![]() |
Cytat:
|
W jakim programie można sprawdzać reputację klubów? ponawiam pytanie
|
Dziwna sprawa.
Miałem 13 milionów funtów na transfery a udało mi się kupić Miguela Veloso za 15. |
Witam, potrzebuję dobrego bramkarza do Wisły. Aktualnie gram drugi sezon(2009/10). Potrzebuję do bramki kogoś od zaraz. Wydać mogę tak z 1 mln euro
|
Cytat:
|
Niestety nie zrobilem foto ale tez sie pochwale.
Wygralem z Lazio 2-1 u siebie w pucharach:) PS. Niestety w rewanzu przegralem 1-5...:foch: |
Cytat:
Dopiero później zwalniałem piłkarzy, żeby wyjść nad krechę. |
No i udało mi się awansować do LM Wisełką dopiero co zacząłem pierwszy sezon :) w grupie trafiłem na Liverpool Glasgow Rangers i Fiorentine:)
|
Drugi sezon rozpoczęty, screeny popołudniem :-)
|
Witam
Potrzebuje jakiegoś seriala do FM 2010 i najlepiej jakąś stronę z serialami... Najlepiej na PW |
Ostatnio udało mi się zdobyć puchar Euro :) obecnie trzeci sezon z rzędu,3x wszystki krajowe trofea,puchar interkontynentalny,a teraz 2 miejsce w grupie LM :)
|
A ja po kilku sezonach Levadia odszedlem bo juz zbyt nudna gra sie zrobila ;p w lidze caly czas dominacja a w pucharach raz lepej raz gorzej ;) chcialem zagrac Union Berlin.
DawidTS: Grasz Hutnikiem ?? jak tak to skad masz ta lige?? troche nie w temacie z dodatkami bo mam maly kociol wiec pewnie mnie cos ominelo ;) |
Derby dla mnie:)) wygrałem z żydami 2:0 w pierwszej kolejce LM z Glasgow u siebie po 1
|
Cytat:
|
dzieki za odp :) mam jeszcze jedno pytanie...Gram Hutnikiem i pierwszy mecz w lidze gram z Gornikiem Wieliczka i mam duzy problem :P kim niby mam grac jak 3/4 skladu jest niedopuszczone do rozgrywek...?? co Zrobiliscie zeby bylo inaczej?? Oczywiscie mam na mysli zawodnikow z normalnymi kontraktami a nei juniorskimi :)
|
dysponuje ktoś jakims sprawdzonym linkiem do FMa(downloadu)? moze być PW
|
Chciałem napiać tylko ,ze polecam Dayro Moreno .Gośc jest w sezonie 2012/2013 do sciągnięcia za darmo ,przechodzi do nawet slabych klubów a gra zajeb****e. Inni solidni kopacze ktorych polecam to Filip Burkhardt(własnie je**ąl piękną bramke Arisowi w barwach Hutnika),Filipa Ivanovskiego,Veljko Nitkovićia .Nie są znowu gwiazdami ale graja solidnie,bardzo solidnie w sam raz na polską ligę..
PJONA |
http://img687.imageshack.us/img687/1264/beztytuuba.png
Z Grecji do Chorwacji niedaleko - Wyjazd Rzecz Święta :lol: |
Inwazja :lol:
Mnie tak nigdy nie wspierają :( |
mial ktos problemy z demem 2010 na viscie? sciagnalem 2 rozne wersje, odpalam brak pliku dll, sciagnalem i bledu juz nie ma ale gra i tak sie nie wlacza, wyskauje info windowsa ze moze poszukac rozwiazania w sieci albo moge wylaczyc od razu, ktos moze cos pomoc?
|
Cytat:
|
Muszę się pochwalić jednym z najbardziej emocjonujących meczy jakie rozegrałem w mojej CMowo - FMowej karierze :D
Gram Rushden z 5 ligi angielskiej. Stawką pojedynku z Dag & Red był dwumecz z Arsenalem w kolejnej rundzie Pucharu, więc stawka ogromna. Pierwszy mecz remisuję 2-2 na wyjeździe. Przed rewanżem kontuzję odnosi trzech(!) środkowych obrońców (3 tygodnie i 2x 5 tygodni). Dodatkowo najlepszy snajper jedzie na zastrzykach przeciwbólowych (2x dostał) bo stanowi on jakieś 75% siły ofensywnej zespołu. Na środku obrony muszą grać debiutant z rezerw i defensywny pomocnik. Mecz zaczyna się fatalnie, 13 minuta i swojak Higginsa (to ten z rezerw). Potem bramka Greena i do przerwy 0-2. Zmieniam nastawienie na najbardziej ofensywne :D Thiam z głowy na 1-2 (to ten na zastrzykach). W 79 minucie wprowadzony 2 minuty wcześniej Osano trafia z wolnego (a ma rzutów wolnych 8). Dogrywka. Druga bramka Thiama, potem przestrzelony karny i ostatkiem sił udało się jakoś dociągnąć prowadzenie. http://img31.imageshack.us/img31/3761/schowek01j.jpg http://img687.imageshack.us/img687/2381/schowek02r.jpg Polecam kolejnego po N'Jocku bydlaka do walki w powietrzu: http://img31.imageshack.us/img31/1831/schowek03w.jpg Myślę, że do Wisły na rezerwę się sprawdzi. Dobrze gra jako cofnięty napastnik, sporo rozgrywa i ładuje bramy z daleka, choć ma niby tylko 8 w atrybutach. Niestety zastrzyki zrobiły swoje i wypadł na 6 - 7 tygodni na sama końcówkę ligi. Teraz mecz z Arsenalem, niestety bez środkowych obrońców, bo dobrany na szybkiego z wolnego transferu nawet niezły typek w drugim meczu odniósł kontuzję :P Grzesiu Pater wymiata :D |
ja też gram w anglii i muszę powiedzieć, że bardzo łatwo ze słabą duzyna z BSN awansowac do BSP i nawet wygrac ta lige. Gralem w Solihull Moors, budzet na pencje, 20 tys zl tygodniowo, wygralem lige w pierwszym sezonie, na 15 kolejek przed koncem 2 sezonu bylem 1, ale dostalem oferte z boltonu (20 w premierleague) no i postanowilem przeniesc sie na salony :D Skonczylem na 16, z 2 pkt nad spadkiem, a solihull odpadlo w barazach i nie awansowalo do CC2
|
Ivory1906 vbmenu_register("postmenu_822366", true); w jaką wersje grasz FMa Hutnikiem?????bo w najnowszej z tego co sie orientuje nie ma 3ciej ligi a patchy dodających 3ciom lige do najnowszego FMa też chyba nie ma
|
panowie, probowalem dodac sobie taktyke LPOOL.tac z forumcm.net wrzucilem do moich dokumentow/si/tactics wchodze w fm'ie w ustawienia taktyki, probuje zaimportowac a tu info ze taktyka nie zostala zaimportowana... dlaczego? ;/
|
może mi ktoś powiedzieć czy ta wersja 3ciej ligi----> http://forumcm.net/index.php?/topic/...liga-by-kleyo/ podejdzie pod FMa 8ke i jaka liga została podmieniona?? |
Mam 10.1 . a patch ten co dales link wyzej. Troche to dziwne bo wiekszasc gra i nie ma problemu...a ja wchodzac w sklad mam do dyspozycji 7 zawodnikow...;/
|
http://www.image-share.com/upload/103/158m.jpg
czemu tak jest? kurde. tylu fajnych zawodnikow szukalem, i wiekszosc tak wyglada.. Edit: Zawsze moglo byc lepiej, ale jestem dumny ze swojej druzyny. ;D http://pl.tinypic.com/r/k3t5wz/6 :D |
może mi ktoś zapodać jakąś dobrą taktyke na pokonanie Lecha w Finale Pucharu Polski???jak ustawić by bramki padały ze stałych fragmentów??? Bo mam szczęście takie że zawsze w meczach z Lechem albo remisuje albo przegrywam oczywiście gram Śląskiem sezon 2gi i 10 miejsce w lidze
|
Panowie mieliscie kiedys tak że na transfery dotaliscie wiecej kasy niz macie ogólnie tzn. ja dostałem 19 milonów EURO na transfery a całej kasy mam 17 milionów ;)
Gram Wisłą 3 sezon i jestem tym zaskoczony ;) |
Cytat:
Chyba masz wybraną małą baze danych |
Poza tym, istnieje mniejsze prawdopodobieństwo znalezienia piłkarza w mniej znanym państwie.
|
Hehe, mam problem. Drugi sezon, pora zgłaszania piłkarzy do LM. Niestety, nie mam 4 wychowanków tylko 3. W związku z czym nie mogę grać dalej...
|
wez jakiegoś wychowanka z druzyny U-21. Zależy kim grasz ;)
|
Donki jeśli grasz w nową wersje to sie nie dziw ale wczesne wersje FMa mają bugi nawet poważne( ostatnia wersja 09 jest tego dowodem gdzie żeby grać np Wisłą w europejskich pucharach musiałeś czekać na patcha który to naprawi) najlepiej jest inwestować w FMa jak już wyjdą wszystkie łatki i dodatki zazwyczaj chyba w połowie grudnia chyba że wolisz grać z bugami i bez dodatków
|
Cytat:
Wychowankami są tylko bracia Brożkowie i Małecki, inni nie są uznawani za wychowanków :-/ |
Musi być jakiś w rezerwach. A jak nie ma to powinien dojawić się szarak na ten mecz. Chyba, że to jakiś nowy mega bug, który pojawił się dopiero w 2010 bo w poprzednich wersjach w takich sytuacjach zawsze pojawiał się szarak.
|
Czy może ktoś zarzucić link ze spolszczeniem do gry? Bylyby nie rapid lub hotfile.. Za upa z góry dzieki.
|
może mi ktoś zapodać jakiegoś średniaka z dobrym zastrzykiem gotówkowym w którym spokojnie można budować potęge przez 2a lub 3trzy sezony
|
Zagraj sobie Widzewem Łódź kuzyn sobie chwali:) nie wiem ile ma kasy na transfery ale w pierwszym sezonie jest możliwy awans a w drugim to na bank wejdziesz z pierwszej ligi:) tsv monachium z 2 bundesligi
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl