![]() |
Cytat:
.... taaaa - żałuj ich . kibiców też ci szkoda ?? |
Cytat:
|
Mało brakowało a Merda dorównałby Cabajowi.
Chciał zasygnalizować sędziemu, że zawodnik Korony stoi zbyt blisko niego przy wybiciu piłki ręką ale zrobił to tak niefortunnie, że... podał mu piłkę. Stano był w takim szoku, że trafił tylko w słupek. |
Cytat:
Gdy z boisk Ekstraklasy zawiewa nudą- na kłopoty Cracovia- zawsze bawi:) |
Rzadko oglądam ekstraklasę ale Merda to jest gość...
|
Cytat:
P.S "Oto narodziła się drużyna.." :rotfl: |
Cracovia idzie na majstra w tym sezonie:lol::lol::lol:
Chociaż z drugiej strony mam nadzieje,że na derby nagle nie złapią formy:p |
Reka byla ale zachowanie Sobolowskiego to idiotyzm roku... Takich ludzi powinno sie pouczac non stop.
Karnego nie odgwizdali, wiec Cracovia ma jednak szczescie, a nie tylko pecha :D |
Dobrze wygląda gra Korony, chociaż na tle Cracovii to chyba nie sposób wypaść źle w tym sezonie.
Niedzielan jest już w takiej formie, jak w Ruchu przed kontuzją. Smuda na trybunach więc myślę, że niedługo nasz były napastnik będzie powołany do reprezentacji. Na pewno bardziej należy się to jemu niż Smolarkowi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W zasadzie to chciałbym, aby Cracovii jeszcze ze dwie kolejki się nie udało zdobyć punktów, bo wówczas wywaliliby Ulatowskiego, którego trochę żal w takim klubie, a przecież gdy trenował Bełchatów to jednak jakieś tam te wyniki miał, trener z niego niezły, a że wykonawców ma "takich sobie" to inna sprawa.
|
ta, strasznie mi zal Ulatowskiego, ktory jak widac w ogole sie nie uczy na własnych bledach. W Bełchatowie miał zawsze start do dupy, kilka porazek z rzedu, i dopiero potem jego druzyny sie rozkrecaly. Oby teraz sie to nie sprawdzilo.
|
Kserona albo jedzie WTSK albo śpiewa piosenki z melodiami od innych ekip. A hymn jak wiemy, to kawałek Grechuty. Naprawdę dziwny klub.
|
Prawie żeby te ....y spadły.
|
Haha mogli wyrównać, bodajrze Krzywicki nietrafił z 5 metrów, ale wiadomo cracovia
|
Najbliższe 3 mecze Cracovii:
17-09-2010 Lechia Gdańsk - Cracovia 25-09-2010 Cracovia - Arka Gdynia 02-10-2010 KGHM Zagłębie Lubin - Cracovia Szansę na pierwszy punkt mają dopiero z Arką. W Gdańsku i Lubinie raczej nie podołają. |
Trzeba usiasc i napisac list ddo Pana Profesora Filipiaka Janusza, zeby zwolnil tego kiepskiego Ulatowskiego i zatrudnil Prawdziwego Fachowwca Ktory Zrobil 4 Miejsce - Stefana Majewskiego.
Podpisac sie Grupa 100 i wysylac listy przynajmniej 7 razy w tygodniu. Wynik cieszy, chociaz najbardziej by cieszyla bomba wodorowa w ten stadion. Korona zdecydowanie awansowala u mnie na 1. miejsce znienawodzonch druzyn - pod wzgledem kadry pilkarzy. Maja nie dosc ze Vukovica, to jeszcze Kuzere i Korzyma. Zadna inna ekipa nie moze sie poszczycic tyloma fajfusami w skladzie. |
Ciekawe kto poleci za Golińskim do ME?
|
Jka narazie cracovia bardzo pieknie, 4 porazki na 4 mecze ale zostalo jeszcze 26 kolejek.
Ja tam nadal uwazam ze oni sie utrzymaja, po prostu mieli tak chujowe mecze w tych 4 kolejkach ze mozna bylo wkalkulowac 4 porazki w to. Niestety. Kluczowe beda mecze z Zaglebiem Lubin, Gornikiem Zabrze, Polonia Bytom czyli druzynami ktore jak narazie sa kandydatami do spadku. A czy Gorniki, Polonie itp beda wygrywac z Legia, Lechem i Slaskiem -nie wydaje mi sie. Tak naprawde Zydki stracily powiedzmy dopiero dwa pkt bo mogli u siebie ze Slaskiem liczyc na jeden pkt i dzisiaj w Kielcach tez, chociaz tak jak pisalem na poczatku to i te 4 porazki tez nie moga dziwic ani napawac mega optymizmem ktory mowi ze Cracovia spadnie z ligi. Troche zakrecilem :D Jednym slowem czekam na dalsze mecze i glownie te potyczki miedzy kandydatami do spadku bo mimo wszystko zawsze te mecze wszystko wyjasniaja PS A sobolewski to glupota w czystej postaci. Co koles, po prostu przyglup. Wiadomo reka byla ale jak nie ma gwizdka to sie gra, a ten ma pilke pod nogami dalej ale jebie to i sie idzie poklocic hehe |
Zawodnicy Cracovii wywracają się na piłce [*] A w 89' fani przyjezdnych podziękowali swoim piłkarzom śpiewając hymn "Wisła to stara..." : D
Ale Ulatowski, zgodnie z prasowymi doniesieniami poleci już po tym meczu, czyli właściwie już poleciał. Szkoda mi go... |
Trzeba przyznać, że stadion Legii wypełniony kibicami prezentuje się efektownie (pomijając, że nadal brak tej jednej trybuny) - to już naprawdę standard europejski -przynajmniej dokąd gracze nie zaczną kaleczyć na boisku ;)
Oby jak najszybciej oddali nasz obiekt - i wszystkie inne, które są robione. |
Się Rafałek napracował. Nie szkoda mi go, jak kiedyś go lubiłem to później zrobił się z niego cwaniaczek.
|
Stadion Legii z dopingiem miażdzy:) Już czekam na wyjazd tam.To naprawdę było zawsze przyjemnie tam jechać ze względu na atmosferę plus teraz ten stadion...W ogóle liga zaczyna przypominać Świat. Stadiony, sproo ludzi na meczach, atmosfera. Naprawdę miło się patrzy na to wszystko.
|
Ladnie ladnie.
Dobre tempo meczu, i brak bezsenownego wykopywania pilek :D przynajmniej narazie. |
Cytat:
Chcąc trenera klasowego trzeba szukać za granicą. Taka prawda. O ile kopaczy paru się u nas sensownych znajdzie krajowych co jakiś czas, o tyle z trenerami mamy całkowity trzeci świat. Chłop zepsuł robotę i tyle. W Cracovii są jak na naszą ligę przyzwoite pieniądze, można było je spożytkować lepiej. |
Hehehe :)
Cos kojarze, ze GKS nam ostatnio nam podobna brame walnal :] |
Oby Rafałek pracował tam jak najdłużej bo coś mi się wydaje że profesor podpatrzy naszego bossa i skończy raz na zawsze z polską myślą szkoleniową, a to się może skończyć środkiem tabeli :D
A mecz antyWisły Kielce z antyWisłą Kraków jak zwykle pod znakime WTSK :) |
Dawno nie widziałem w polskiej lidze tak pewnego strzału głową jak teraz Żewłakowa. Chodzi o taką pewność siebie, że zdobędzie się bramkę. Kurde, po nabiegu było widać że bedzie 0:1.
Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Legia gra nieźle. |
hehe Legia wystawiła dupsko i Bełchatów już raz wepchnął.
Żewłakow już 4 brameczkę ustrzelił. Tyle co Niedzielan... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl