![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaro daj sobie Sandecje i Pogoń w Policach :) albo Lubin w Opolu lub Znicz w malych derbach
|
Według mnie Liverpool całkiem fajny typ,nad Bayernem też sie zastanawiałem ale w końcu zrezygnowałem.
Milan ma kurs koło 1,9,ewentualnie z podpórką. P.S ja na Polską ligę bałbym sie grać,oczywiście oprócz Wisły i niektórych meczy ekstraklasy |
leverkusen-arminia 02 leverkusen jest w finale pucharu niemiec i na tym sie koncetrują a w lidze puchary albo spadek im nie grozi co innego arminia przyjedzie pełna agresi i będzie gryzła trawe żeby jakies punkty wywieść z leverkusen
LECHIA-Jagiellonia 10 |
no to 2 kupony dziś pięknie siadły:d a trzeci zawalił Chinyama.
Przynajmniej będzie za co grać przez weekend Na jutro: Venlo Oberhausen Rosja(hokej) za 50 zł do wygrania 140 "na dziś sobie zagrałem tak trochę dla przekory para finałowa w Uefa Szachtar-Werder kurs 5,2 za 10 zł i normalny kupon: Friedrischafen 1 (siatkówka Niemcy) Karlovic 1 (tenis Zagrzeb) Sparta 1-1 (podwojna szansa Puchar Czech) Safina 1 (tenis Rzym) za 50 zł 128 do wygrania " |
Cytat:
Panie Dudi oczywiście że jesli Lech nie zajmie miejsca w pierwszej trójce to Ruch nie zagra w pucharach ;-) |
Skoro przy okazji zawarłeś odpowiedź na pytanie o to, czy Ruch zagra w lidze europejskiej kiedy Lech będzie w pierwszej trójce, to radzę sprawdzić ile Polska ma miejsc w tych pucharach. Jeśli Lech nie będzie w pierwszej dwójce, to Ruchowi sam awans do finału PP nie wystarczy wg moich skomplikowanych obliczeń.
A w temacie, to w nocy postawiłem na over 95,5 punktu dla Cavs po kursie... 1,9. Sam byłem w szoku, że tak wysoki kurs dla tak niskiego overa był. Radzę sprawdzać tego typu zdarzenia, bo często ładnie wchodzą. |
Co myślicie o takim kuponie?? Proszę o opinie.:)
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...e6dceb93748795 |
poza Numancią wydaje sie OK :)
|
ja natomiast uważał bym na Barcelonę, wiadomo LM nie dawno, ale swoją grą też nie zachwycali plus to że mają już sporą przewagę w lidze. dla mnie no bet.
Mathieu P.-H. - Youzhny M. 1 Vliegen K. - Kubot L. 1 Kuznetsova S. - Azarenka V 1 AKO: 3,23 |
Cytat:
Z takich niskich kursów do podbicia można spróbować porażki Sevilli Atletico, bodajże z Castellonem (Sevilla jest już zdegradowana, ostatnio wygrali i nie wierzę, żeby udało się im drugi raz z rzędu). Kusi też Teneryfa z Murcią, kurs koło 1,50. A na dziś sobie puściłem zwycięstwa Lechii i Bytomia. |
Dlaczego tylko jeśli Lech zdobędzie MP? Przecież drugie miejsce też daje awans do p. uefa, więc teoretycznie jeśli Lech zdobędzie miejsce 1-2, to Ruch na pewno zagra w Europie. Jeśli Lech zajmie miejsce niższe niż 2, to tak samo jak Ruch będą walczyć w finale PP o prawo startu w p. uefa.
A co do tematu, to mam kupon podobny do cocnediego tylko zamiast Mathieu mam Karlovica. |
Cilic M. - Chardy J. (Typ) 1 1,50
Simon G. - Montanes A. (Typ) 1 1,45 ako 2.18 |
Strasbourg - Amiens 1 @ 1,55
Zwolle - Haarlem 1 @ 1,60 Livorno - Triestina 1 @ 1,50 Excelsior - Helmon 1 @ 1,70 Kaiserslautern - Augsburg 1 @ 1,57 Kurs ogólny: 9,93 Stawka: 5 Zakładana wygrana: 44,70 |
Panie Dudi, nie chce mi się teraz szukać w regulaminie, ale jest tak:
- Lech zdobywa i mistrza i puchar - do UEFA czy jak to się tam będzie nazywało idzie Ruch - Lech zdobywa puchar i zajmuje miejsca 2-3 - do pucharów idzie czwarta drużyna z ligi Lech zajmuje niższe miejsce albo wygrywa Ruch to wiadomo. Pzdr |
O proszę. Człowiek codziennie się czegoś uczy. Dzięki w takim razie.
A w temacie, to oszukał mnie Kubot, który miał przegrać swój mecz z Vliegenem. :[ Będzie nauczka na przyszłość, żeby nie grać przeciw rodakom. |
W Barcelonie trochę kontuzji + zmęczenie meczem pucharowym.
W niedziele mecz z Villareal na Camp Nou. Kursy na gości są bardzo zachęcające, zupełnie nie proporcjonalne do ich klasy. |
LECHIA-Jaga 1
leverkusen-arminia handicap 0:1 02 livorno-terestina 1 |
Rangers- Celtic 2
Polonia W - PGE GKS x2 Valencia - Real 2 Jastrzębie - Widzew 2 za 10 do wygrania 210 zł Wisła - Legia 1 Hoffenheim - Koln 1 Milan - Juve 1 Man Utd - Man City 1 Rennes - Cean 1 za 10 do wygrania 150 zł co sądzicie??:) |
Cytat:
O, to może być bardzo dobry trop. Ja ze swojej strony polecam Hannover z Eintrachtem po 1,9. |
Celtik
Wisła MU czworke chce puscic grubo warto zaryzykowac?? prosze o opinie |
poszlo 2z3 za 300 zl do wygrania 824zl
Wisła-Legia 1 2,00 Energie-Bayern 2 1,45 West Ham-Liverpool 2 1,55 ! |
Nie stawiajcie na Celtic, loteria ;)
jeśli już to lepiej x2 |
Na sobotę :
Liverpool Dortmund :) |
Cytat:
|
Dzisiaj wygrana (pierwsza od dłuższego czasu) na polskiej lidze, na jutro gram na dwie drużyny z Sewilli: FC u siebie z Mallorcą i Betis na wyjeździe z Athleticem Bilbao (Betis dobrze gra na wyjazdach, a na dodatek Bilbao zagra rezerwowym składem). Niezły jest też kurs na Almerię u siebie z Valladolid.
Cytat:
|
a czemu mają rezerwami grać??
czyzby finał pucharu hiszpanii w przyszlym tygodniu?? |
Cytat:
|
przecież atlethic nie musi wygrać pucharu by zagrać w uefa bo Barcelona jest na miejscu pucharowym tak więc już mają uefa tak więc po co by mieli z Barcą grac silnym składem jak i tak nie wygrają :)
|
ehhh tej 2 włoskiej już nie obstawiam livorno ;/;/;/;
|
Cytat:
|
FC Kopenhagen - FC Nordsjaelland (Typ) 1 1,25
FC Zürich - FC Luzern (Typ) 1 1,25 Benfica Lissabon - CD Trofense (Typ) 1 1,25 RSC Anderlecht - KSV Roeselare (Typ) 1 1,15 na jutro cos takiego:)http://www.bet-at-home.com/pic/dot.gifhttp://www.bet-at-home.com/pic/dot.gif |
Cytat:
|
wczoraj również weszło:)
na dziś gram: Odra-Zagłębie 2 Sandecja-Nida 1 Chemik-Pogoń 2 za 50 zł do wygrania 153 zł i zagram 3 z 5 naszą ekstraklasę: Wisła-Legia 1 Ruch-Piast X Odra-Cracovia 2 Śląsk-Lech 1 Polonia-Bełchatów X Rocco a gdzie masz hokej?:) |
Bayern
Liverpool Anderlecht :) |
Jak się bawić to się bawić:
6z7 St. Patrick's- Cork X @ 3,20 Polonia W. - Belchatow 1 @ 2,12 Hull - Stoke 1 @ 2,05 Athlone - UC Dublin 2 @ 1,85 Nitra - Trnava 2 @ 2,25 Lazio - Udinese 1 @ 2,60 Modena - Mantova 1 @ 2,10 A co mi tam o 7 czy 14zł niechodzi. |
Hertha BSC Berlin - VfL Bochum
Partizan Beograd - Jagodina Barcelona - Bilbao Same 1, na podwojenie, za 50zł - 106 z groszami. |
Wydaje się, że na podwojenie lepiej zagrać 1 mecz po lepszym kursie niż 3 takie nie- pewniaki (np. Barcelona). Mogłeś dać 1 na Blackburn- Portsmouth i po sprawie ;)
|
aston villa 2
cracovia 2 koeln 02 korona 2 bełchatów 02 za 2 zł 107 do wzięcia :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl