![]() |
Wpisz go sobie w wyszukiwarce TT, to Ci się pokażą wszystkie tweety informujące o tym.
|
|
Kluby musiały w nim widzieć spory potencjał, bo: 1. Bayer to nie jest klub, który kupuje byle parchów 2. Dinamo zdecydowało się go ODKUPIĆ z Bayeru. Tylko czy on nie miał jakiejś paskudnej kontuzji, bo wychodzi na to, że 2 lata nie grał?
|
Mączyński, teraz Brlek... i mamy rozkopany środek pola.
Ale jakbym miał wybierać między Chorwatem a spłata części zadłużenia, nowym sklepem, muzeum to bym się nawet nie zastanawiał. |
Rozumiem, że wybrałbyś spłatę części zadłużenia, nowy sklep i muzeum?
|
Cytat:
|
Paula Machado https://www.transfermarkt.pl/paulo-m.../spieler/29039 na rok kontrak uzupełnienie za Brleka jak znalazł
|
Wielka szkoda Brleka bo to byl pilkarz, ktory bral odpowiedzialnosc na siebie, potrafil rozegrac pilke i nie bal sie jej, a niestety trzeba przyznac, ze niewielu mamy takich zawodnikow w tej lidze. Czesto bylo widac, ze pokazuje sie obroncom i probuje cos sensownego z pilka zrobic i przede wszystkim nie na pale czy alibi jak np. taki Boguski. Do tego swietny zwod, przyjecie kierunkowe, a jak sie juz z pilka zabral to bardzo ciezko go bylo zatrzymac i co wiecej w ostatnim czasie nie tracil juz praktycznie glupich pilek. Do tego nielicha skutecznosc pod bramka i niezly strzal z dystansu. Jasne, idealny nie byl, zdarzaly się bezbarwne mecze, nie mial na pewno prostopadlego podania Stilicia czy jego techniki, ale to byl jednak lider tego zespolu, to trzeba przyznac. Obawiam sie, ze mozemy bolesnie odczuc jego brak w kolejnych meczach, zwlaszcza, ze i tak bylo ciezko z rozegraniem i widac generalnie brak jakiegos pomyslu w grze kombinacyjnej. Jestem fanem jego gry i w ogole wydawal sie fajnym czlowiekiem wiec będzie mi go brakowalo w tym zespole. Mam nadzieje, ze moze ktoś kreatywny trafi do nas jeszcze przed zamknieciem okienka bo do srodka na razie jest chyba tylko Halilovic.
Tak czy siak 2 melony € piechota nie chodza. Wszystkiego najlepszego Petar i dzieki za wszystko! |
1. Petar poszedł za więcej niż 2mln
2. Inwestor (PRAWDZIWY kibic tego klubu) nie dostał za niego ani złotówki, poza SkyBoxem do 2250 roku :lol: 3. Jeśli zobaczymy połowę tej kwoty to będzie dobrze, spora część leci ekspresem do tej firmy co robi sznurki przez które prąd przechodzi. 4. Mamy zagwarantowany % od transferu i nie jest to niska kwota, zapewniam. |
Czemu TF ma dostać kasę za Brleka?
|
Może spłata za nabycie klubu? Głośno myślę..
|
Cytat:
|
Pisałem o tym i pisane było, inwestor nie może dostać kasy za transfer bo to jest NIELEGALNE
|
Ciekawe czy jakas suma z transferu Brleka zostanie przeznaczona na transfery do klubu. Jak by to bylo 500 tys E to brac tego napadziora z Gornika Wolsztynskiego, albo Bukse albo niech Junco szuka bo za 500 tys mozna juz co nieco zakupic
|
Tak mnie coś dzisiaj naszło na popatrzenie na zawodników w czeskiej lidze, którzy mogliby zastąpić Brleka. W oko rzuciły mi się statystyki jednego zawodnika, mianowicie Marek Havlik z 1.FC SLOVÁCKO. Zawodnik ten gra w średniaku ligowym, a mimo to asystuje, strzela i stosunkowo dużo odbiera piłek. Dwa ostanie sezony to w sumie 8 asyst, 10 bramek, 43 kluczowe podania, 73% celnych podań oraz 41% pojedynków wygranych w defensywie.
|
Cytat:
To albo jest legalne że inwestor daje kase na transfer i potem może wziąć wkład spowrotem Albo jest nielegalne żeby inwestor płacił transfer i jest nielegalne żeby później dostawał zwrot wkładu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dariook:
Cytat:
Natomiast nie wiem skąd te ploty o kasie dla TF. Bo niby z jakiej racji? |
Cytat:
Chyba kolejna rata za wykup akcji Wisły. |
Cytat:
|
Ale raz na jakiś czas spółki wypłacają akcjonariuszom dywidendę, nieprawdaż?
|
Cytat:
Ja nie wiem czy Wisła SA miała zysk za 2016. |
Dinamo nie zagra w LE. Czyli szanse na chorawata wzrastają.
|
Dzisiaj ̶b̶u̶r̶a̶k̶ Probierz na konferencji przedmeczowej mówił, że sąsiadka starała się o Fiolicia, ale ten nie chce się ruszać z Dinama. Oczywiście niewykluczone, że należy to odczytywać jako "nie chciał przejść akurat do sąsiadki".
Patałach janek twierdzi, że gość chce odejść, Gazeta Krakowska informuje, że temat upadł. Wygląda na to, że pozostaje tylko poczekać na rozwój wypadków. |
Janex89 Ukraiński napastnik Denys Balanyuk (ex.Dnipro D.) otrzymał ofertę kontraktu z Wisły Kraków, natomiast A.Dovbyk do 31.12 zostaje w Dnipro
|
Mam nadzieje, ze jakiś napastnik przyjdzie. Nie może tak być, że Ondrasek wypada z gry po drugiej kolejce na dłuższy czas, a my nie mamy nikogo do pary do Carlitosa! Brożek jakby miał formę sprzed choćby 4 lat to ok. Ale niestety nie rzeczywistości nie oszukamy. Napastnik potrzebny od zaraz. Zdenek nie daje zbyt dużo jakości, po drugie często wypada z gry przez urazy. Ten młody Balanyuk mógłby być ok. Chłopak 20 lat, gra w reprezentacji u 21, na pewno chciałby się pokazać, wybić. Zobaczymy.
|
https://www.transfermarkt.pl/kwame-n...016/plus/1#FR1
Co o nim myślicie? Do wziecia za darmo, 25 lat, srodkowy napastnik, Ostatni sezon w drugiej lidze w Portugalii, 30 meczów 16 bramek, https://www.transfermarkt.pl/cheick-.../0?saison=2016 Diabate do wziecia za darmo:) Do Carlitosa byłby idealny:) https://www.transfermarkt.pl/felipe-...spieler/216375 Ciekawy 24 letni Urugwajczyk do wzięcia za free. |
Wyślij Dukatowi na tt. Może rozważa kandydatury
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl