![]() |
Cytat:
miałem ten sam problem z dotykiem w vivaz niestety ale tel. do śmietnika... wymiana dotyku to 200zł. a za tyle kupisz używany tel. SE na allegro. jest jakiś program, niestety nazwy nie pamiętam który zgrywa ci wszystko z tel co chcesz nawet jeśli ten nie chce się włączyć. Trzeba tylko podpiąć tel. do kompa... ale też możesz próbować... na długiej jest masa serwisów GSM. |
na allegro ekrany widziałem po 30zeta więc dlaczego tak drogo?
ale miałeś tak samo że tym górnym przyciskiem naciskałeś pojawiał się ekran do odblokowania ale dotyk nie działał? aparat normalnie śmiga robi zdjęcia itp. |
Cytat:
oraz taką instrukcję http://www.youtube.com/watch?v=CcVekSfJfjs Jak widzę to jest na stykach łączone, więc może gdzieś styki zaśniedziały... Może najpierw go rozkręć i to sprawdź. |
dzięki wielkie jak mi krzykną nie wiadomo jaką cenę to wtedy zacznę sam kombinować
|
Jak ktoś był na praktykach Hotelarskich w Novotelu Na Armii Krajowej to niech się odezwie na PW
|
Pzamierzam kupić jakiś laptop +/- 2500, laptop przede wszystkim internet, filmy, muzyka od czasu do czasu jakas gra . Co polecacie Nie znam sie za bardzo na tym sprzecie wiec prosze o porady.
PS: Na pewno podziekuje za jakiegokolwiek acera z gory dzieki |
nie znam sie na naprawie aut wiec zapytam
nagle auto (fiat brava) zaczeło mi sciagac na prawo. wczoraj zauwazylem ze puszczając kiere sciaga mnie od razu na prawo,do tego kierownica mi drżała! szybka jakas diagnoza ktos cos ? E: Neo - dzieki wielkie! |
Mogłeś coś z zawieszenia uszkodzić... najechałeś ostatnio mocniej na krawężnik lub uderzyłeś kołem w coś?
Ewentualnie zbieżność jest nie ustawiona prawidłowo, tak nagle Ci się to stało? Znalazłem coś takiego o problemie ściągania w którąś stronę... zamiast się rozpisywać lepiej wkleję coś takiego ;) http://www.yzzy.pl/co-robi-gdy-samochod-ciga |
Pierwsze co to wygląda na problem z kołem. Mało powietrza, zagieta felga. Jeśli i ściąga i drży to zaczynamy od kół. Możliwe że uderzyles w dziurę, uszkodziłes i koło i zawieszenie. Ale zacznij od koła.
|
Prosiłbym kogoś kto wie jak wyłączyć internet w tel. kom. marki samsung ace 5830 o prv z opisem krok po kroku jak to zrobić... chce móc korzystać tylko z internetu na tel. kiedy mam dostęp do wifi. Jak na razie mimo że jestem podłączony do wifi to ciągnie mi neta z sieci play za którego muszę płacić... np. za ostatni miesiąc = 420zł.
Nawet teraz (mimo że jestem podłączony do wifi) nabija mi rachunek bo mam ustawione powiadomienie z gmaila, poczty wp itp. i co chwila internet sam się włącza żeby spr. czy nic nie przyszło... podobnie mam z gg na tel. facebookiem itp.... za wszystko kur.wa muszę płacić!! proszę o pomoc... chyba będę musiał wymienić tel. na nokie 3310 |
spróbuj zadzwonić do operatora żeby Ci wyłączył internet w telefonie. Tylko spytaj czy na pewno wtedy będziesz mógł korzystać z Wifi.
|
Witam. Możecie polecić jakąś fajną stronkę do podszkolenia j. angielskiego? Chodzi mi przede wszystkim o różnego rodzaju artykuły z tłumaczeniem trudniejszych słówek.
|
sciagnij sobie z torrentow takie magazyny English matters, tam jest cos takiego wlasnie
|
jakich rozmiarów powinno być zdjęcie, które chce sobie ustawić na tło na FB?
Jaki rozmiar, żeby nie rozjeżdżało się na większe i żeby pixeli nie było widać? |
Witam. Z mojej karty kibica zdarło się zdjęcie...
Pisałem e-maila do klubu, z pytaniem czy uda mi się kupić bilet i wejść na stadion. Dostałem lakoniczną odpowiedź, że uda mi się kupić bilet. Lecz nie jestem całkowicie przekonany czy wejdę na stadion. Wiadomo jak działa ochrona. Co o tym myślicie? Miał ktoś podobną sytuację? |
Cytat:
nawet nie próbuj... kumpel kiedyś miał 3 rysy od kluczy na karcie na zdjęciu i go nie wpuścili... kazali wyrobić nową, ale oczywiście w tamtej godz. nie było takiej możliwości. Cytat:
a jak będę w terenie i będę potrzebował internetu to znowu mam dzwonić i prosić żeby włączyli... na tel. w jakiś ustawieniach się tego nie da zrobić?? |
Są programy do tego w sklepie Play. Był program od Orange który zliczal dane.
A jak nie to ustawienia,menedżer danych, dostarczanie danych i tam powinno być dostarczanie po sieci komórkowej i to wyłącz. |
Cytat:
|
Cytat:
Jedyny minus, ze nie otrzymasz wtedy MMSa. Ja uzywam dlatego programu APN Lock. |
ktoś zna autora?
" A kiedy nastała już cisza On chwycił za telefon I pisał, pisał - A ona olśniona i zaskoczona , marzyła rozkojarzona -On widząc to zadumanie Położył rękę na jej, kolanie Głaszcząc ją wolno Szeptał jej słodko - szeptał ANIELE i ręką błądził po ciele, po ciała drżącej bieli leżącym w jedwabnej pościeli …. - a błogie jej ciało w kwiat lotosu ułożone namiętnie drżało , pulsowało, intymnością ruchów do niego krzyczało …. - zamarła w bez ruchu potem oblana odchyliła kolana . On pieścił jej ciało i wciąż było mało -oddech miał gorący język nie tylko w słowach kujący tak pisząc liter wiele krążył nim po ciele a usta jej wilgotne róży płatkiem pachnące choć nieraz brzęczą a brzęcząc go męczą odgadywały każde spragnione jego zamiary Tak ciała i zmysłów scaleni Oddawali upusty rozkosze…… TAK I JA POPROSZĘ " |
Trasa Kraków- Stadion we Wrocławiu to jaki przybliżony czas?
Jazda w granicach rozsądku więc autostradowe 150km/h nie jest problemem i raczej będzie prędkością przelotową. Viamichelin pokazuje 2:40, ale czy przy stadionie się korkuje, jak z parkowaniem? |
Cytat:
We Wrocławiu jest dramat jeśli chodzi o miejsca parkingowe wokół stadionu. Większość osób zostawia auto np. na parkingu przy C.H. Astra - i jadą potem 4-5 przystanków tramwajem na stadion. Jeśli nie znasz miasta - to wklej w navi adres stadionu i jak będziesz miał kilometr do niego, to parkuj pod domkami jednorodzinnymi, albo gdzieś na osiedlach pod blokami. BEZPIECZNIE. Nie pchaj się pod stadion autem, bo zrobili wyjazd ze stadionu i wjazd na autostradę po....jednym wąskim pasie.... Więc ludzie stoją nawet po 1,5 h żeby wyjechać po meczu... === ps. może ktoś w dwóch słowach przewinąć ocb z akcją na C5 po meczu z piastem? może być priv |
|
Witam. Mam pytanko. Był ktoś z Was ostatnio na szkoleniu do wojska. Trwa ono bodajże 4 miechy. Jak to wygląda? Co sie tam robi? Jak jest przydzielane miejsce odbywanie tej służby bo wiem że w Krakowie nie ma tych szkoleń..? Wszelkie informacje prosze na priv
|
Czy może ktoś polecić dobrego, taniego blacharza-lakiernika w Krakowie, ewentualnie w okolicy Krakowa ?
|
Witam, mam pewien problem zainstalowałem program ABP do blokowania reklam m.in na youtube, przedtem nie było żadnych problemów i można było oglądać filmy/ słuchać muzyki bez tych idiotycznych 20 sekundowych reklam. Od kilku dni mimo tego, że mam ten program reklamy pojawią się dosłownie wszędzie. Nie wiem czy aktualna wersja nie blokuje tych filmików na youtube?
Pomoże ktoś rozwiązać problem z tymi reklamami? |
Panowie w którym kantorze w Krakowie najkorzystniej kupić obcą walutę (funt)?
|
jeśli chce podpiąć lapka do wieży hi-fi
to kabel Jack-Cinch czy Jack-Jack ? ktoś poratuje linkiem do allegro, bo nie wiem czy to któryś z tych mam kupić http://allegro.pl/listing.php/search...ring=kabel+aux dzięki!! |
A jakie masz wejścia w wieży?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdz jakie subskrypcje masz w abp ustawione. |
Cytat:
Znacie jakies wywiady rozmówki z angielskiego czy wywiady gdzie można sie osłuchać języka i są też polskie napisy. Oczywiście wiem że przydaje się oglądanie filmów z oryginalnym dźwiękiem i napisami polskimi. Za wszelkie sugestie bede wdzięczny. Marcin |
witam ,potrzebuje mapę LIBERTOWA I MOGILAN ,dosyć dokładną najlepiej z nazwami ulic i numeracją ,nie wiecie gdzie coś takiego zdobyć? może ktoś ma ? może ktoś mógłby załatwić w gminie? może sam moge coś takiego zdobyć? proszę o pomoc!
Szukałem w internecie ale nie znalazłem z numeracją, żeby można było wydrukować ,może ktoś ma lub znalazł? |
gdzie w krk żabiniec, krowodrza znajdę otwarty dzisiaj sklep z odżywkami??
proszę o szybką odp. |
Cytat:
|
co to za mężczyzna na prawo od Bogusia siedzi?
http://galeria.wislakrakow.com/20130...r/DSC_5663.jpg http://galeria.wislakrakow.com/20130...r/DSC_5663.jpg |
Kapka?
Albo Slobodan Miloszević, ale on już nie żyje :detektyw: |
Leśnodorski, Łysy,Walter,Boss,Niezatapialny
|
Górny rząd cały kojarzę, z wyjątkiem ostatniego.
Ale jak to Kapka, to dzięki za odpowiedź. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl