![]() |
Czy wam też nie działa google.pl?
|
Cytat:
|
Szukam zdjecia kibiców Lechii z nowego stadionu dokladnie zdjecie mlyna z kibicami bez koszulek bylo takie cHarakterystyczne moze ktos pomoze?
|
Szukam kogoś z Zakopanego lub okolic. Jeśli ktoś się zjawi proszę o PW.
|
Hej,
Mam pytanie czy wiecie może czy Kazek K. fotograf naszej Wisełki udziela sie na tym forum. Bardzo proszę o priva może sam zainteresowany przegląda ten temat. Dzieki! |
Cytat:
....... |
Czy jest na forum ktoś kto ogarnia te wszystkie dofinansowania z UE na własną działalność gospodarczą? Na początku konkurs do 40 koła... a później już mam ziomka który mi ogarnie kolejny konkurs... chyba że są jakieś inne możliwości na początku.
Mam aktualnie stałe zatrudnienie, które zamierzam przerwać na czas pozyskiwania dofinansowania (sprawa dogadana z pracodawcą). Moja firma będzie to działalność usługowa specjalizująca się w alternatywnych źródłach energii. Proszę taką osobę o kontakt prv. pozdro |
Potrzebuję dobrych słuchawek na uszy dla dziewczyny, co polecicie?
|
Polecam Ci z pełnym przekonaniem słuchawki firmy Sennheisen.
|
główna postac z zagranicznej bajki ,czerwono biało niebieski,kolorowy i świrnięty, głośny,zwierze to ? :D
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
Woody Woodpecker? ;)
|
kolego masz browar :D
|
Cytat:
czyli ten liść, to taka mega duża bletka po prostu? skoro pół kartki a4 to sporo....mówisz że można packa XXXL zrobić ;)? |
nie no przesadziłem z wielkoscią połowy A4. Trzymajmy sie tego ze to duża bletka, o długości powiedzmy zwykłej bletki no moze ciut dłuższe, za to szerokie jak póltora smokinga np. Tyle ze oczywiscie duzo grubsze i jakos mega suoer sie nie klei, bo nie ma kleju jak zwykła bletka. Chociaz wydaje mi sie ze dłuzej sie pali z tego, no ale to normalne bo wrzucisz tyle ile w zwykłej bletce sie nie zmiesci ;]
mam nadziej ze pomogłem hehe |
podbijam na nowej stronie...
Cytat:
Jak ku.rwa mam zrobić w tel. żeby przy korzystaniu z neta nie pobierało mi kasy z konta tylko ciągnęło z Wifi?? Dostałem bonus na jednym z buków że jak przegram jeden zakład do 20zł. stawiając przez kom. to mi zwróca kasę... mam wifi włączone na tel. ale po obstawianiu na tel... sprawdziłem stan konta i mi wje.bało prawie 30zl. :/ masakra!! tel. Samsung Ace 5830i, Play. |
Dzięki Nero!!
|
Cytat:
|
Cytat:
no to dla mnie mega nieopłacalne to jest (mimo relatywnie małych pieniędzy). Ale dawać 4 zeta za jedną bletkę :D? Wiem, ze smakowa i ciut większa - no ale za 3-4 masz normalne blety typu OCB truskawkowe np. :D Ale wielkie dzięki za info! |
Mam win 7. Ukryłem jeden folder ale teraz za cholere nie wiem jak zrobić by był znowu widoczny. pomoże ktoś?
|
Zależy jak ukryłeś.
Jeżeli we właściwościach folderu dałeś opcję "ukryj" to wejdź w Mój Komputer i masz zakładkę "Organizuj", tam masz "Opcje Folderów i Wyszukiwania", następnie "Widok" i tam szukasz "Ukryte pliki i foldery" i zaznaczasz opcję "Pokaż..." ;) |
Wiecie może czy jest szansa na wygrawerowanie na bransolecie motywu "Wierność" ? Jeśli tak to proszę o jakieś namiary
|
Znacie może jakieś kluby, dyskoteki czy nawet jakieś dancingi w Szczawnicy?
|
chce zapisać się na ang. i tutaj pytanie... co najlepiej wybrać??
SITA? indywidualne korepetycje? sieciowa szkoła językowa z grupona? coś innego...?? najpierw chcę sobie zrobić powtórkę... a następnie zacząć ang. specjalistyczny - techniczny itp. |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiecie co stało się z serwisem kinomaniak.tv?
|
Potrzebuje motyw "Wierność" w pliku .cdr (do 12) w krzywych lub inny plik wektorowy. Nie mam o grafice zielonego pojęcia a potrzebuje to bo robię opaskę na zamówienie. Proszę o pomoc
|
Cytat:
|
|
Terrance Jay - One Blood, soundtrack z filmu Hooligans.
|
Może ktoś polecić dobrego pulmunologa? może być prywatnie.
|
jak ściągnąć dane z tej strony -> http://www.bloomberg.com/markets/rates-bonds/ chodzi mi o obligacje rządowe z niemczech, grecji, włoszech i hiszpanii.. Wykresy są to i dane chyba powinny być..? tylko jak sie do nich dorwać ( i nie płacić :p )
|
http://www.matbus.pl/a/showitem_cat/id/22/cat/KA01.html orjentuje sie ktoś czy to aktualny rozkład jazdy?I jeszcze jedno bus z Krakowa do Niepołomic jedzie przez Powstańców Wielkopolskich?
|
Siema,
Gdzie w krk najlepiej kupić buty snowboard'owe? |
czy którakolwiek polska tv transmituje dziś Superbowl?
|
|
Cytat:
Może kurtkę potrzebujesz albo ubrania dla dziewczyny? Mam fajne ciuchy na deskę na sprzedaż. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1559866 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3850767 |
Będę za niedługo jechał busem do Rabki, potrzebuję dostać się na ulicę o dźwięcznej nazwie "Na Banię". Moje pytanie brzmi, gdzie w Rabce zatrzymują się busy z Krakowa i jakiego przewoźnika polecacie?
|
ma ktos mozliwosc zalatwic pozwolenie na prowadzenie wozkow widlowych tak zeby nie chodzic na kurs?
|
Cytat:
Niestety tylko butów mi brakuje :) ale dzięki za propozyjcje ! pozdrawiam! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl