![]() |
Siemka,
Kilka dni temu bodajże w Panoramie była wzmianka o pewnym portalu za pośrednictwem którego zainteresowane osoby umawiają się na wspólną jazdę samochodem w dłuższe trasy. Niestety nazwa tego portalu wyleciała mi z głowy. Może ktoś kojarzy o jaki portal chodzi? |
Cytat:
nie wiem o jakiej stronce mowa... ale takie ogłoszenia są na gumtree i na tablicy ogłoszeń AGH. |
Chyba znalazłem, zdaje się, że o tej stronce była mowa: http://jazdazagrosze.pl/
Ale na gumtree też zajrzę. Dzięki! Korzystał ktoś z takiej formy podróżowania? |
Cytat:
To jest chyba ich strona http://www.360sklep.pl/ Na 3Style zobacz sobie profil na FB czasem mają fajne promocje. Jakby ktoś szukał ciuchów ze znajomych to się polecam. |
witam,
mam problem z jednym głośnikiem w kolumnie... delikatnie pierdzi przy większej ilości basu... wcześniej tego nie było. Głośniki stoją od pół roku za szafą nie używane i sprzedałem je na allegro jako w pełno sprawne, jutro mam je wysłać i tak przed pakowaniem odpaliłem je dla pewności że wszystko jest OK. i nagle jeden głośnik niskotonowy zaczął pierdzieć. Od leżenia w szafie nic im się nie powinno stać. Czego to może być wina? Proszę o pomoc na prv. |
JEst w Krakowie jakieś miejsce gdzie można kupić bluzy kibicowskie ale nie Wisły?
Coś w stylu: http://extremeadrenaline.pl/img/p/179-1318-thickbox.jpg |
Może ktoś polecić w miarę nie drogi basen do popływania, bez żadnych dodatków, wieczorami 2/3 razy w tygodniu. Możliwie jak najbliżej centrum. Z góry dzięki za pomoc :)
|
YMCA na Krowoderskiej
|
Co można kupić dziewczynie na obronę pracy dyplomowej na Uczelni?
Kiwaty mogą być? Jeśli tak to jakie? Jest jakaś etykieta na ten temat? |
Cytat:
pióro wieczne z grawerem "mgr inż. kobieta twoja" i kwiatek... |
Cytat:
|
witam.
jesli jest ktoś kto ma II grupe inwalidzką tj stopien umiarkowany prosze na priv! |
w Betlicu będe zaczynał zabawe.ktoś chce polecic?
|
Potrtzebuje pomocy,konkretnie szukam programu do sciagania filmow z Youtuba. Wyprobowanego ktory sciaga muzyke w najwyzszej jakosci i jest za free.
|
http://www.flv2mp3.com/ http://zapiska.pl/ używam tych dwóch stron i nie narzekam
|
W którym banku aktualnie najbardziej opłaca się mieć konto osobiste?
|
mbank, alior sync, ing direct
|
My Mamy jakiś autokar, którym poruszają się piłkarze Wisły ? W barwach klubów ? Ma ktoś fotkę Cupiała, obecnego dziś na meczu?
|
Cytat:
Nie mamy żadnego autokaru w barwach klubowych. |
raty 0% to jeszcze istnieje? Jak tak to gdzie
kupował ktos ostatnio lapka przez neta? |
Siema, potrzebuje polecenia jakiejś firmy/sklepu gdzie w miarę rozsądną cenę zrobię nadruk na koszulkach sportowych (min. 10 sztuk) albo coś gdzie będzie można kupić cały komplet (koszulki + spodenki) wraz z nadrukiem.
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Kupić komplet możesz np w Decathlonie,widziałem że tam też maja stoisko do robienia napisów,ale nie wiem jak cenowo,no i jakie nadruki tam robią.
|
Cytat:
ja tam robiłem wiele razy,zawsze zadowolony |
Zecydowanie Kraksport.
|
Cytat:
|
Kogo mi się z forumowiczów ewentualnie spotkać na jutrzejszym koncercie Slash'a w Katowicach? Gdyby ktoś się miał ochotę chociaż przywitać, to zapraszam na priv'a. Rock N' Fuckn' Roll!
|
Cytat:
Mozna tez w Saturnie/Mediamarkcie na pewno |
Witam
Może dziwne pytanie ale plany mi się posypały odnosnie jutrzejszego dnia. moglibyście coś doradzić jakie miejsce warto odwiedzić (obojetnie restauracja, teatr, koncert) aby się zbytnio nie spłukać? i pytanie odbiegające trochę: czy kiełbaski pod halą targową są sprzedawane teraz? |
Gdzie się opłaca mieć teraz telefon na kratę? dalej play?
|
Ja mam w Playu i wcale nie narzekam, ale to zależy od tego, do czego potrzebujesz telefonu. Bo z tego co się orientuję, to Plus ma lepsze oferty jeśli chodzi o internet.
|
Witam. Kupiłem telewizor LG i za każdym razem przy włączeniu wyskakuje mi plansza z pytaniem czy przełączyć na tryb 3D. Da się zrobić tak ,żeby to nie wyskakiwało? Jakby ktos wiedział to zapraszam na priv.
|
Od poniedziałku idę na studia, powtarzać semestr. Będę miał tylko 4 przedmioty, znacie jakąś pracę co można sobie jakoś dostosować do grafika studiów? Ew. jakieś takie 1-dniowe, 2-dniowe oferty? Tylko chodzi o normlaną pracę, żadne jakieś telemarketingi i inne wk*rwiania ludzi.
|
co kupić rodzicom na 30 rocznicę ślubu?
"wczasy pod gruszą" już kupiłem... ale głupio dać same bilety w szczególności że mogą je wykorzystać dopiero w wakacje... kwiaty i flaszka zbyt oblatana, dostają to od co najmniej 10 lat... na 25 lecie dostali też wycieczkę i zegarki (dosyć zajebiste:D) jakieś termomixy, blendery, ekspresy, wypiekacze do chleba itp. już mają... oczywiście leżą nieużywane. dlatego agr, rtv raczej odpada... chyba że jest coś nowego/zajebistego. budżet... hm... nie obrażę się jak ktoś zaproponuje coś za 100zł. na głowę... ew. 200zł. łącznie, ale opcję powiedzmy łącznie 800zł. też rozkminie... chociaż jest mniej prawdopodobna ze względu na koszt wycieczki. Jutro o 18 zaczyna się impreza... do tej pory muszę coś wymyślić. HELP!! |
Ja mam.
10 znaków |
Dostanę w Makro hantle,obciążenia, gryfy itd. ? Wiem, że dawniej sprzęt siłowy można było tam nabyć, pytanie jak jest obecnie.
|
Pytanie z Excela.
Mam kwoty w c5 i d5. W e5 chcę różnicę c5 i d5 jeżeli c5 jest większe niż d5,w f5 chcę różnicę jeżeli d5 jest większe od c5. Jak to napisać? Jeszcze chyba śpię :) |
E5:
=IF(C5>D5; C5-D5; "") F5: =IF(C5<D5; D5-C5; "") Jeżeli masz polskiego excela, to pewnie zamiast IF pisze się JEŻELI |
Cytat:
|
Jest tu ktoś zajmujący się kredytami ? Poszukuję kredyt na samochód i jak każdy próbuję znaleźć najlepszą ofertę, tj. z najniższym %. Może ktoś coś polecić ? Jak coś to PRIV
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl