Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Lukasz 22.03.2013 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1304678)
Jeśli tak było, to brak mi słów... Mam nadzieję, że to wymysły dziennikarzy, bo takie szczeniackie zachowanie kibicom Wisły nie przystoi :-/

W komentarzach na necie dominuje kierunek gdański nie krakowski.

Karlos 22.03.2013 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1304717)
W komentarzach na necie dominuje kierunek gdański nie krakowski.

Wspólnie kibice Lechii buczeli, grupka z 25 osób ale reszta szybko ich uspokoiła.

LuKaS TSW 22.03.2013 18:54

Zastanówcie się co piszecie kur.a mać.

fialo 22.03.2013 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 1304737)
Zastanówcie się co piszecie kur.a mać.

Dokładnie.

Lukasz 22.03.2013 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1304739)
Dokładnie.

Dlaczego?
Widzisz jakiś powód by zamiatać pod dywan takie rzeczy?
Przecież nikt afery z tego nie robi - przynajmniej wiadomo że Sarki czy dziennikarz nie ściemniał.

LuKaS TSW 22.03.2013 19:30

Ale wycieranie sobie mordy zgodowiczem jest chyba trochę nie na miejscu.

GrzegorzTS 22.03.2013 19:58

Była w zeszłym roku akcja gdy bydło z Gdańska lub (i) z Wrocławia obrzuciło bananami Traore i Deleu.Dlatego nie dziwi mnie,że Ci z Gdańska buczeli na Sarkiego a wszystko idzie na konto Wisły ;/
Dla mnie czysty debilizm takie zachowanie i pózniej zdziwienie,że kibice z C uważani są za bezmózgi itp.

Lukasz 22.03.2013 20:07

Nikt sobie 'mordy' nie wyciera.

Nie na miejscu byłoby milczenie i przerzucenie winy czy odpowiedzialności na innych (np. na piłkarza). Daleki też jestem od oceny moralnej - niech każdy ocena sobie to jak chce i jak mu sumienie dyktuje. Natomiast trzeba się cieszyć z faktu że potrafimy o takich rzeczach między sobą otwarcie rozmawiać.

fialo 22.03.2013 20:14

Nie powiem gdzie byliście i co widzieliście. Czytajcie dalej gazety i ich prawdę objawioną.

A bydło to masz jak wychodzisz od siebie z chaty, koleżko.

element 22.03.2013 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1304747)
Była w zeszłym roku akcja gdy bydło z Gdańska lub (i) z Wrocławia obrzuciło bananami Traore i Deleu.Dlatego nie dziwi mnie,że Ci z Gdańska buczeli na Sarkiego a wszystko idzie na konto Wisły ;/
Dla mnie czysty debilizm takie zachowanie i pózniej zdziwienie,że kibice z C uważani są za bezmózgi itp.

Nie rozpłacz się..

Jakiegoś Sarkiego ch.. wie skąd, który po miesiącu stąd odejdzie stawiają u boku przyjaciół z Gdańska.

Kiboli Wisły ch.. interesuje co fakty, onety, weszlo i inni kosmici o nas napiszą, sektorze C i czy będa nas uwazać za bezmózgów czy za wykształconych filozofów.

wolfy 22.03.2013 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŽado (Post 1304675)
Czy on ma taka wyobraźnie czy rzeczywiście tak było???

A kto to jest Sarki?

Gwiaździsty 22.03.2013 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1304747)

Bydło to chłopczyku znajdziesz na kałuży. Za taki wpis powinienes wylecieć w kosmos.

gypsy 22.03.2013 23:04

Dobra, panowie, zakończmy ten temat... Było, minęło - nie ma sensu o tym dyskutować, tym bardziej, że z dyskusją to ma niewiele wspólnego. Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.

wolfy 22.03.2013 23:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1304778)
Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.

A - jeśli można wiedzieć - na jakiej podstawie coś "ustaliliście"? Bo moim zdaniem nadal g. wiecie. I na forum się raczej nie dowiecie.

Ktoś mi odpowie kto to jest ten Sarki?

EDIT: A, to ten od roku bezrobotny.
Ale luz. Jak postanowi zostać w Krakowie po sezonie, to będzie mógł się "rasistom" zrewanżować. Na przykład plując im do kebabów, albo źle wydając resztę.

Bambo1906 23.03.2013 01:12

No tak, tu ogromne znaczenie ma to, że przez rok był bezrobotny, dzięki temu można śmiało na niego buczeć i udawać (może i nie udawać) małpy. Jak Traore odszedł z LG to nie widziałem ogólnego zadowolenia i dziękowania, że czarnuch w końcu opuścił Gdańsk.

Ale jak wiadomo Wolfy zawsze wszystko wie najlepiej, niestety nikt nie potrafi tego docenić i dalej będzie sprzedawał kebaby.

wolfy 23.03.2013 02:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bambo1906 (Post 1304798)
No tak, tu ogromne znaczenie ma to, że przez rok był bezrobotny, dzięki temu można śmiało na niego buczeć i udawać (może i nie udawać) małpy.

Nie, ogromne znaczenie ma to, że nawet jeśli kilku (kilkunastu?) bałwanów buczało i udawało małpy, to nie należało od razu biec z tym do prasy, bo to uderza we wszystkich kibiców Wisły.
Jest na Wiśle problem rasizmu? Oczywiście, przecież Marcelo uciekał stąd przed Ku Klux Klanem...
Rozumiem gdyby był jakiś zauważalny poziom takich zachowań, wtedy miałby podstawy żeby angażować w to prasę, policję etc. Ale przy czymś takim?

Zwykle argumentem debili jest to, że takie zachowania należy dusić w zarodku. Tak jakby większość z nas nie miała własnego rozumu.

Dla mnie ten koleś jest skończony. Jest zwykłym pajacem.

Reszty nie komentuję, bo szkoda czasu na imbecyli. Sarkazm wymaga inteligencji, na przyszłość lepiej odpuść sobie próby.

KOMINEK 23.03.2013 13:42

Dobry obyczaj na Wiśle był taki że nie obrażamy naszych piłkarzy. Coś uległo zmianie ?

mic 23.03.2013 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1304857)
Dobry obyczaj na Wiśle był taki że nie obrażamy naszych piłkarzy. Coś uległo zmianie ?

Tak, zaraz po skonczeniu sie ery "Zurawski (tfu) Frankowski", dzieciarnia zaczela najezdzac na kazdego

szprotson 23.03.2013 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1304778)
Dobra, panowie, zakończmy ten temat... Było, minęło - nie ma sensu o tym dyskutować, tym bardziej, że z dyskusją to ma niewiele wspólnego. Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.

Ty napewno ustaliłeś najlepiej, szczególnie dlatego ze nie byłeś na tym meczu.

.......enie o dupie maryny, nie mamy wiekszych problemow niz to co PONOĆ usłyszał jakiś chłop gdzieś?

Lysy 23.03.2013 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1304876)
.......enie o dupie maryny, nie mamy wiekszych problemow niz to co PONOĆ usłyszał jakiś chłop gdzieś?

Nie ponoć, ale Z PEWNOŚCIĄ. Inna sprawa, że wszystko co miało zostać powiedziane, zostało już powiedziane i dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi. Najprostsze rozwiązanie, widzisz , że sąsiad buczy na własnego zawodnika, zwróć mu uwagę, nie poskutkuje, to z liścia. Powinno poskutkować.

Dariook 24.03.2013 02:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1304740)
Dlaczego?
Widzisz jakiś powód by zamiatać pod dywan takie rzeczy?
Przecież nikt afery z tego nie robi - przynajmniej wiadomo że Sarki czy dziennikarz nie ściemniał.

A widzisz jakiś powód by rozdmuchiwać takie rzeczy?

Przecież powiedział że KOCHA - przynajmniej wiadomo że nie żywi urazy.

marcin_częstochowa 25.03.2013 11:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1304801)
Nie, ogromne znaczenie ma to, że nawet jeśli kilku (kilkunastu?) bałwanów buczało i udawało małpy, to nie należało od razu biec z tym do prasy, bo to uderza we wszystkich kibiców Wisły.
Jest na Wiśle problem rasizmu? Oczywiście, przecież Marcelo uciekał stąd przed Ku Klux Klanem...
Rozumiem gdyby był jakiś zauważalny poziom takich zachowań, wtedy miałby podstawy żeby angażować w to prasę, policję etc. Ale przy czymś takim?

Prasa z reguły na meczach już jest, więc nikt nie musi do nich latać. :D
A dla mnie najciekawsze jest to, że z akceptacją Żydów w zespole jakoś nie było problemu. Tera nagle ktoś pierwszy raz w życiu zobaczył murzyna i palma bije.

Lukasz 25.03.2013 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1304942)
A widzisz jakiś powód by rozdmuchiwać takie rzeczy?
Przecież powiedział że KOCHA - przynajmniej wiadomo że nie żywi urazy.

Nie czuje abym temat rozdmuchiwał - zobacz na ilość postów. Druga sprawa - przecież wiesz że jestem romantykiem i zależy mi jedynie na odrzuconym uczuciu miłości. Nie interesuje mnie kto i jak odrzucił, interesuje mnie tylko fakt.

pan Dudi 25.03.2013 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1304857)

To się weź za moderowanie tego forum, bo niemal każdy post na temat trenera Wisły przeczy temu "dobremu obyczajowi".

"Forumowi kibole" pozwalają sobie na bardzo niewybredne komentarze pod adresem Kulawika, czy młodych piłkarzy, prześcigają się w epitetach pod ich adresem, natomiast srają ogniem, bo jakiś anonimowy murzyn powiedział, że usłyszał buczenie?

Sami niestety nie wiedzą ile w tym wszystkim prawdy, bo przecież nigdy nie byli na wyjeździe, więc wiedzę czerpią z komentarzy w necie. Kwintesencja tego forum. :rotfl:

Lukasz 28.03.2013 23:10

Fajny wywiad z Jaliensem.

GK Niezwykły pomysł na przyszłość piłkarza Wisły Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html

wolfy 29.03.2013 00:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1305532)
Fajny wywiad z Jaliensem.

GK Niezwykły pomysł na przyszłość piłkarza Wisły Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html

Wow. To mnie zaskoczyło.
Nie żaden butik, trenerka albo szkoła dla młodych piłkarzy.

Lysy 29.03.2013 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1305540)
Wow. To mnie zaskoczyło.
Nie żaden butik, trenerka albo szkoła dla młodych piłkarzy.

Mnie zaskoczyło, że Wilka zalicza do dobrych motywatorów, a Boguskiego do "myślicieli / taktyków" Wilka miałem, za jednego z inteligentniejszych piłkarzy w Wiśle. Z pewnością ma gadane. Sądziłem też, że pomimo tego, iż jego rolą jest zap... od piłkarza do piłkarza i odbiór piłki, coś więcej wnosi do drużyny * (zna rywala, jego mocne i słabe strony) . A w wywiadzie jawi się jako drwal/przecinak któremu wszystko jedno z kim gra :D

GrzegorzTS 29.03.2013 16:44

Luigi Di Biagio po ostatnim meczu młodzieżówki wyróżnił Chrapka...a u nas płacz,że Wisła nie ma zdolnej młodzieży i podnieta legią:lol:

Marcin_fan 29.03.2013 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1305652)
Luigi Di Biagio po ostatnim meczu młodzieżówki wyróżnił Chrapka...a u nas płacz,że Wisła nie ma zdolnej młodzieży i podnieta legią:lol:

podrzucisz linka

GrzegorzTS 29.03.2013 18:03

Rozmowa była wczoraj w SportRaport24 na orange sport.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl