![]() |
Cytat:
|
mcovalski gdzie to pisze ? bo mi się otwiera tabela ligowa
|
wejdź w zakładkę "terminarz".
|
Cytat:
Mecz lidera i Mistrza Polski z głownym przeciwnikiem odpuszczają,a puszczają taki meczyk... Jaja. |
Cytat:
|
To są jaja do potęgi. Pokazują mecz Lecha z Ruchem, a nie chcą spotkania lidera i mistrza Polski z głównym rywalem do tytułu.
|
Czemu Wy się dziwicie? Przecież od dawna wiadomo że dla TVP liczą się tylko kuchenki... Gdyby mieli prawo do 30 meczów, to pokazali by 30 spotkań amiki.
|
Będzie mecz Wisły z Legią na sopcast ?
|
Na razie na 20 na Public Sport 1 zaplanowany mecz Lechia- Korona...:(
|
ale na "Public Sport+ " powinno lecieć przynajmniej w ramówce tak jest
|
Na sopcast nie ma meczu Wisły, jest on na freedocast.com oraz na kuszotv.pl , ja osociście polecam tą pierwszą stronę
|
A dokładniej jakiś sprawdzony link?
Tyle razy na necie się przejechałem,że wolę sprawdzić. |
Cytat:
Cytat:
|
IDIOCI !!! SETKI RAZY WAM SIĘ PISZE, ŻEBY PISAĆ PEŁNĄ NAZWE KANAŁU NP PUBLIC SPORT 1 , NIE ŻADEN SOPCAST< BO PRZEZ TAKICH JAK WY MOŻEMY STRACIĆ TRANSMISJE NA ZAWSZE !!!
mam nadzieje, że Admin tego posta nie usunie, bo to bardzo ważna wiadomość, może lekko obrażająca, ale tych Panów, którzy działają źle,mimo, że było setki razy tlumaczone inaczej się nie da nazwać, pozdrawiam |
Jaki jest adres na public sport + ?
|
..............
|
Jakiś program do ominięcia proxy?
|
Podajcie działające proxy do Justina. Dzięki.
|
Działający link ktoś ma?
|
działa wam radio Biała Gwiazda?
|
Cytat:
|
juz działa :P
|
Działa wreszcie,po 15 minutach prób:)
|
Cytat:
Port:3128 |
www.niebiescy.tv kanał nr 3 ja tam oglądam i działa idealnie. jakość nie najgorsza;)
|
witam,poda ktos pewnego linka do meczu dzisiejszego na sopcascie? na soccer-live pisze ze transmisja nie pewna:)
dziekuje i pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak serio to zajrzyj tu :http://www.meczyki.pl/ |
sop://sopcast2.soccer-live.com.pl:3912/80258 PUBLIC SPORT 1
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl