![]() |
Dziś w Asie Wywiadu ma być łysy Jacek; patrząc po zajawce, spodziewam się niezłych farmazonów
wis.la/w6i2l |
Szkoda tylko, że ten wywiad z Łysym został przeprowadzony przed sprawą z Rumunem i Hajdukiem... :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Począwszy od dużych pieniędzy wydanych na kompletne ofiary losu (Quioto, Frederiksen), na kompromitujących testach skończywszy (tu chciałbym przypomnieć, że rok temu o tej samej porze testowaliśmy jakiegoś brazylijskiego amatora z nadwagą). Wiem, rozumiem: powinienem przeczytać co Iwan napisał o Kapce w swojej książce. To na pewno zmieniłoby moją ocenę różnych jego działań... No i najważniejsze, że Łysy Jacek przejechał się po "dziennikarzach" "PS", których wiarygodność i tak od lat jest niemal zerowa. Wiesz, to Ci goście którzy pisali, ze Skorża dostał ochrzan od Cupiała na trybunie w czasie, gdy był on poza granicami kraju. No więc - od tego czasu ich poziom nie poszedł w górę... Szkoda tylko, że nie poczekali z tym wywiadem troszeczkę, wtedy Jacek mógłby się odnieść do wydarzeń najnowszych. Na przykład opowiedzieć, jak nasz skauting znalazł Sorina w Londyńskim Lunaparku. To by było coś! Syndrom Sztokholmski? |
oczywiście można pluć się do Bednarza o te testy ,chociaż tak naprawdę nikt z nas nie wie ,kto za tym stoi i jak wyglądało zapraszanie tych piłkarzy. JB jest jednak chyba pierwszym prezesem , który otwarcie poszedł na walkę z dziennikarzynami i za to na pewno należy mu się szacunek. Mam nadzieje ,że nastepnym krokiem w podobnych sprawach będzie ograniczenie akredytacji dziennikarzy gw,ps czy innego badziewia.
|
Cytat:
Cała ta wojenka to zwyczajne odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów. Jak najlepiej uciszyć tego typu głosy? Wynikami. A no właśnie... |
Cytat:
Ps. Agnieszkę chętnie zobaczyłbym na stadionie. |
gdzie można obejrzeć cały program as wywiadu z Bedarzem i inne ??
Bednarz nie jest nawet w Wiśle pierwszym prezesem który walczy z mediami (ine kluby p. Lech) |
Cytat:
|
|
Szukałem źródła tej informacji. Jak na razie jedynym źródłem jest Fakt i z niego idą przebitki do innych mediów. Jak wiadomo Fakt jest w jednej grupie z PS wiec może być to element wojny z Wisła. Na stronach Państwowy Fundusz
Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych nic na ten temat nie ma. |
fakt to jest najwieksze gowno sposrod wszystkich gazet, jesli tylko te pseudodziennikarzyny z faktu podaja takie info a pozostale gazety czy serwisy cytuja ten szmatlawiec to nie mamy sie czym martwic.
|
Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych powinien B.C doplacić jeszcze ze 200 mln za rehabilitacje kalek typu Dawidowski, Garguła,czy Jaliens i wielu wielu innych......
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...o_podobno.html
Dobrze, że chociaż Franiu jest ostoją spokoju i wyluzowania... |
http://www.weszlo.com/news/15469-Jak...ztof_Stanowski
tym razem dość trafnie, bez szydery i wyśmiewania Wisełki |
|
Cytat:
To lubię w Wiśle - niezatapialny zawsze się utrzyma a kozioł ofiarny już wytypowany (Bednarz). Dla mnie przy wyborze kto ma pierwszy spierdalać z Wisły jest oczywiste że Kapka. No ale Cupiał mu krzywdy zrobić nie da. Jak ten klub ma być normalny? |
Kapka na prezesa:-):-)
|
|
Ja myślę, że prezesem powinien zostać Smuda. Oprócz tego może piastować funkcję psychologa, psychiatry (dla niego to to samo) i trenera przygotowania fizycznego.
|
można lubieć i nienawidzieć Legionistę tak jak jego zabawy w Mourinho z mediami ale czemu Legionista ma płacić za błędy scoutów i głupotę pseudopiłkarza który bawi się w turystę ????????Co do zmian to lepiej zacząć w tym przypadku od pseudo scoutów którzy wystawili klub na pośmiewisko i zbudowania lepszego scoutingu
|
zastanawia mnie z jaką łatwością przychodzi nawet przez klawiaturę pisanie nazwiska kapka z wielkiej litery ?
Bednarz zasługuje na 100 razy większy szacunek |
To nie ma nic wspólnego z szacunkiem, lub jego brakiem do danej osoby, tylko z szacunkiem do ojczystego języka, w którym nazwy własne piszemy wielka literą. Ech...
|
Radosław Sobolewski: Wisła pozostanie w moim sercu do końca życia
|
|
Radosław Sobolewski: Za moim odejściem z Wisły stoi jeden człowiek
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...isly_stoi.html z plotek - Smuda do Sundaya "Ten twój Sarki to straszny leń" http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...szny_len_.html Jeszcze znalazłem ciewkawy tekst - Kapka sciąga kogokolwiek, Smuda zaś w dużej mierze polega na.... rekomendacji managera. Franciszek Smuda tłumaczy się z wpadki z testami przy Reymonta. "Ciężko jest testować dwudziestu" - Wiadomo, że mógłbym zrobić casting i zaprosić z dwudziestu zawodników na trening, ale wtedy żaden z nich nie miałby okazji się wykazać, a ja sam też nie umiałbym podjąć decyzji co do słuszności której byłbym święcie przekonany. Dlatego też musimy ufać ludziom, którzy tej pierwszej selekcji dokonują za nas, a potem mając na treningu tych najlepszych podjąć ostateczną decyzję - skończył "Franz". http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...zko-jest-testo |
Kibole Wisły oszpecili drogę do Morskiego Oka w Tatrach [ZDJĘCIA]
|
Cytat:
Ktoś wie ile kosztują dwie puszki rozpuszczalnika? :> |
Cytat:
Wypadało by teraz przejechać się po wsi Rudawa i wymalować wszystkie domy "Wisła Kraków wita!", może by się natrafiło na domy tych półgłówków! |
Tylko idioci mogli na cos takeigo wpasc, WSTYD.
Tak samo jak malowanie blokow. Przepraszam ale jestem przeciwny malowaniu blokow itd. ew. malowac mizna smietniki bo nie sa na nic potrzebne. |
Cytat:
|
Debilizm w czystej postaci. A potem zdziwienie jako to społeczeństwo nie rozumie "kiboli".
|
ale WSTYD - jak usłyszałem w radiu - to pierwsza myśl jak mi przyszła do głowy... oby to nie nasi....
Oprócz pokrycia kosztów powinni dostac dożywotni zakaz wstępu na Reymonta 22 za takie "budowanie" wizerunku Klubu !! |
Cytat:
Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu! Ani to zabytek, ani miejsce o szczególnym znaczeniu przyrodniczym. Chwały to nie przynosi, ale nie wiem czy trzeba być większym idiotą żeby robić z tego newsa, czy - się tym przejmować. Jak Cię to tak bardzo boli, to zasuwaj tam z wałkiem a potem jeszcze przeproś za kolesi. :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak napisałem - chwały to twórcom nie przynosi, ale robienie z tego afery jest po prostu komiczne. A już dorabianie ideologii na temat "kiboli Wisły" jest sporym nadużyciem. Była na C ostatnio zbiórka na malowanie Morskiego Oka, czy mnie coś ominęło? Dawno mnie na stadionie nie było, niech ktoś "kumaty" się wypowie :lol: |
Bohaterowie pomazali kilka kamieni / głazów wzdłuż drogi, murek oraz asfalt.
|
to ja proponuje zebrac sie jechac tam wyczyscic przeprosic za tych kibicow wtedy mieli by juz o czym pisac :)
|
Cytat:
Zabytkowe to są krakowskie kamienice, o malowaniu których jakoś czasem ktoś od wielkiego dzwonu się odezwie. Cóż, wakacje w pełni. Trzeba się przygotować na wysokich lotów informacje w mediach.... |
Cytat:
Ale niestety: -200 za to, że dali się złapać :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl