![]() |
no to mamy 2 druzyny w nastepnej rundzie, Legia dowiozła 0:0 :)
czekamy na Śląska |
Legia przeszla. Ale slabiutko grala.
|
Cytat:
|
Mecz Legii był ciekawszy... przynajmniej w 1. połowie. Piłkarze Legii ledwo dobiegli do końca spotkania ale awansowali. Ciekawe co teraz powie trener druzyny tureckiej.
A do tych co wychwalali poziom ligi tureckiej... niech to teraz jakoś skomentują :) |
Brawo Legia. Utarli nosa kolejnemu buńczucznemu trenerowi. Tacy byli pewni przed meczem i ten z Turcji, i Penew z Liteksu. Brawo dla polskich zespołów :)
|
Koniec. Legia 0-0 Gaziantepspor. Brawo Legia.
Cytat:
|
Cytat:
pierwszą połowę nieźle zagrali, w drugiej siedli. |
Cytat:
jak otyły Strąk to źle, wysportowany Rzeźniczak źle.. Tak jak wygląda Rzeźniczak powinien wyglądać każdy profesjonalny sportowiec. |
Włosi powinni uczyć się aktorstwa od Turasów. Wawrzyniak grozi palcem Turkowi a ten pada na ziemie niczym rażony piorunem:lol:
|
Kafkas trener Turków to jest jednak the best chłopak. Przez 13 minut konferencji prasowej przed meczem co chwila mówił ,że spokojnie jego drużyna wygra i awansuje. Pycha kroczy przed upadkiem hahaha. Legia grała dennie i ale przy Gazientepsporze i tak wyglądali lepiej. Dobrze ,że nie było dogrywki bo Legia już była na wykończeniu.
|
zwyciezców się nie sądzi
ale Legia w drugiej połowie fizycznie wygladała jak Orły Górskiego Maciek z Terziotim do spólki niezmiennie dobrą robotę wykonują:D |
Slaby mecz Legii jak Legia jak beda dalej tak slabo grac to dlugo w pucharach nie pograja. Co do naszych braci to liczylem na wiecej mam nadzieje ze cos jeszcze wpadnie. Strasznie nudny ten mecz
|
Cytat:
Teraz czekamy jeszcze na Śląsk. Mecz wygląda troche jakby się mial zakończyć remisem |
Takiej pyty jaką odstawiła Legia z Turkami nie można nazwać piłką. Sorry.
Pamiętam jak ktoś pisał że nasz mecz w Rydze był nudny ... w porównaniu z dzisiejszym to Skonto było popisem piłkarskiej wirtuozerii :D |
Oglądam mecz Śląska i zastanawiam się jakim cudem Wisła przegrała z nimi w zeszłym sezonie. A tak przy okazji - mówi się o powrocie Mili do reprezentacji - tylko z czym do ludzi, jeśli on gra na takim poziomie. Śląsku wygraj i zdobądź punkty!
|
Zgadza sie 1 polowa byla troche lepsza. Widac, ze fizycznie Legia slabo wyglada bylo to widac w 2 polowie widocznie Skorza po Levadii nie wyciagnal wnioskow. Dobrze, ze awansowali dalej kolejny polski klub gra dalej wiec to cieszy. Mam nadzieje, ze Slask zacznie cos grac bo jak tak bedzie dalej to skonczy sie na karnych..
|
Cytat:
|
Fakt :)
Może coś Śląsk w końcu wepcha. |
ten Voskamp nie potrafi strzelić bramki wślizgiem?!?!?!
|
Czy pilkarze Slaska potrafia wystawic noge do przodu?
|
Cytat:
|
chyba nie a napewno jest z tym mały problem;)
|
Kuźwa, tego z krzykaczką już nie mogę słuchać...A tu dogrywka się szykuje... WKS gol!!!
|
W przypadku rzutów karnych i ewentualnego zwycięstwa w nich do rankingu liczy się zwycięstwo czy remis po regulaminowym czasie gry???
|
remis.
10znaków |
Dzieki no to warto jescze coś strzelic:-)
|
Cytat:
przeciez ja sie z niego nie smieje,wrecz przeciwnie jestem pelen podziwu :) |
Cytat:
|
a wygrana w dogrywce 1-0 np jak się liczy ? też jako remis ?
|
Też. Chodzi tutaj o wynik w regulaminowym okresie gry (ew. z doliczonym czasem).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl