![]() |
Cytat:
|
dlaczego mnie wywala z meczu?? musze cos wpisac?
|
Cytat:
Gdzie rozgrywany jest mecz? |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
99% z tego co kojarze to flaga Hutnika
|
Cytat:
Kiedyś padło pytanie,czemu Pietia nie gra w kadrze,to Leo się zdenerwował,że wszyscy mu wypominali brak powołania dla Pawła,to jak weźmie Piotrka,to będą mu wypominać,że cała rodzina Brożków nie gra w kadrze. Taka to filozofia pana siwego :P ed: czyżby na trybunach Leeełłooo ? |
A na trybunach LEEEEŁOOOOOO
Ja ku**a nie moge, co ci ludzie mają w głowach. |
Jezus, ale padaka...
Nosz ****a, siwy całkowicie olewa tą naszą reprę, ma w dupie ligę i formę naszych graczy. Jak do ****y nędzy można wstawić na obronę Krzynówka i Dudkę a w pomocy Rogera i Smolarka!? On komuś na złość robi czy co? |
Niech Leo da 12 Wislakow i w razie czego jeden z drugim zamknie sie... bo zal czytac :)
Wisla zbawieniem reprezenracji :) ja Was prosze, nie rozsmieszajcie Polski :) Wystarczy ze gra Krzyniu i Smolarek.... Borzek? Przepraszam ale chyba ma takie same mozliwosci koszenia liscia jak Roger:) Chyba ze nadal uwazacie Borzia za international level , ktorego on nigdy nie osiagnie :) |
Co to za transparent powiewa? Znowu nigdy nie będzie Polakiem? teraz w strone Ludovic'a?
|
żal mi Błaszcza bo nie ma z kim grać ;/
A Kuba wymiata aż miło .Radocha widzieć chociaż jednego klasowego zawodnika na boisku na dodatek wiślaka :D |
Nie no ja się nic więcej nie spodziewałem po... LEO
Na Leło to chyba tylko małopolska się poznała. Leo, Leo, Leo na stadionie musi być |
Cytat:
a ja wolę LEEEEŁŁŁŁŁOOOO niż PZPN |
Gra rekreacyjna i taki totalny brak wykończenia gry jakimś podaniem brak pomysłu i kłopoty z finalizacją , słabiutka gra Smolarka Krzynówka i Murawskiego .
|
Dajcie Obraniaka i Brozia to razem z Błaszczem to rozruszają :P
|
Jak narazie padaka...do zmiany Krzynowek, Smolarek i Lewandowski(ktory sobie poprostu nie radzi sam z przodu i to z powodu braku umiejetnosci, tylko braku partnera).
Do tych krytykantow Macka Iwanskiego...mozna odwrocic pytanie i zapytac z jakimi silnymi zespolami dobrze zagral Gargula? Dla mnie Maciek to pilkarz lepszy pod wieloma wzgledam, bo Lukasz zatrzymal sie w rozwoju jakies 3 lata temu(przez notoryczne kontuzje). |
Cytat:
|
kto strzelił?? :D bo nie oglądam ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Obraniak bedzie po tym meczu spalony dla Francuzów? Czy musi zagrac o punkty?
|
Cytat:
|
hahaha Roger: k***a mać :D :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
i kto teraz powie: Roger, nigdy nie będziesz Polakiem? |
Cytat:
co do bramki. wydaje mi się że powinni Obraniakowi zaliczyć ją jednak. |
a na trybunach kaleczą nasze HSV..
|
Uwaga! Łobo wchodzi!
PS. Kirm strzelił dla Słowacji. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl