![]() |
klikając na ikonkę "wstaw obrazek" pojawia się okienko "Monit skryptu, proszę wpisać URL obrazka" i jeżeli mam go na pulpicie to co powinnam wpisać aby załączyć obrazek? zdjecie? a jak po prostu klikam "wklej" w okienko to wkleja zdjecie (jest kwadrat) ale nie jest widoczne. Na temacie Foto zabawa ludzie zamieszczają zdjęcia a ja moge tylko w formie załacznika... Why? ;-( co robię nie tak? ;-)
|
Wrzucasz obrazek na np fotosik i wpisujesz [img] link tego obrazka [/img]
|
Mam odtwarzacz mp3 MPIO, kupiony w którymś z sklepów ze sprzętem elektronicznym (nie wiem dokładnie w którym, bo dostałem jako prezent).
Muszę kupić nowe słuchawki? Gdzie się udać? Zaznaczam, ze wejście do nich jest dosyc specyficzne, próbowałem podłączyć sluchawki z innego mp3 (też MPIO) czy starego walkmana i nic nie pasuje, konieczny jest oryginał... |
|
Dzięki :) no dobra - to jest link - już potrafię ;-)
a zdjecie w poscie ? jak to się robi? jak zdjecie jest na kompie? |
Czy do biletu miesięcznego na jeden tramwaj potrzebna jest legitymacja mpk?
Co jest potrzebne do wyrobienia legitymacji mpk i w ile się ją wyrabia? |
Tak do biletu miesięcznego musi być legitymacja mpk.
O ile się nie myle trzeba mieć jedno zdjęcie i PESEL |
Cytat:
|
Pracuje ktoś z forumowiczów w ubezpieczeniach? Tzn żeby mi tanio OC policzył. Zaoszczędzoną kasę daję na ultrasów.
|
Jakiś dobry program do tworzenia muzyki? Reason 3? FL Studio? Inne jakieś?
Powiem, że mam klawisze i do kompa mogę podłączyć, mikrofon też. |
jakie byście polecili etui, czy też folie ochronną na ekran do Nokii N73? Tylko tak w przystępnych cenach ;)
|
Wisła pany :)
Cytat:
a gdy zdjęcie masz na kompie to musisz je wrzucić na jakąś stronke (polecam www.tinypic.com ), i dalej już sobie powinnać poradzić :P http://i37.tinypic.com/wv7twn.gif <---- obrazek wklejony |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to sprawdźmy jaka jestem bystra :P http://i38.tinypic.com/n6zzo9.jpg iiiii..... VUALA! :D (mój własny) :-D wroobel - pokłony i szacun :-p |
Mam bardzo pilną sprawę:
Czy to prawda, że jak jade na Słowację nie swoim autem to muszę mieć jakiś papier od właściciela auta, że ja nim dysponuję? Jeśli tak, to gdzie można to uzyskać? |
jeżeli to służbowe auto to tak - ja tak miałam - musiałam wziąć z firmy zgodę (mają specjalny druk w firmie) na pobyt samochodu za granicą. Ale skąd taki druk wziąć - nie wiem...
|
Cytat:
mam problem z instalką Norton 360 na Viście - a dokładniej z aktywacją - nie chce się zaktywować... pomoże ktoś? |
Cytat:
Nie trzeba mieć żadnego pozwolenia,byle żeby były dokumenty od auta,czyli ubezpieczenie i dowód. |
Chce się wybrać na 2 dni do Tatralandi i w związku z tym mam pytanie. Jak tam najlepiej dojechać samochodem, jakie są tam ceny, co z noclegami i w ogóle. Dzięki za pomoc ;)
|
Cytat:
ponawiam pytanie |
Cytat:
|
Jak się najlepiej dostac tramwajem na stadion przy ulicy Wielickiej z Kleparza?
Dzięki Kamil. :) |
wchodze na
http://www.krakow.pl/miasto/krakow_go/?id=4.html zeby obejrzec filmik i...... http://i34.tinypic.com/2qibtoo.jpg instalowalem od nowa WMP, tego playera tez, kodeki, w IE nie idzie, w operze i mozilli tak samo. co robic? |
Dobrej jakości są bluzy z firmy Doberman's agressive?
|
Veryfying DMI Pool Data.....
Boot from CD Boot from CD Intel UNDI, PXE-2.0 (build 082) Copyright (c) 1997-2000 Intel Corporation For Realtek RTL 8139 (x)/8130/810X PCI Fast Ethernet Controller v.2.13(020326) Client MAC ADDR: 00 01 6C 2B 4E 96 GUID: FFFFFFFF-FFFF-FFFF-FFFFFFFFFFFF PXE-E53: No boot filename received PXE-MOF: Exiting PXE-ROM DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER :) Czy wie ktoś (pytam znawców komputerowych) o c b??? :| komp mi się przy tych napisach wiesza, załącza nieraz i 30-40 minut... ;| |
To się pojawia przy uruchamianiu? Nie jest tak, że masz jakiś dysk w napędzie, a w biosie ustawione, zeby szukał systemu najpierw na napędzie CD, a później na dysku C? I nie znajduje systemu na cd i nie chce się włączyć.
|
Cytat:
|
awe odczytaj priva i powiedz mi co i jak w tym biosie poustawiać...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl