![]() |
Jeśli urodziny Cupiała miałyby spowodwać opóźnienia w transferach to nasz klub jest nadal wzorowo zarządzany. Mam nadzieję że tak nie jest.
|
Cytat:
|
wraca temat Boskovica, 28 letniegio króla strzelców ligi czarnogórskiej bo jak piszą Makinwa dostał od Larissy lepszą oferte.
http://www.futbol.pl/artykul/88265.html |
Cytat:
A co do Boskovicia to byłbym za bo ma dobre statystyki, a zapewne obserwował go sam Z.Kapka! |
|
Tak to jest zaufać murzynowi...
Pisze mniej więcej, że obiecał Polakom, ale jednak zdecydował się przejść do Larissy. |
Błagam TYLKO NIE BOSKOVIC...Niedość że już w sumie stary zawodnik, nie za niego nie weźmiemy w przyszłości, a tak Wisła powinna kombinować...to jeszcze z jakiejś ligi czarnogórskiej...ja już wolę szklankę Nowaka....:( ech
|
Nigeryjczycy to po prostu łase na kase skur**ele i tyle w temacie. Nie płaczcie że go nie ma, byłoby to samo (albo gorzej) co z Kalu Uche.
|
Cytat:
|
Jak dla mnie finał pozytywny. Chociaż Larissa jak i Kavala - wieczne zmiany - także jest spora szansa, że temat Makinwy powróci w przyszłym roku, a może nawet i w zimie ;) zwłaszcza, że będzie tam tylko rezerwowym.
|
Cytat:
|
Toteż intencją mojego posta było podkreślenie mojej totalnej obojętności co do tego grajka :) Ale znając życie (Braz, Makinwa) w klubie często odgrzewają kotlety - chociaż Braza akurat oceniam pozytywnie.
|
Dziś 1 lipca wiec otwiera sie okienko transferowe
|
Cytat:
Taka jest nasza sila finansowa, ze sredniacy z Grecji lykaja cos co jest szczytem naszych marzen na 2 sniadanie. A druga sprawa - zero gwarancji, ze cokolwiek by mu sie tu chcialo robic poza imprezowaniem. Historia tego grajka o ile sie nie myle wyglada tak, ze w momencie kiedy zaczal zarabiac duza kase (przejscie do Lazio) to rozpoczal zjazd sportowy. Dlaczego ta tendencja mialaby sie odwrocic wlasnie w Wisle? Sa dziesiatki grajkow o statusie i doswiadczeniach np.Ba czy Ouattary- 2-3 takich gosci mogloby zrobic dla nas cos dobrego za znacznie mniejsza kase. |
A ja byłbym za tym Brazem.On jest niby środkowym obrońcą??Ale jak my go chcieli wypożyczyć z Panathinaikosu to był brany pod uwagę jako prawy obrońca więc pewnie jest bardzo kreatywny co cenie.Tylko,żeby nie był tak kreatywny jak Diaz,który na żadnej pozycji nie gra wyśmienicie.Ale za to jest solidny i waleczny.
|
A ja sie tak w sumie dodatkowo zastanawiam dlaczego nie ma więcej testów ?
Coś czuję że po wypowiedziach Pana Kasperczaka (oraz znając jego zamiłowanie do Afryki) pan Etame zostanie z nami. |
Wydaje mi sie ze Milinkovic juz jest zaklepany teraz tylko niech Braz wypali i zrobia konferencje (moze jutro).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj się otworzyło okienko :) |
czy komuś w tym klubie zależy na tym żeby znak Białej Gwiazdy błyszczał jak za dawnych lat ??? jak ci zawodnicy się z grają już 3 sparing ,a tu takie ubytki. Prawdopodobnie nie ma co liczyć na transfery ,a jak będą to takie jak przed rokiem słaby napastnik i dobry rozgrywający ale łapiący urazy lipa lipa lipa narzekam bo jest z o co!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Skoro nie ma potwierdzenia tzn. nie ma transferu...nie jest zaklepany i tyle...po co wkoło mielicie jego temat...koleś do nas nie przyjdzie...tak jak Makinwa...śnijcie dalej...które to już okienko z rzędu???
|
Poczekajmy do meczu w LE i dopiero wtedy oceńmy transfery! Fakt że może wtedy być już późno chodzi mi tu o zgranie, ale lepiej późno niź wcale.
|
Tacy zawodnicy jak Makinwa nie przychodza grac do Polski nawet zeby sie odbudowac czy na emeryture
wiec wybor Larisy nie dziwi choc wydawalo sie, ze tym razem ten transfer jest naprawde blsiko no ale my negocjujemy tygodniami, a potem wchodzi ktos konkretny do gry i zalatwia wszystko w 2 dni. Ciekawe gdzie przejdzie w takim razie ten Milinkovic ? |
Cytat:
|
Niestety coś mi się wydaje że z tego Milinkovicia jednak nic nie będzie skończy się jak zwykle wszyscy się napalili a tu nagle lipa, znowu wszyscy się opamiętają kilka dni przed meczem w LE i wezmą jakiś ogórków typu Hristov, obym się mylił.
|
Cytat:
Nasz klub tyle zapłaci za zawodnika, który chce 3-letni kontrakt? Wielce bym się zdziwił... |
Cytat:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html A tu macie powód DO DUMY w tych ciężkich czasach....:D:D:D |
a co jest złego w 3 letnim kontrakcie? jak będzie dobry to nasi kochani działacze i tak szybko go wytransferują ;)
dziś jest piękny dzień, po cichu licze na piękną konferencję;) |
Cytat:
W zeszłym sezonie poczekaliśmy:rotfl: Ale tu widze że nawet na swoich błędach niektórzy się uczyc nie potrafią |
|
Niestety ale w tym okienku zapłacimy za bałagan, który przez ostatni czas był w klubie.
Widać, że planu wzmocnień zbytnio nie ma żadnego bo i nie miał go kto ułożyć. Gdzieś tam Kapka po Bałkanach jeździł, znalazł bramkarza, miejmy nadzieję że się sprawdzi. Kasperczak nie może się wtrącać do transferów (słusznie) ale jak widać mięta do murzynków mu pozostała. Prawdopodobnie Makinwa był jedynym zaplanowanym celem jeśli idzie o atak, bo sprawa z Żurawskim wyniknęła raczej nagle. Dlatego ten Etame pewnie zostanie w klubie. Stadion w całości będzie oddany praktycznie dopiero na kolejną rundę, więc w tym momencie wielkiego ciśnienia na sprzedaż karnetów nie ma. A co za tym idzie głośnych transferów raczej nie ma co się spodziewać. Dodatkowo przy braku kasy Wisła będzie stosować politykę wyczekiwania na okazje, także być może pod koniec sierpnia i okienka ktoś się trafi. Mam nadzieję że przez te pół roku powstanie jakaś lista i plan konkretnych wzmocnień, do których dojdzie w zimie. Wtedy klub będzie się musiał sprężyć żeby te zakładane przez Basałaja 20 kilka tysięcy na każdy mecz przychodziło |
No za to ty na pewno poszedłbyś pracować tam gdzie dają ci mniej kasy, jest generalnie 3/4 roku zimno, jeździsz na wyjazdy do jakichś dziur, no ale ty nie jesteś murzynkiem to byś właśnie tak zrobił ewentualnie zostałbyś lekkim frajerem:) Idzie się tam gdzie ci więcej dają bo jakie ten cały makinwa ma przywiązanie do Wisły czy do tej larissy jest mu to obojętne, idzie za kasą...
|
Skoro z tego Makinwy nici, to nie ma sie co podniecac, olac ta sprawe i koniec z nim, po co tracic czas na rozmowy o nim? Lepiej skupmy sie na innych transferach, a nie roztrzesajmy sprawy murzyna, ktorego juz nie bedzie a i kto wie czy tak naprawde byl chociaz blisko Wisly.
Olac to. Dla mnie to jest koniec jego tematu. |
Ktoś wie czy Larissa w ogóle występuje w jakichkolwiek pucharach europejskich? Bo jeżeli nie to poleciał tylko na kasę, aspekt sportowy w postaci wybicia się w europejskich pucharach do niego nie dotarł. Podsumowując moje zdanie o Makinwie- bardzo, naprawdę bardzo się cieszę, że nie trafił do nas. Niepotrzebny najemnik, nie wiadomo jakby się zaaklimatyzował w nowym otoczeniu, czy za bardzo by nie gwiazdorzył, jakby się wpasował w drużynę. Wiem, to w każdym przypadku jest niewiadomą, ale Makinwa pozostaje ją pod względem sportowym (forma, przygotowanie fuzyczne itp.) jak i psychicznym(aklimatyzacja, profesjonalizm, współpraca z innymi kolegami itd.).
|
Cytat:
|
http://www.betexplorer.com/soccer/gr...gue-2009-2010/
Larisa nie bedzie grala w tym sezonie w pucharach. |
Cytat:
Chłop się nie będzie musiał dodatkowo wysilać, a kaska większa...skończmy już z nim bo szkoda czasu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl