![]() |
Cytat:
|
Gdzie obecnie opłaca się jechać za granicę do pracy?
|
zależy co Ci leży, co chcesz robić, jaki znasz język, czy gdzieś masz znajomych, w ciemno chcesz jechac??
Moje pytanie. Obejrzę gdzieś w internecie TCS lajf?? bo w wolnej chwili w pracy człowiek by okiem rzucił |
Witam. Mam pytanie czy znacie może jakąś literaturę prawną, lub też np. jakieś strony internetowe poświęcone zasadom wypowiadania umów ( licencyjnych ) ?
Jest niby dziennik ustaw ale tam coś znaleźć.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Posiada ktoś Wiślacki kalendarz na 2011r z oficjalnej? Jakieś opinie? ;)
|
Da się z telefonu plusfon 603i ściągnąć simlocka? Czy te telefony działają tylko i wyłącznie z kartą plusa?
http://www.pablik.pl/img/info/plusfon-603i-duze.jpg |
Czy jest jakiś limit sprzedaży na Allegro, po którego przekroczeniu w ciągu miesiąca trzeba płacić podatek państwu?
Orientuje się ktoś jak to jest? |
Cytat:
|
Czy mógłby mi ktoś zamieścić link do książki Cz. Czapów "Rodzina a wychowanie"? Wiem że jest na chomiku, ale moje konto tam jest ograniczone do 50 MB...
|
Mógłby ktoś mi znaleźć podobne dane żurawia z rysunkami Potain 6TMR 386B
|
Czy da rade w wordzie(2007) ustawic zeby skopiowało tekst od strony np 115 do 437
PS. Wiem że mozna myszka zaznaczyc ale to troche zajmuje czasu, chodzi mi o jakaś szybszą metode |
możecie się zalogować do swojego konta na www.playmobile.pl ? Działa Wam ?
|
Cytat:
Przeciągasz myszką (wciśnięty lewy przycisk) wskaźnik prawego paska przewijania do strony 437. Ustawiasz wskaźnik myszki tam gdzie chcesz zakończyć. Wciskasz Shift + lewy przycisk myszki. Zaczernia się wszystko od strony 115 do 437. Potem już tylko ctrl C. Tak to działa w Wordzie 2003. Może są jakieś inne metody ? |
Zainstaluj jakiegos darmowego pdf writer'a.
Wydrukuj strony, ktore chcesz skopiowac jako plik pdf, otworz dokument i nacisnij CTRL+A (zeby wszystko zaznaczyc), a potem CTRL+C i w nowym dokumencie word'a CTRL+V. Jezeli na tych stronach beda grafiki, to sie nie skopiuja - sam tekst sie skopiuje. |
Czy da sie jakos w facebooku zablokowac zeby mnie nie pokazywalo w 'propozycjach znajomych' ??
|
Brał ktoś z Was kiedyś psa z schroniska ? Jak wygląda taka wizyta ''adopcyjna'' w celu sprawdzenia warunków jakie będzie miał pies ?
|
Mógłby ktoś polecić jakąś giełdę samochodową w Małopolsce? na Śląsku?
prócz Mysłowic? Ok Dzięki Wielkie |
Gliwice jak najbardziej,wybór nawet większy niż w Mysłowicach.
|
Cześć,
Wybiera się ktoś do Pragi 6/7 STY ? Szukam 2 miejsc w transporcie. Ew. jak się ma sprawa z połączeniami bus -> Cieszyn, pociąg -> Praga Zależy mi żeby być rano w Pradze. |
Wydawało mi się, że od nowego roku mają być wprowadzone nowe karty kibica i sprzedaż przez internet. Jak to wygląda bo nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat, czy po prostu coś źle zrozumiałem?
//Edit:a jednak się nie myliłem: Cytat:
|
Na razie to nie wygląda bo nic nie zrobili. Jak wprowadzą to będą o tym trąbili na lewo i prawo. Czekaj cierpliwie.
|
Chciałbym zacząć używać soczewek kontaktowych. dlatego prosze o rade jakiegoś użyutkownika! Co sądzicie o soczewkach kwartalnych? widziałem na allegro za 10 zł! jest w tym jakiś haczyk?
|
Cytat:
|
Ja pamietam jak zaczynałem swoją przygodę z soczewkami to miałem J&J 2tygodniowe (możesz w nich spać ale wtedy nosisz przez tydzień) zdarzało się że czasami przeholowałem nosząc je np. 2tygodnie cały czas ale na szczęście nic sie nie działo. Rada dla Ciebie NIE kupuj pierwszych soczewek na allegro!! musisz iść do okulisty i dobrać rozmiar w innym wypadku mogą Ci się przesuwać po oku a nawet wypadać. I oczywiście ich moc bo soczewki nosi się zazwyczaj troche mniejsze niz okulary. Kolega wyżej polecał jednodniowe jednak moim zdaniem to marnowanie kasy bo są cholernie drogie w porównaniu z resztą.
I pierwsze tygodnie nie ma sie co oszukiwać beda przesrane przy zakładaniu nie zdziw sie że bedziesz marnował nawet po godzinie dziennie (zdejmowanie jest dużo łatwiejsze i jest kwestia kilku sekund) ale z biegiem czasu dojdziesz do wprawy i bedziesz je tak samo zakladal jak sciagal. |
Cytat:
Na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Nie stać cię - lepiej nie kupuj, chyba że na własną odpowiedzialność. |
Cytat:
|
Płacąc mandat przelewem internetowym w tytule przelewu wystarczy wpisać swój PESEL czy coś jeszcze trzeba?
A tak w ogóle to jeżeli jest błąd w pisowni słownej kwoty mandatu to trzeba go zapłacić? ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl