Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

mitmichael 13.06.2013 18:51

Emmanuel Sarki na dłużej w Wiśle Kraków

http://www.pilkanozna.pl/index.php/W...le-krakow.html

WiślakMyślenice 13.06.2013 19:12

1 transfer. Jeszcze jeden.

Lukasz 19.06.2013 10:41

Wywiad z Małeckim:

Małecki: Ze Smudą więcej kibiców na stadionie. Żałuję pyskowania na "Kosę"

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...wan,nId,983834

najm 19.06.2013 20:01

wie ktoś może jak wygląda sytuacja z Nalepą?

Marcin_fan 20.06.2013 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez najm (Post 1318756)
wie ktoś może jak wygląda sytuacja z Nalepą?

Wrócił do Wisły
wis.la/gpqpg

foxtrot_green 21.06.2013 08:55

Czytałem gdzieś kiedyś (chyba Wisla Live) wywiad z Szewczykiem, w którym powiedział, że w młodszych grupach wiekowych i z początku w Młodej Ekstraklasie był wystawiany w ataku i lepiej mu szło na tej pozycji niż na skrzydle. Kiedy przyszedł Kulawik to go przesunął na bok. Ciekaw jestem jak poradziłby sobie właśnie jako napastnik...

domin_czyzyny 21.06.2013 09:19

orientujecie się co się dzieje z Burasem ? - nie znalazł się na liście na wyjazd do Grodziska.
Kontuzja, słaba forma czy coś innego ?

Baala 21.06.2013 09:23

źle wypadł na schodach...

szprotson 21.06.2013 09:31

buras to fajnie wyglada na zdjeciach i nic po za tym.
co mu sie TYM RAZEM stało ?

Gucio25 21.06.2013 10:19

dwa pytanka - po pierwsze co z Burasem, który zapowiadał się fajnie, a w sytuacji kiedy mamy ze 4 pomocników na obóz jadą Lech czy Kościelniak?
a druga sprawa - skoro naszym jedynym "napastnikiem" na obozie jest Boguski, to dlaczego nie wzięliśmy chociażby Karłowicza, Kamińskiego, czy Kaganka (o ile wrócił już z wypożyczenia?).
młodzi by mogli zebrać doświadczenie, a przy okazji raczej napastnicy by się przydali, wątpie, że przyjedzie 4 czarnych na atak, a jak się okaże, że żaden sie nie nadaję, to zostaniemy z niczym.

szprotson 21.06.2013 10:27

imho na obóz przyjadą napastnicy, bo nie wierze w to ze bedziemy mieli w kadrze 0 napastników i 1 napastnikopomocnikoniewiadomorozgrywający

dawiss 21.06.2013 11:21

Zawsze mozna Sikorskiego wypozyczyc ;)

Paweł 21.06.2013 20:39

Na innym forum (wiadomo gdzie) pojawiła się informacja, że Buras jest na obozie w w Grodzisku, tylko po prostu ... zapomnieli go wpisać.

najm 21.06.2013 22:02

już ktoś kiedyś mówił, że ten Kuczak to też może być niezły gracz, troche słabszy od Stolarskiego, ale jednak też dobry.

mitmichael 24.06.2013 09:22

Małecki: Nie było konfliktu ze Smudą

http://www.pilkanozna.pl/index.php/W...u-ze-smud.html

cfa 24.06.2013 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 1319046)
dwa pytanka - po pierwsze co z Burasem, który zapowiadał się fajnie, a w sytuacji kiedy mamy ze 4 pomocników na obóz jadą Lech czy Kościelniak?
a druga sprawa - skoro naszym jedynym "napastnikiem" na obozie jest Boguski, to dlaczego nie wzięliśmy chociażby Karłowicza, Kamińskiego, czy Kaganka (o ile wrócił już z wypożyczenia?).
młodzi by mogli zebrać doświadczenie, a przy okazji raczej napastnicy by się przydali, wątpie, że przyjedzie 4 czarnych na atak, a jak się okaże, że żaden sie nie nadaję, to zostaniemy z niczym.

Właśnie też chciałem zapytac o Kamińskiego, bo jak przychodził Probierz to chłopak okazał się niby bardzo dobry chociaż szansy nie dostał.
Mam nadzieję, że Smuda nie robił swojego testu na rozpoznanie utalentowanych graczy polegającego na chodzeniu po schodach :)

emjot 24.06.2013 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1319418)
Właśnie też chciałem zapytac o Kamińskiego, bo jak przychodził Probierz to chłopak okazał się niby bardzo dobry chociaż szansy nie dostał.
Mam nadzieję, że Smuda nie robił swojego testu na rozpoznanie utalentowanych graczy polegającego na chodzeniu po schodach :)

Nie wiem czy dwa mecze w Mesie (z Polonią W. i Lechem) to dobra podstawa do wydawania opinii, ale lepsza taka niż żadna :) :
Kamiński w Mesie grał na skrzydle i krótko mówiąc nie powalał
Znacznie większe wrażenie robili Kuczak i M. Zając, niscy, szybcy, relatywnie nieźli technicznie.
Buras też szału nie robił, ale może to efekt dochodzenia do siebie po kontuzji.

Reserve 30.06.2013 18:28

Zastanawia mnie częsta obecność Bieszczada w bramce. Myślicie że Smuda postawi na niego w sezonie? Biorąc pod uwagę że nie łapał się w Młodym Lechu to może się okazać tragiczne.

St Yabol 30.06.2013 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reserve (Post 1320385)
Zastanawia mnie częsta obecność Bieszczada w bramce. Myślicie że Smuda postawi na niego w sezonie? Biorąc pod uwagę że nie łapał się w Młodym Lechu to może się okazać tragiczne.

Bieszczad nie ma kontraktu, mial do konca tygodnia szanse przekonac Smude

szprotson 30.06.2013 19:17

a przypadkiem jego kontrakt nie kończy sie dziś?

filemon 30.06.2013 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1320394)
a przypadkiem jego kontrakt nie kończy sie dziś?

dziś, zgadza się.

duch1989 09.07.2013 06:29

W nocy odbył się mecz Honduras-Haiti (2:0). Po 90 minut rozegrali i Chavez i Guerrer. Ktoś oglądał? Wie jak się zaprezentowali?

Marcin_fan 09.07.2013 14:39

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...3694585315.jpg
W oczy rzuciły mi sie "łapy" piłkarzy którzy mają odsłonięte ramiona. Boguski, Chrapek i Głowacki. No no nieźle ;]

IncognitoTSW 09.07.2013 15:45

Wie ktoś co się dzieje z Aleksandrem Ślęczką? Chłopak nieźle się spisywał w Limanovii, jest związany dalej z nami kontraktem?

leszekpw 09.07.2013 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reserve (Post 1320385)

Miśkiewicz zmienił nr bluzy na nr 1, więc już wiadomo kto będzie bronił w pierwszym składzie w tym sezonie.
Niestety jest to jeden z najsłabszych bramkarzy naszych ostatnich lat.

syryls 09.07.2013 17:13

Bednarz - Smuda - Kapka nie przedłużyli kontraktu z Pareiką bo myśleli że Miśkiewicz jest zawodnikiem tej samej klasy, ale jak widać to bramkarz na 1 czy 2 ligę, Bieszczad nie ma doświadczenia i tak z małego problemu zrobił się większy... Sami są sobie winni, Pareiko nie wyróżniał się ale też niczego nie spieprzył.

Marcin_fan 09.07.2013 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1321705)
Bednarz - Smuda - Kapka nie przedłużyli kontraktu z Pareiką bo myśleli że Miśkiewicz jest zawodnikiem tej samej klasy, ale jak widać to bramkarz na 1 czy 2 ligę, Bieszczad nie ma doświadczenia i tak z małego problemu zrobił się większy... Sami są sobie winni, Pareiko nie wyróżniał się ale też niczego nie spieprzył.

Nie przesadzajmy. Nie jest to bardzo dobry jak na nasze warunki bramkarz ale żeby od był on dobry na 1 czy 2 lige ?! Wydaje mi sie że nie. Fakt, ma fatalne wybicia i pierwsze podanie ale wierzmy że mocno potrenuje ten element i będzie lepiej.

arti 09.07.2013 17:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1321705)

Jakie przedłużanie jak wisieli chłopu pensje za pół roku, a premie jeszcze za 2012.
Po prawdzie też bym go skasował bez żalu bo nie pamiętam żeby się ostatnio wyróżniał, ale też oczywiście szukałbym z sukcesem kogoś co najmniej takiej samej klasy za mniej kasy.
Może jakoś to będzie w tyłach. Martwmy się napadem...

Kluvi 09.07.2013 20:11

arti jak dla mnie to że Pareiko tak bronił pod koniec to głównie "zasługa" Primela... odkąd się pojawił w klubie nasi bramkarze szli w dół ze swoją grą... Bardzo mi szkoda Krudziela, bo on miał nosa do trenowania bramkarzy..
Chociaż nie można wykluczyć, że u Pareiki wiek coraz bardziej daje się we znaki..

Wojtas 09.07.2013 22:57

No no Boguski wyglada na takie chucherko ze pochuchasz a by sie rozpadl, a na tej fotce miesnie konkretne :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl