![]() |
jaka temperatura musi widnieć na termometrach żeby Ministerstwo Oświaty zawiesiło lekcje ?
pytam,bo to k.urwa nieporozumienie jest -JAK MOŻE BYĆ TAK ZIMNO ? nie ma możliwość przebywać na polu dłużej niż 15 min! |
też mam co roku żywą choinę a w wtym to zaszalłam i sprawiłam sobie jodłe syberyjską 1,6m w donicy (nie wnikajmy jak dotarła do domu, bo mnie obrońcy drzew wyklną...) - cudna jak nie wiem!! :)
i nic z niej nie spada :) co do mrozu w mieście.... skrobaliście kiedyć auto od środka?? bo ja dziś tak.... szlag mnie trafił bo w środku pełno tych lodowych wiórek było!:foch: jak mogą szyby zamarzać od środka? To jakies nieporozumienie!:foch: i jescze mgła, jak mleko.... takie przyzycia zasługuja na dwa piwa ! :) |
Wypij i za mnie :D
Wybiera się ktoś w sobotę na koncert Pezeta i Onara do klubu studio? |
Cytat:
pojawiaja sie jako Płomień czy jako Pezet i Onar? :D |
Pezet i Onar, ale podejrzewam, że kawałki P81 polecą :)
|
konkretna impreza sie szykuje :D mogliby sie w Katowicach w Mega pokazac :P
|
A ja właśnie siedzę sobie z kubeczkiem Grzańca galicyjskiego i to jest fajna wieczorna opcja w domu, za chwilę do tego dobra książka i będzie komplet :)
|
rafiABG
musi być poniżej 18 stopni w klasie, i to z tego co pamiętam nie "teraz" tylko taka temperatura musi być utrzymana przez jakiś czas. Jeśli w klasach jest cieplej, decyzja należy do dyrektora. Ewentualnie może wtrącić się kuratorium ale to w ekstremalnych warunkach Ministerstwo jako takie nie może zawiesić lekcji. Ewentualnie jest opcja, teraz nie chodzicie przez tydzień, przez 5 łikendów w marcu odrabiacie. I co z tego, że na polu nie idzie wytrzymać. Nawet nasz wuefista-sadysta zrobił nam wf wyjątkowo na hali :D |
Cytat:
TSman, w Kato i tak jest więcej imprez rapowych, a Pezet z Onarem też i tam zawitają ;) |
Cytat:
a i po nos nakryta jestem kocem :) mam jakąs chrobliwą nadwrażliwość na zimno.. |
i tu nasuwa sie moje pytanko... czy pil ktos "Balsam pomorski"?
prosze o recenzje :D |
Cytat:
:lol: |
Cytat:
Ni_Ma, pochodzenie tejże książki jest wielką niewiadomą :) |
Cytat:
|
Pio jak tam masz informacyjkę dla mnie w kwestii górskich kwaterek? :P
Co wy pijecie ? :foch: Dajcie spokój z jakimiś balsamami... A grzańca to bym się też napił... :> |
Cytat:
Jedni są w stanie wypić hektolitry inni niewiele, a jeszcze inni twierdzą, że nigdy więcej ;) Dlatego myślę, ze taka ilość to jednak za dużo. Lepiej sprawdź swoją reakcję przy 0,2 albo 0,5l...może żurawinowy Ci bardziej podejdzie ?:D Taste it :) |
Cytat:
|
Cytat:
Podobno wczoraj samoloty z Londynu do Krakowa i Katowic kierowane były do Pragi prawda to!!!! |
pier*ole... mnie straszycie :D zostane chyba przy stwierdzeniu ze to Żubr jest najlepszym przyjacielem człowieka... a dobrze mieć mnóstwo przyjaciół na jednej imprezie :D
wiem ze nie moge pic wina. dlaczego? dwudniowa zgaga... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
takie szybkie pytanie-gdzie jest największy wybór w Krakowie kurtek zimowych ? jest jakiś sklep z ubraniami typu Timberlake,North Face ?
|
Ni Ma do łapu capu to piwinnaś dac post z powitalnego ale ten dwie pozycje wyzej o zakazie stadionowym:lol:
|
[
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
[
Cytat:
|
Cytat:
poniżej zera w klasie? o.O ta szkoła na syberi czy w Suwałkach? :D |
Cytat:
|
Ni_Ma, to nie tajemnica rodzinna, a tajemnica w ogóle, na tyle wielka, że nikt nie wie (albo powiedzieć nie chce) skąd ona się wzięła :D
Tiramisu, co to za szkoła, że była dziurawa - aż TAK :lol: |
Cytat:
Dobrze że nie łamie zakazu alkoholowego:lol: |
phi. u nas w ostatniej klasie gimnazjum wstawili piecyk gazowy do naszej klasy, żeby było ciepło :D:D
btw. jak tak czytam powitalny to aż chce się tam napisać: "Cześć. Jestem Michał, piję od 6 lat." :D |
Cytat:
|
Cytat:
Jak dziwnie? To było ziołowe, na bazie alkoholu! :> |
[
Cytat:
|
Cytat:
A u nas woźny tak chajcuje aż miło, jak się siedzi koło kaloryfera to nie idzie za kija wytrzymać:-D |
Cytat:
Jaką Renia miała ksywkę :D? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl