Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Jaroo1 09.09.2009 20:08

Kufa wylaczyłem komputer zeby moc sie skupic tylko i wylacznie na ogladaniu meczu, poziom widowiska zenujacy do tego tracimy gola po ch.u. Tego sie nie da ogladac bo predzej to mozna zasnac przy takim meczu wiec przyszedłem sie Wam wyzalic :D
O Gancarczyku mam jedna mysl. Po co go Leło teraz wpuscił!? Po co pernamentnie pomija goscia przez kilkanascie meczow a nagle jak gramy o wszystko, jest zajebista presja i stres jak skur.... to wpuszcza goscia ktory nie jest zgrany z kadra ;/ Czemu takiemu zawodnikowi nie da sie ograc w meczach z San Marino czy u siebie z Irlandiami Pln. Wiadomo teraz jak Gancarczyk by zawalil mecz to przeciez Leo najmadrzejszy człowiek na swiecie Benhakker powie ze mial racje ze go wczesniej nie wystawial bo dzis dal ciała, ot cała filozofia Holendra. Oby tylko udowodnic ze on najmadrzejszy i postawic na swoim. Juz mnie to wszystko ostro wku...a, oysmy dzisiaj pozegnali sie z myslami o RPA, wywalmy tego dziada i zacnzimy to wsyztsko od nowa. Myslałem ze Janas był zły- cyrk z tym chowaniem sie na Mundialu 2006 - ale to co robi ten siwy dziadek z Holandii calkowicie mnie powala :(
A co do gry naszej w tym meczu to zenada, zero ambicji, zaangazowania, agresji, czy przy 0:0 czy 1:0 dalej gramy sobie tak samo, a co tam :)

EDIT
Aaaa i najwazniejszego zaponiałem :D O Borubarze, teraz widzimy czemu bylismy na MS06 czy ME08, jak Artur bronił na swiatowym poziomie to bylo zajebiscie ale jak sie dostosowal poziomem do reszty kopaczy to mamy co mamy. Co z tego ze rpzy tej bramce sie Artur nie popisal skoro i tak nic nie strzelimy ;/ Kiedys te mecze z Austriami co wygrywalismy 3:2 itp to tylko dizeki Borubarowi bo powyjmowal takie pily ze szok, jesli by nie wyjał to bysmy juz wtedy baty dostawali. Po prostu mielismy słaby atak i swiatowej klasy bramkarza wiec dawało rade wygrywac jedna bramka, teraz słaby atak i sredni bramkarz i a to 2 babole ze Słowacja, a to wpuszczona bramka z Irlandia, a to teraz ze Słowenia i jestesy w kazdym meczu w plecy. Ba teraz mi sie rpzypomina mecz z Armenia na wyjezdzie, przegrany 1:0 i wtedy blad popełnił Artur, i co? I od razu w plecy mecz hehehe porazka, nie ma super Boruca to od razu baty

Tylko_Wisła! 09.09.2009 20:12

Przecież tego sie da oglądać. Jest jeszcze gorzej niż z Irlandią Płn.

Illargui 09.09.2009 20:13

Mam wrażenie, że nawet Obraniak będący od niedawna pod czyjnym okiem polskiej ekipy szkoleniowej jest już znacznie słabszym zaowdnikiem niż w pierwszym meczu....

Ale żenada, co za poziom - ciekawe kiedy się obudzimy - 70 minuta? O co tu chodzi?

_ukoL 09.09.2009 20:18

Cytat:

O co tu chodzi?
Jak to o co, słabi jesteśmy. Moglibyśmy nawet grać tym 4-5-1 gdyby byli dobrzy wykonawcy, a jak tu środek mimo że w przewadze przegrywa walkę w środku, skrzydła nie istnieją to z czym do ludzi. Obrona z Dudką i Bosackim na środku doskonale świadczy jakich piłkarzy mamy w tej chwili w Polsce.

Maciuś 09.09.2009 20:21

Chyba nie doczekam drugiej polowy i pojde spac.

dj_ibutti 09.09.2009 20:21

Dajcie jeszcze kilka rac, moze dostaniemy walk-overa :D

iiYama 09.09.2009 20:25

Przerażające jak nam Europa odjechała...

Mariusz Lewandowski wygląda jak dziecko we mgle w środku polu. Rożer Perejro jest chyba liderem w Europie wśród pomocników jak chodzi o straty. Widać że gra w polskiej lidze, jak tylko coś szybciej chce zagrać od razu babole nie wiadomo do kogo.

amauri1990 09.09.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 790887)

"gry Słoweńcy wstydzić się nie muszą, ale kibiców... w zasadzie jakich to kibiców?!" powiedział oburzony komentator :rotfl: koniec świata... po ewentualnym walkowerze nikt (może weszło.com i paru innych kumatych redaktorów) by w mediach oczywiście nie wspomniał o BEZNADZIEJNEJ grze Polaków :foch:

Jaroo1 09.09.2009 20:25

Cytat:

Jak to o co, słabi jesteśmy. Moglibyśmy nawet grać tym 4-5-1 gdyby byli dobrzy wykonawcy, a jak tu środek mimo że w przewadze przegrywa walkę w środku, skrzydła nie istnieją to z czym do ludzi. Obrona z Dudką i Bosackim na środku doskonale świadczy jakich piłkarzy mamy w tej chwili w Polsce.
Ta to chyba swiadczy o tym jakich powoluje pilkarzy jakis dziad z Holandii. Teraz Kuba jest zuuupelnie bez formy wiec czemu na jego miejsce nie ma Peszki ktory jest w formie wysmienitej? Nawet nie ma Peszki na ławce!! Toz to paranoja, wstyd, blamaz, jakis cyrk z powolaniami i tyle. Jak Ci ktorzy graja w tej podstawowej 11 maja grac skoro na rezerwie siedzi taki Łobo czy Komorowski, przeciez oni sami musza sie czuc zazenowani tym co robi Leło...
A co do wczorajszej dyskusji o racach to kolego ktory ze mna wczoraj tak dyskutowales zobacz do czego moze sluzyc raca

brylant17 09.09.2009 20:25

Panowie najważniejsze,że jedziemy do RPA....palcem po mapie!

Galileo 09.09.2009 20:26

Mizeria, mizeria i jeszcze raz mizeria! na trzeźwo nie da się tego oglądać.

iiYama 09.09.2009 20:28

A w przerwie za Obraniaka wejdzie Smolarek i nasi zaczną zapie....lać...

brylant17 09.09.2009 20:29

hahhaaha 2-0 Kirm asysta xD

leyzer87 09.09.2009 20:30

Kirm zalicza asystę. :-)

2-0!

EDIT:

A Łobo się rozgrzewa.

diablo885 09.09.2009 20:30

jedyny pozytyw tego meczu to asysta Kirma

Kamson 09.09.2009 20:31

Spokojnie, wejdzie Łobo :)

Dziś świętujemy zwolnienie tej holenderskiej pierdoły! :)

Achmed 09.09.2009 20:31

brawo Kirm! ^^

hahahaha.
niech sie nasi lepiej schowaja... ;d

iiYama 09.09.2009 20:31

Brawo Andraz ... a co mi tam...

Podobno Wojtek rozgrzewa mięśnia, strach ...

Jaroo1 09.09.2009 20:32

Pierwszy raz w zyciu mam ochote z powodu slabej gry Polakow pierdo...c ten telewizor i juz nie musiec tego dziadostwa ogladac.

Chyba nie lubia Wasyla skoro mieli grac dla niego (chociaz pewnie dla niego tylko mieli grac z Irlandia) :P hehe

Cytat:

Dziś świętujemy zwolnienie tej holenderskiej pierdoły! :)
dzieki ze uswiadomiles mi pozytyw wynikajacy z tej sytuacji :)
Alez jestem wkur...y

PS Jak sie musza teraz czuc Polacy, Ci pilkarze. To musi byc okropne tak zblaznic sie na oczach calej Polski, gdzie wiedza ze wszyscy na nich liczyli a tu nic nie wychodzi w meczu! Pilkarz musi miec mocna psyche, ja bym na ich miejscu sie chyba dizsiaj powiesil hehe wiadomo sa tacy co i w dupie maja wynik tego meczu (tacy pilkarze) ale mysle ze sa tacy ktorzy czuja swoja niemoc i bardzo tego zaluja ze tak jest, np Kuba, Zewlakow

Tylko_Wisła! 09.09.2009 20:33

LLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Oby tak dalej. Żegnamy Cię Panie Benhaker

brylant17 09.09.2009 20:33

Grajmy dalej jednym napastnikiem :P

koyoot 09.09.2009 20:33

No to widac ewidentnie ze jednak Kirm byl dobrym transferem Wisly:P.

lucekj 09.09.2009 20:35

Tego sie nie da oglądać!

Miałem pisać wcześniej: Wisła lepiej grała z Levadia niż dzisiaj nasze Orły, tego nawet nie ma co porównywać do Levadii, gra Wisełki w tamtym meczu to był majstersztyk w porówniu do tego co dzisiaj się dzieje...

Prawda jest taka, że Leo to nie Jepetto, drewna nie ożywi, tak czy siak powinien odejść za powołania, skład i taktykę, którą nas męczy od dłuższego czasu:

nie mamy po prostu polaków do gry, nie ma nikogo w zagranicznych ligach, nikogo, Polska piłka sięgnęła DNA!

EDIT:

Brożek do FULHAM - buhahahahahaha

For_FuN_ 09.09.2009 20:35

Pan Beenhakker skompromitowal i doprowadzil na dna nasza reprezentacje. Jak to jest, ze w kadrze graja pilkarze, ktorzy sa rezerwowymi w swoich klubach? Dlaczego gra Roger(ktory nie lapal sie do skladu Legii), Krzynowek(rezerwowy), Obraniak(rezerwowy), Blaszczykowski(bez formy), Dudka(rezerwowy)? Czy my naprawde nie mamy grajaych pilkarzy? Mamy...gdzie jest Kosowski na lewa strone, czy chocby Rafal Grzelak? Gdzie na prawa Peszko, Grosicki czy Malecki? Gdzie Maciek Iwanski?

Nasi pilkarze nie wiedza, co maja grac. Formacje oddalone od siebie, bez agresji, bez szybkosci...

Trzeba zatrudnic trenera, ktory wroci do ogrywania Ukrainy, Norwegii, Austrii, Irlandii Pln...

dj_ibutti 09.09.2009 20:35

Leo go Home ! :lol:

gigant 09.09.2009 20:36

Jedyna nadzieja, że po przerwie wejdzie niejaki TurboDymoMan, zawstydzi Słoweńców i strzeli 3 gole.

andalemono 09.09.2009 20:36

Szkoda mi ich. Przecież to nie brak ambicji, tylko oni po prostu nie umieją...

Tobi1906 09.09.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 790887)

Też o tym pomyślałem,może to nasi rzucaja z sektorów gospodarzy bo widza co sie dzieje ;)

Krissu 09.09.2009 20:37

Są pozytywy.

Leo będzie mógł zająć się ukochanym Feyenoordem.

DominoForza 09.09.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 790906)
Tego sie nie da oglądać!

Miałem pisać wcześniej: Wisła lepiej grała z Levadia niż dzisiaj nasze Orły, tego nawet nie ma co porównywać do Levadii, gra Wisełki w tamtym meczu to był majstersztyk w porówniu do tego co dzisiaj się dzieje...

Prawda jest taka, że Leo to nie Jepetto, drewna nie ożywi, tak czy siak powinien odejść za powołania, skład i taktykę, którą nas męczy od dłuższego czasu:

nie mamy po prostu polaków do gry, nie ma nikogo w zagranicznych ligach, nikogo, Polska piłka sięgnęła DNA!

ogladajac ten mecz wydaje mi sie ze chyba Leo tez ma dosc naszego kraju i pogodzil sie z odejsciem,graja tak aby stworzyc PZPN-owi jak najwiecej pretekstow do zwolnienia szkoleniowca

zamiast rozwijac dyscypline w kraju wola sciagac "kolorowych Polakow"

1q2 09.09.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 790906)
Polska piłka sięgnęła DNA!

Niestety ale tak to wygląda.Aż strach pomyśleć co my pokażemy na euro 2012.

Ciekawe czy Leo zachowa resztki honoru i poda się do dymisji, a jeśli nie to co tym razem wymyśli:)

MaG* 09.09.2009 20:38

nie wiem jak wy ale ja od początku trzymam kciuki za Słowenię i Kirma.
Nasz skrzydłowy nieźle sobie radzi i jest wyróżniającym się graczem, także potwierdza po raz kolejny ,ze jak na polskie warunki zrobiliśmy bardzo dobry transfer.

Nie ma co po przerwie jeszcze rypną nam 2 bramki i żegnamy Leo :D
Tylko co zrobić żeby pożegnać Szpaka ? ;/

JacaTS 09.09.2009 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Achmed (Post 790898)
brawo Kirm! ^^

hahahaha.
niech sie nasi lepiej schowaja... ;d

Moglbys przestac ironizowac? Tak sie glupio sklada, ze to nasza druzyna narodowa dostaje po dupsku wiec malo komu jest do smiechu. Szczegolnie, ze gramy dno den... nizej jest juz tylko Frytka.

iiYama 09.09.2009 20:38

Ani po naszej 11 nie widać jakiejś wielkiej chęci walki ani po Benhakerze większego zaangażowania. Jemu już zwisa, za 45' będzie mógł spokojniej wrócić do Rotterdamu. Ot kolejny mecz, trzeba odbębnić i tyle. Najbardziej zirytowany jest chyba Obraniak.

Co do naszych piłkarzy i ich liczby w najsilniejszych ligach Europy...

- Hiszpania, w pierwszej i drugiej lidze razem 42 zespoły, jeden Dudek na ławce w Madrycie, Smolarek na liście plac
- Portugalia, 32 zespoły, zdaje się 0,
- Anglia - 44 zespoły, na ławce Szczęsny i Kuszczak, Majewski i Rasiak zdaje się I liga, Saganowski II
- Francja - 40 drużyn, Jeleń, Dudka, Obraniaka nie liczę
- Szkocja, w pierwszej lidze 12 drużyn, Boruc i zdaje się ktoś jeszcze
- Niemcy - 36 drużyn, Krzynówek i Kuba,
- Holandia - 38 druzyn, zero
- Belgia - 35 drużyn, Wasilewski
- Włochy - 42 drużyny, Kokoszka i ktoś jeszcze.

Łącznie przyjmując na kadrę pierwszego zespołu 22 piłkarzy wychodzi że w tych ligach gra 7062 piłkarzy - ponad 7 tysięcy !!!!

Benhaułer sobie jaja robi z Obraniaka...

koyoot 09.09.2009 20:38

Ale z drugiej strony, samym bramkarzem na Swiatowym poziomie sie meczow nie wygrywa. POlska pilka siega dna i coraz bardziej zaglebia sie w mule.

Nie widac konca...

Robbie92 09.09.2009 20:38

megaq****..ny !!!! niech ida do łopaty! jak mozna tak grac??? kto mi to wytlumaczy, podobnie jak user wyzej mialem ochote jeb..c w TV

tommiyacht 09.09.2009 20:39

Jak na drugą połowę nie wejdzie Lewy za kogos innego niż Brozka to nie wiem co mnei zdziwi jeszcze...

For_FuN_ 09.09.2009 20:39

Nie umieja...jasne...tylko w latach poprzednich grali pilke zupelnie inna...dobra...

Trener jest beznadziejny. To on powoluje takich, a nie iinnych pilkarzy! To on ich ustawia na boisku! To on przygotowuje im schematy gry, stale fragmenty gry. A tutaj nie ma nic...dziadek pracuje w Feyenoordzie od ponad pol roku i tym na powaznie sie zajmuje.

Donki 09.09.2009 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez andalemono (Post 790910)
Szkoda mi ich. Przecież to nie brak ambicji, tylko oni po prostu nie umieją...

Jak to nie brak ambicji jak sie nie ma umiejetnosci to czeba to nadrabiac ambicjią powini zapierdzielać!!!:-P

TSW Fanatyk 09.09.2009 20:40

heh nie zdziwiłbym się jakby to nasi kibice z Słoweńcami się nadup**li :) a te race to też pewnie nasze :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl