![]() |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Nalepa - Chrapek, Stjepanovic, Uryga, Stilić , Garguła - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Guerrier, Sarki |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Uryga, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek ZMIANY: Szewczyk, Piotr Brożek, Stjepanovic BRAMKI: Paweł Brożek, Stilić, Chrapek |
Widzew - Wisła 0:3 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Nalepa,Bunoza - Stjepanović,Uryga,Chrapek,Stilić,Garguła - Paweł Brożek Zmiany : Guerrier,Klarić,Burdenski Bramka : Paweł Brożek x2,Garguła |
Widzew - Wisła 0:3 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Głowacki,Bunoza,Piotr Brożek - Stjepanović,Chrapek,Stilić,Guerrier,Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Klarić, Uryga Bramki : Paweł Brożek x2, Guerrier |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Stjepanović, Chrapek, Stilić , Garguła - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Burliga, Chrapek Zmiany: Sarki, Guerrier, Piotr Brożek |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:2 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Piotr Brożek - Nalepa Stejpanović Chrapek Stilic Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Burdenski Gole: Paweł Brożek, Stilić |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Piotr Brożek. Bramki: Chrapek, Paweł Brożek. |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brozek - Chrapek, Garguła, Stilic, Sarki, Stjepanovic - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Uryga, Szewczyk Bramki: Stilic, Garguła |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:2 ( 0:1)
Skład :Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Piotr Brożek - Sarki Stejpanović Chrapek Stilic Garguła - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek, Stilić Zmiany : Guerrier,Klarić,Burdenski |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:2 ( 1:1)
Skład :Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Nalepa Bunoza - Uryga Stejpanović Chrapek Stilic Garguła - Paweł Brożek Bramki : Chrapek,Klarić Zmiany : Guerrier,Klarić,Sarki |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Burdenski, Guerrier, Uryga Bramki: Chrapek, Paweł Brożek. |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Uryga, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stjepanovic, Szewczyk |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brozek - Chrapek, Garguła, Stilic, Sarki, Stjepanovic - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Uryga, Nalepa Bramki: Stilic, Garguła, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Uryga Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Stjepanovic - Garguła, Chrapek, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Burdenski Bramka: Garguła |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Stjepanovic - Garguła, Chrapek, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Szeewczyki Bramka: Stilić, Paweł Brożek |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Chrapek - Stjepanovic, Stilic, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Burdenski Bramka: Paweł Brożek, Stilic, Guerrier |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:4 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Piotr Brożek - Uryga - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Klarić Bramki: Stilić, Garguła, Paweł Brożek, Chrapek |
Widzew ŁódĽ-Wisła Kraków 1-2(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Nalepa-Bunoza-Garguła-Chrapek-Uryga-Stilic-Stjepanovic-Paweł Brożek Zmiany: Piotr Brożek-Sarki-Guerrier Bramki: Stilic-Guerrier |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Uryga, Ostoja - Garguła, Chrapek, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Guerrier Bramka: Stilić |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Ostoja - Garguła, Chrapek, Stilic, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Urygai, Nalepa, Guerrier Bramka: Stilić, Paweł Brożek x 2 |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Piotr Brożek - Uryga - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Klarić Bramki: Paweł Brożek x2, Stilić |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0 : 2 (0 : 1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Uryga, Stjepanović, Chrapek, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Guerrier, Nalepa Bramki: Sarki, Chrapek |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanovic - Guerrier, Chrapek, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Klarić, Garguła, Burdenski Bramka: Stjepanovic, Paweł Brożek |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Klaric, Garguła, Burdenski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Uryga Bramki: Paweł Brożek |
Widzew ŁódĽ - Wisła Kraków 0:1 ( 0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stilić, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki -Paweł Brożek ZMIANY:Uryga, Guerrier, Klarić STRZELCY: Garguła |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 (1:0)
skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Dudka, Piotr Brożek, Chrapek, Sarki, Stilić, Garguła, Guerrier, Paweł Brożek zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klarić bramki: Sarki |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Dudka - Piotr Brożek - Chrapek - Uryga - Sarki - Garguła - Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Sarki, Stilić, Garguła Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Klarić |
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowack Uryga Piotr Brożek - Chrapek Dudka Sarki Garguła Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Klaric |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl