![]() |
Stoiczkow to zwykły ku**s i cieszę sie że to tylko plotki były. Z Niemcem ponoć coś na rzeczy nawet było na rzeczy ale za cholerę nie chciał do Polski. Pamiętam teksty o Dundze ale on już wówczas odcinał kupony więc może i by się nadał i oczywiście (ale to już późniejsze czasy): Nistelrooy, Kluivert czy Santa Cruz XD
|
Cytat:
|
Mówcie co chcecie, ale jakby zakontraktowali Ibrę to by mieli reklamę najlepszą na całym świecie.
|
Żartujesz ? :rotfl: wysyp pokemonów trwa dalej
|
Idąc tokiem rozumowania co poniektórych to jeżeli Niemcy dają 40 mln za klub to na Ibre by ich było nie stać? :rotfl:
|
Ale Forlan to już całkiem inna historia.
|
Cytat:
|
ta Zmięta pała wstydu nie ma
|
A kto negocjuje ten transfer byłego piłkarza? Podobno Junco ma pozostać dyrektorem sportowym, chyba że chłop już działa dla nowego pracodawcy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Posty wyżej nic tylko :popcorn: i jedziemy dalej kto dalej Messi ? why not
|
Po konferencji ciagniecie narazie tych postow chyba niema sensu haha. I dajcie spokój z Kubą B.
|
Cytat:
|
Juz wiem. Juz wiem. Niemcy obiecuja nam bylego zawodnika? Fabian Burdenski!
|
Cytat:
Zaoral Legie na Lazienkowskiej. |
Chłopaki wiadomo coś o wzmocnieniach?
|
Chłopaki to są w agencji towarzyskiej.Miały? być może będą dwa transfery
Dariook\Chodziło mi,że tu są mężczyźni :D |
Cytat:
|
Myślałem, że kibice Wisły nie muszą płacić za seks:)
|
Janekx89â Ukraiński napastnik Artem Dovbyk (ex.Dnipro D.) celem transferowym Wisły Kraków, problem stanowi suma ekwiwalentu i prowizji (>200tys.$).
https://www.transfermarkt.pl/artem-d...spieler/343537 |
Kiewicz to potwierdził. Posturą przypomina Artjomsa Rudnevs-a. Będzie go bardzo ciężko podpisać, ale gdyby do nas trafił byłby dużym wzmocnieniem. Fizycznie, technicznie, jest już do grania na poziomie naszej buraczanej ligi. Nie wiem tylko skąd mamy wziąć kasę na jego ekwiwalent...
|
może jest już dograny jakiś transfer Z klubu ?
|
Na Brleka bylo to moze i na Dovbyka bedzie? Oby. Z Carlitosem by pograli w ustawieniu 4 4 2
|
To raczej dywagacje, bo nikt o żadnym zainteresowaniu nie informował.. choć nie zdziwię się, jeśli będzie jeszcze gorąco w ostatnim tygodniu sierpnia.
Tak czy siak trzeba by się pozbyć Videmonta i Ondraska (jeśli wzmocnimy atak). |
Gdzieś usłyszałem że Boban Jović do wzięcia. Interesuje się Nim podobno WKS. Może warto pokusić się o powrót do nas?
|
Może sprzedadzą Ondraska i akurat będzie na tego Ukraińca.
|
@Szneka: Jović już jest wypożyczony do Śląska.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak czy siak, to by było dziwne gdybyśmy tak od ręki kupili tego Ukraińca. 200 tys dolarów to jak na nas sporo. Co nie znaczy, że gość nie jest wart tych pieniędzy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl