![]() |
Znacie jakiegoś rzeczoznawcę od obuwia na krowodrzy/żabińcu ew. okolicach? znalazłem na necie gdzieś na prokocimiu, ruczaju itp. ale to za daleko... :D
|
Ma ktoś z was konto w BZWBK?
Jakie opinie? |
Cytat:
Jestem mocno zadowolony. |
napewno ten po prawej to Kapka
Szukam kogoś kto ma ubezpieczenie AMPLICO TBJ(priv) |
Witam, potrzebuję pomocy kogoś, znającego się na 3d w tv. Otóż zakupiłem Panasonic TX-L42ET60E z 3d pasywnym i chciałbym dowiedzieć się, czy na nim można oglądać takie same filmy jak przy 3d aktywnym? Kumpel ma aktywne i film który u niego działa w 3 d , u mnie nie działa, tzn są dwa obrazy.. (używałem tego samego programu do odtwarzania z laptopa, co on). Dodam, że włączyłem oczywiście 3d na pilocie. Dzięki z góry za odpowiedź.
|
Czy znajdę gdzieś w krk sklep stacjonarny z ubraniami firmy Denley?? Na allegro jest masa ubrań tej firmy, ale podejrzewam że za takie pieniądze to jakieś szmatławce i nie chce ryzykować. Na allegro jest kilka podobnych firm sprzedających podobne ciuchy... Jakieś namiary na sklepy w krk... ??
|
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=119s
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=192s Zna ktoś tytuł piosenki lecącej w wyżej wymienionych fragmentach? |
Jeżeli zdawałem na starych zasadach na motocykl kat. A1 i teraz jakbym chcial zrobic na A2 to musze robic znowu teorie?
|
Panowie kończy mi się przegląd w aucie, mam instalację LPG, czy przy robieniu przeglądu wymagają jakichś potwierdzeń legalizacji butli czy to tylko bajka wypisywana w internecie? Ewentualnie proszę o namiary jakiejś fajnej stacji diagnostycznej w Krakowie lub okolicach. Dzieki
|
ile kosztuje wydanie dowodu osobistego??
i czy jest różnica czy wyrabiam nowy bo nowy, czy dlatego że stary mi skradziono, albo stracił datę ważności? no i czy te nowe, mają te chipy elektroniczne, są różowe i mają zielonego orła -ale to taki szczegół mało istotny :P jaki koszt, to mnie interere |
jakie chipy.. przecież takich dowodów nie ma.. plan wymiany na takie bilety przełożony na 2016 rok
|
Cytat:
|
czy jest na forum ktoś kto pracował, bądź dalej pracuje jako przedstawiciel handlowy ds. sprzedaży energii elektrycznej... tauron, enea itp. itd.
proszę o prv. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Robi się ciepło, czas ruszyć tyłek z domu i pograc w piłkę. Pytanie moje.. gdzie? Mieszkam na Ruczaju, mamy tu dwa Orliki ale terminy pozajmowane na ileś tygodni w przód, no i wypadałoby mieć jakąś większa ekipę. Jakieś inne boiska, nie-orilkowe, możecie zaproponować?
|
Witam
Ogromna prośba poszukuję osób które kupiły NOWY samochód z salonu (roczniki od 2009 do dzisiaj). może być kupiony na firmę, może być w leasingu, może być kupiony przez firmę w której się pracuje. Muszę przeprowadzić ankiety z takimi osobami i strasznie mi na tym zależy. Czas nagli. W ramach wdzięczności dla Panów jest notes (nie widziałem go jeszcze) i ode mnie browarek dla pań przywieszka do torebki (nie widziałem) i ode mnie czekolada. Nie sprawdzam żadnych dokumentów nie jestem z US :) wszystkie pytania na priv. |
mam problem...
jakiś czas temu wygrałem u buka kase... w bet365... największe gówno na świecie... oczywiście nie miałem możliwości wypłaty pieniędzy na moje konto bankowe... tylko automatycznie zlecili przelew na konto moneybookers z którego dokonywałem wpłaty... po zalogowaniu na moneybookers były moje pieniądze ale jedynym sposobem aby wypłacić pieniądze były czekanie na jakiś list który mieli mi wysłać... było to ok. 3 tyg. temu. Po tyg. od dnia rzekomego wysłania listu wkur.wiłem się i zaczałem szukac na stronie alternatywnego sposobu wypłaty moich pieniędzy. Znalazłem zakładkę "wyślij pieniądze" kliknąłem i wpisałem dane mojego ojca jako osoby która ma dostać pieniądze... zaznaczyłem całą kwotę, podałem adres e-mail licząc że dostanie na iego prośbę z podaniem nr. konta bankowego... oczywiście tak się nie stało... ojciec nie dostał żadnego maila, a moje pieniądze z konta moneybookers zniknęły. Co zrobić w takiej sytuacji?? Pisałem do nich 3 razy reklamację, zażalenie, próbowałem nawet zadzwonić do UK (siedziby biura) ale bez skutku... na moje e-mailowe zgłoszenie problemu do tej pory nie dostałem odpowiedzi... a pisałem do nich dokładnie 2 tyg. temu... prosiłbym o prv |
W których rejonach małopolski jest dostępny kanał TVP2 HD? W rejonie Niepołomic jest?
|
Panowie zapłaciłem za prąd jeden dzień po terminie,w jednym z punktów poboru opłat,punkt ten działa już bardzo długo,nigdy nie było na niego żadnych skarg a teraz przyszło mi pismo z Tauronu o niezapłaceniu rachunku za marzec. Mam kwitek z potwierdzeniem wpłaty,co z tym fantem dalej zrobić?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Telewizor rodziców zacząl migać na każdym kanale(korzystamy z cyfrowej tv), pojawiają sie takie piksele jakby.
Telewizor Sony 32', 50Hz, LCD. Został oddany do naprawy ale spec coś sie ociąga i mowi że to jakaś płytka i ze trzeba ją wymienic.. Co robić.. jakies pomysły...? |
Cytat:
|
Dzieje sie z nim tak dopiero od paru dni więc pomyslliśmy ze pewnie sie psuje.
Antene mam ustawioną na Chorągwice Ze wzmacniacza nie korzystam bo nie było takiej potrzeby |
1 sposób, podłączyć tv do anteny ze wzmacniczem sygnału. Moc sygnału może się zmieniać.
2 sposób zanieść tv do sąsiada (32'' to znowu nie taki duży) i sprawdzić czy na jego antenie są też problemy. |
cześć
ma ktoś z Was taką saszetkę?? http://img29.imageshack.us/img29/1020/hhhoz.jpg jakiej ona jest wielkości? bo na zdjęciu wygląda, jakby była rozj.bana na pół pleców prawie :/ |
Pytanie a właściwie prośba.
Potrzebuję zdjęcie (samej, fragmentu) elewacji z kamienia, płytek klinkierowych, ceramicznych itp. - tylko zewnętrznych, elewacyjnych. Potrzebuje do artykułu więc nie mogę skopiowac z internetu. Przeszedłem dziś "kawał świata" ale mieście z tym czymś bieda. Może być z komórki :) Jak macie coś takiego albo u sąsiada to wrzućcie na jakiegoś tynypica i dajcie znać na priv.... Dzięki |
Czy jest jakaś realna szansa żeby zostać jeszcze studentem czy coś takiego... mam zajebistą opcję na dodatkową pracę... ale niestety warunkiem koniecznym jest status studenta... jakaś szkoła policealna czy coś takiego, gdzie jeśli będę chodził i będę miał legitkę, opłacę sobie ubezpieczenie to dostanę zatrudnienie. PILNE!! tak pasowałoby mi załatwić to na dniach...
|
Gdzie w Krk jest sklep z dużym wyborem łyżworolek? Chodzi mi też aby były w rozsądnych cenach.
Byłem w Intersporcie, go sporcie i decathlonie. Ale bez szału. |
Jade na balice odebrac osobę jutro. Pojade obwodnicą od strony opatkowic. Gdzie kierować sie na parking żeby było sprawnie i blisko do terminala odpraw..?
|
Są gdzieś w Krakowie miejsca podobne do zlikwidowanego Fantasy Parku w Plazie?
|
Cytat:
|
Osoba mieszkająca przede mną zostawiła na dachu talerz od N. Ustawiony przez montera do oglądania kanałów z oferty N. Dekodera od N nie mam.
Czy mogę pod ten talerz / kabel coś podpiąć? Jakiś dekoder? Jakie kanały polskie na tym złapie? |
http://www.satserwis.pl/hotbird.php
http://pl.kingofsat.net/pos-13E-fta_pol.php do odbioru tych kanałów potrzebujesz dekodera cyfrowego, który umożliwia odbiór kanałów FTA bez włożonej karty do slotu, czyli większość dekoderów nie od operatora telewizji. Oczywiście możesz też kupić abonament (Polsat, nc+). |
Gdzie w Krk jest najwiekszy wybór opon używanych?
|
Proste pytanie o PITy
Pracowałem w ciągu roku dla jednej firmy z którą miałem podpisywane umowy zlecenie. pracowałem TYLKO w niej. dostałem pita11 od nich i pytanie Na jakim ja się mam rozliczyć? jeżeli na tym samym to czy mam tylko przepisać te dane które mi wysłali? Jak to jest z tymi e-deklaracjami? wypełniłem na próbę pit 37 wyskoczyło okienko że wszystko dobrze i tyle, nic isę nie dzieje. Co mam dalej zrobić? na stronie piszą o jakieś weryfikacji ale żadne okienko nie wyskakuje. Dzięki za pomoc. |
Cytat:
Rozliczasz się na PIT 37. |
Pierwszy post na forum, więc witam wszystkich.
Pytanie nietypowe - pierwszy sms wysłany w Polsce, kiedy to było? O ile pierwszego smsa w ogóle znaleźć nie trudno, czy też pierwszy email w Polsce też jest do zweryfikowania, tak informacji na temat tego smsa nie mogę nigdzie uchwycić. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl