![]() |
Cytat:
|
Witam poszukuje softa do lg cookie kp500 wie ktoś jaki jest najlepszy i najlepiej link do niego:)
|
Czy możecie się zalogować na pocztę z interii bo nie wiem czy mnie ktos haslo zlamal czy u nich cos padlo?
EDIT: dobra już działa |
Cytat:
|
Cytat:
http://i53.tinypic.com/2w4xq3r.jpg :lol: |
Witam
są juz moze napisy do Paranormal activity2?? |
Dziękuje wszystkim za pomoc! rozważe każde za i przeciw;)
|
Mam pytanie do osób które oglądały przed chwilą mecz Skry Bełchatów z Trentino w Lidze Mistrzów na polsacie sport. Kilka razy spostrzegłem że włosi grali na dwóch libero (?), znaczy raz jeden później drugi. Wie ktoś jaki to miało cel ? Od zawsze pamietam że libero zmienia sie z jednym ze środkowych.
|
Cytat:
To ten Twój madat za planty? :D :D |
dość nie typowo:
studiuje ktoś metalurgię na AGHu? znalazłem dzisiaj pendrive z pracami magisterskimi Pauliny i Marcina z właśnie tego kierunku.. jeżeli byłaby osoba studiująca to może popytać się znajomych, chętnie oddam właścicielowi. JUŻ MAM TĄ OSOBĘ.. jak nazywa się teraz nowa "Jama" na Reymonta..? podałby ktos stronkę |
zna ktoś jakąś dobrą stronę z ogłoszeniami o prace głównie dla studentów oprócz gumtree?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy jak zrobię reinstalkę systemu to dalej mi będzie wyskakiwał ten błąd ??????? |
Mógłby mi ktoś polecić jakieś biuro sprawdzone, na wyjazd za granice do pracy? Holandia/Niemcy. Obojętne co - pakowanie mięsa, zbieranie pieczarek czy pomidorów - obojętne byle by można w parę osób jechać.
|
Cytat:
Spróbuj, jak wiesz które to, odłaczyć i podłaczyć jeszcze raz, a jak nie wiesz które, to odłącz i podłacz wszystko. Druga możliwość jest taka, że coś w złym miejscu podłączyłeś. Jak to nie to, to nie wiem. |
Cytat:
Otwórz pudło i sprawdź podłączenie. |
Pobaw się kabelkami od dysków i potem w biosie pogmeraj. Reinstalka jest bezsensu i pewnie niemożliwa w tym momencie.
|
no już 4 razy odpinałem i podpinałem wszystko i nic !!! OK dzięki za pomoc na to wygląda że pójdzie na gwarancje ;D
|
Otwarte dzisiaj jakieś baseny ?
|
Może znajdzie się na forum jakiś pracownik Ery? Jestem na etapie przedłużania umowy i zastanawia mnie ile można ugrać podczas "negocjacji".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myśle ze są dobrze wpięte ! Bo ja nic nie odpinałem w środku w kompie także jestem zdziwiony od czego to jest ! :-/
|
witam ,mam takie banalne trochę pytanie ,jeżeli jest ktoś kto z was oglądał Ucznia Czarnoksiężnika jest tam fragment jak główny bohater bawi się cewkami indukcyjnymi ,i leci kawałek pewnej piosenki,chodzi mi o to co to za wykonawca i tytuł ,z góry dziękuje ;-)
|
Witam,pilnie poszukuje wydania FORZA WISŁA w którym był wywiad z Gulim. Chętnie odkupie w całości bądź sam skan, lub sam wywiad w pliku word czy coś.. Sprawa pilna, gdyż materiał potrzebny na studia. Poratuje ktoś?
|
Gdzie mogę tanio i ekspresowo (na poczekaniu) wyrobić zdjęcia legitymacyjne? W centrum, albo okolicach AGH.
|
Cytat:
|
Cytat:
np. http://chomikuj.pl/KRZYSZTOF48/Album...4*99*c5*bcnika ;] |
Był kiedyś taki temat na kibice.net gdzie robiono projekty na dany temat np. ktoś tam powiedział że ma być patriotyczne i tak robiono. Może ktoś linka podrzucić albo nazwę tamtego tematu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl