Kłania się niepodyktowany karny za faul na Małeckim i .. historia zatoczyła koło . Oliwa sprawiedliwa... Na wronieckim forum straszne oburzenie . U Pasiaków też.. :D Zgody punktowały. W sumie udana kolejka. |
Moim zdaniem kwestia interpretacji, Peszko minimalnie zahaczył zawodnika Lechii, ten troche teatralnie upadł, gdyby chciał to by na nogach sie utrzymał, no ale podobnie jak inni płakał nie bede. Kto jak kto ale Lech w tym sezonie akurat do sędziów nie powinien mieć pretensji :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl