![]() |
Cytat:
1.Apokalipsa św. Jana, 2.Borowski T., Proszę państwa do gazu, 3.Kasprowicz J., Dies irae, 4.Miłosz Cz. Piosenka o końcu świata, 5.Hutnikiewicz A., Hymny Jana Kasprowicza 6.A. Werner, Opracowanie [w:] T. Borowski, Utwory Wybrane 7.Opis fresku Sądu Ostatecznego z kaplicy Sykstyńskiej Obrazy: 1. M. Anioł., Sąd Ostateczny, Watykan (1536-1541), fresk na ścianie ołtarzowej Kaplicy Sykstyńskiej 2. Memling H., Sąd Ostateczny, Brugia (ok. 1472-1473) Muzeum Narodowe w Gdańsku Temat o tyle prosty że nie wymaga znajomości niemal żadnych lektur. Krótkie opowiadania, wiersze i trochę wyobraźni. |
Wie ktoś może czy są jakieś studia w Krakowie na kierunku grafika komputerowa??
|
Cytat:
|
Jak to jest teraz z Waszymi maturami? Przedmioty dodatkowe możecie też zdawać na poziomie podstawowym czy jest tak samo jak w zeszłym roku,że przedmiot dodatkowy może być tylko i wyłącznie rozszerzony? Bo mi się już wszystko miesza w tej "nowej" maturze ;)
ed: ee to Wy za fajnie teraz macie :P Dzięki! :D |
Przedmiot dodatkowy może być na poziomie podstawowym.
|
Cytat:
Można jak najbardziej dodatkowy na podstawowym. |
I co jest najlepsze do zdania matury liczą się tylko przedmioty podstawowe.
|
Ile pkt trzeba miec zeby sie dostac na ponizsze kierunki:
Geografia, specjalnosc: turystyka na UJ Geografia na UJ Towaroznastwo na UJ Zarządzanie i marketing na UJ Zarządzanie na UE Turystyka i rekreacja na AGH Turystyka i rekreacja na UP Trochę tego ale tak to jest jak się nie wie gdzie isc. Albo inaczej, nie wie czy się dostanie.. I jeszcze jedno, dajmy że nie dostałem się tam gdzie chce, idę na jakieś dowolne studia dzienne, a po pół roku chce się przepisac na ten keirunek który mnie interesuje. I właśnie jak z tym przepisywaniem się jest? Mógłby to ktoś wytłumaczyc? |
Zardządzanie na UEk w tamtym roku to 116/107 pktów, czyli 116 w I terminie i 107 z listy rezerwowej.
|
Jakie repetytorium możecie mi polecić na rozszerzony WOS?
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
prośba: jakie polecicie utwory do tematu: " Samotnośc - omów temat na podstawie wybranych utworów literackich " . prosze o odpowiedź
|
Wiecie może kiedy bedą egzaminy sprawnosciowe na AWF-ie?
|
Panowie pisał ktoś maturę o Rewolucjach?
|
Cytat:
|
dzieki ;] teraz zweryfikuje z moimi przemyśleniami... ale od razu odpadają Dziady bo nie trawie tego utworu...
|
Panowie, jeśli chodzi o UEk to sprawdźcie sobie na stronie uniwerka, w dziale rekrutacja 2010/11 na samym dole strony są progi z zeszłego roku.
|
A miał ktoś z was do czynienia z systemami transportowymi i logistyką na PK? Chodzi mi o opinie na temat tego kierunku - czy warto itd.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://i50.tinypic.com/15yvi38.jpg Jakbyś chciał oryginalne pliki to daj znać na priva |
A może powiedzieć Ploughmanson co to za książka?
|
Cytat:
|
Jakieś studia zaczynające się w semestrze letnim- zna ktoś? Dzienne lub zaoczne
|
Cytat:
|
Idzie ktoś na Politechnikę Krakowska? A Może studiuje ktos energetykę na tej uczelni?
|
przepraszam panowie studiuje ktoś z was może turystykę i rekreację w jakiejś z krakowskich uczelni ??
|
Chyba nie ma tematu wylacznie dla studentow wiec pisze tutaj, ma ktos pomysl na ciekawy temat pracy licencjackiej z Europeistyki? (najlepiej zwiazany z projektami i funduszami europejskimi)
|
jest taki temat :)
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...p?t=157&page=4 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl