![]() |
|
1 transfer. Jeszcze jeden.
|
Wywiad z Małeckim:
Małecki: Ze Smudą więcej kibiców na stadionie. Żałuję pyskowania na "Kosę" http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wan,nId,983834 |
wie ktoś może jak wygląda sytuacja z Nalepą?
|
Cytat:
wis.la/gpqpg |
Czytałem gdzieś kiedyś (chyba Wisla Live) wywiad z Szewczykiem, w którym powiedział, że w młodszych grupach wiekowych i z początku w Młodej Ekstraklasie był wystawiany w ataku i lepiej mu szło na tej pozycji niż na skrzydle. Kiedy przyszedł Kulawik to go przesunął na bok. Ciekaw jestem jak poradziłby sobie właśnie jako napastnik...
|
orientujecie się co się dzieje z Burasem ? - nie znalazł się na liście na wyjazd do Grodziska.
Kontuzja, słaba forma czy coś innego ? |
źle wypadł na schodach...
|
buras to fajnie wyglada na zdjeciach i nic po za tym.
co mu sie TYM RAZEM stało ? |
dwa pytanka - po pierwsze co z Burasem, który zapowiadał się fajnie, a w sytuacji kiedy mamy ze 4 pomocników na obóz jadą Lech czy Kościelniak?
a druga sprawa - skoro naszym jedynym "napastnikiem" na obozie jest Boguski, to dlaczego nie wzięliśmy chociażby Karłowicza, Kamińskiego, czy Kaganka (o ile wrócił już z wypożyczenia?). młodzi by mogli zebrać doświadczenie, a przy okazji raczej napastnicy by się przydali, wątpie, że przyjedzie 4 czarnych na atak, a jak się okaże, że żaden sie nie nadaję, to zostaniemy z niczym. |
imho na obóz przyjadą napastnicy, bo nie wierze w to ze bedziemy mieli w kadrze 0 napastników i 1 napastnikopomocnikoniewiadomorozgrywający
|
Zawsze mozna Sikorskiego wypozyczyc ;)
|
Na innym forum (wiadomo gdzie) pojawiła się informacja, że Buras jest na obozie w w Grodzisku, tylko po prostu ... zapomnieli go wpisać.
|
już ktoś kiedyś mówił, że ten Kuczak to też może być niezły gracz, troche słabszy od Stolarskiego, ale jednak też dobry.
|
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Smuda nie robił swojego testu na rozpoznanie utalentowanych graczy polegającego na chodzeniu po schodach :) |
Cytat:
Kamiński w Mesie grał na skrzydle i krótko mówiąc nie powalał Znacznie większe wrażenie robili Kuczak i M. Zając, niscy, szybcy, relatywnie nieźli technicznie. Buras też szału nie robił, ale może to efekt dochodzenia do siebie po kontuzji. |
Zastanawia mnie częsta obecność Bieszczada w bramce. Myślicie że Smuda postawi na niego w sezonie? Biorąc pod uwagę że nie łapał się w Młodym Lechu to może się okazać tragiczne.
|
Cytat:
|
a przypadkiem jego kontrakt nie kończy sie dziś?
|
Cytat:
|
W nocy odbył się mecz Honduras-Haiti (2:0). Po 90 minut rozegrali i Chavez i Guerrer. Ktoś oglądał? Wie jak się zaprezentowali?
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...3694585315.jpg
W oczy rzuciły mi sie "łapy" piłkarzy którzy mają odsłonięte ramiona. Boguski, Chrapek i Głowacki. No no nieźle ;] |
Wie ktoś co się dzieje z Aleksandrem Ślęczką? Chłopak nieźle się spisywał w Limanovii, jest związany dalej z nami kontraktem?
|
Cytat:
Niestety jest to jeden z najsłabszych bramkarzy naszych ostatnich lat. |
Bednarz - Smuda - Kapka nie przedłużyli kontraktu z Pareiką bo myśleli że Miśkiewicz jest zawodnikiem tej samej klasy, ale jak widać to bramkarz na 1 czy 2 ligę, Bieszczad nie ma doświadczenia i tak z małego problemu zrobił się większy... Sami są sobie winni, Pareiko nie wyróżniał się ale też niczego nie spieprzył.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po prawdzie też bym go skasował bez żalu bo nie pamiętam żeby się ostatnio wyróżniał, ale też oczywiście szukałbym z sukcesem kogoś co najmniej takiej samej klasy za mniej kasy. Może jakoś to będzie w tyłach. Martwmy się napadem... |
arti jak dla mnie to że Pareiko tak bronił pod koniec to głównie "zasługa" Primela... odkąd się pojawił w klubie nasi bramkarze szli w dół ze swoją grą... Bardzo mi szkoda Krudziela, bo on miał nosa do trenowania bramkarzy..
Chociaż nie można wykluczyć, że u Pareiki wiek coraz bardziej daje się we znaki.. |
No no Boguski wyglada na takie chucherko ze pochuchasz a by sie rozpadl, a na tej fotce miesnie konkretne :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl