![]() |
No to tak: Mam nowego beznadziejnego worda. Większość osób, którym coś wysyłam, nie mogą tego otworzyć, tylko im wyskakuje,że mają coś tam instalować..Czy da się coś z tym zrobić żeby mogli to normalnie otworzyć, zainstalować jakiś program na moim kompie?
DZIĘKÓWECZKA:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zamieszcze jeszcze tu z racji tego że więcej osób zagląda :
Mam pytanie na temat nowych przepisów, wchodzących 1 stycznia. prawo jazdy zdałem 21 grudnia, ale dzwoniąc dzisiaj wniosek został dopiero wysłany, a więc dokument będę odbierał dopiero w nowym roku, i tu mam pytanie czy będę już objęty nowymi przepisami, czy z racji zdawania w tym roku nie obejmą mnie (miejmy nadzieje) ? |
Czesc.Mam problem z narysowaniem gwintów metrycznych i calowych zgodnie z normami im odpowiadającymi.Mam kilka pytań,jakby ktoś coś wiedział to proszę o kontakt na prv ;)
|
Polecicie jakąs miejscówe na sylwestra w Krakowie? Bo się okazało, że domówki nikt nie robi, a na rynek nie za bardzo mamy ochote iść. Jakiś klub czy coś?
|
Cytat:
|
a czemu boisz się tak zielonego listka? wstyd przed kolegami czy co? będziesz świeżym kierowcom to logiczne, że powinieneś mieć zielony listek!
|
Zna ktoś dobrą stronę z zabawami i grami rekreacyjnymi , w których takie gry są wyjaśniane i szczegółowo opisywane ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Z "siódemki" korzystałem przez 8 miesięcy wysyłając w sumie ok 1500 paczek (standardowe: do 30kg), tygodniowo reklamacji było ok 5. Kontakt z nimi to istny koszmar. Szefostwo nie chciało zrezygnować z nich bo byli jednymi z tańszych, nie docierało do nich to, że traciliśmy przez to klientów. Zdecydowanie odradzam Wysyłając przesyłki paletowe(ok 300 w sumie) korzystałem z firmy "JAS FBG" - zdecydowanie polecam, w tym okresie nie było żadnej reklamacji, a kontakt świetny |
Z Siódemką miałem do czynienia parokrotnie i nie było problemów. Zdecydowanie najczęściej korzystałem z usług GLS i też nie narzekam. Jeśli chodzi o usługi paletowe to też nieźle wyglądała współpraca z firmą Schenker. Jeśli zamierzasz skorzystać tylko parę razy to obojętnie kogo wybierzesz, prawdopodobieństwo .......nięcia jest niewielkie :)
|
Zna ktoś dobrze angielski i mógłby mi przetłumaczyć z pol. na ang. dokładnie 5 zdań? Mógłbym się jakoś odwdzięczyć, jakby ktoś chciał.
|
Kojarzy ktoś taką piosenke arabska albo indyjska, która była popularna kilka lat temu! Nawet ne dawno była w liście "10 na 10" na vivie. Jaki tytul ma ta piosenka?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dzięki wszystkim za odpowiedzi, pytałem bardziej z ciekawości, mając na uwadze to że być może niektóre rzeczy na allegro będę sprzedawał z opcją wysyłki kurierem, ale to nie będzie jakoś często. na pewno nie 1500 paczek jak pff :) |
Słuchajcie mam problem. ściągnąłem sobie grę. w folderze który jest są pliki (dokładnie 4) z rozszerzeniem .bin
wygląda to tak data-a data-b data-c data-d. Powiedzcie co mam z tym zrobić bo wydaje mi się że to są części gry i trzeba to w jadną kupę złożyć i zamontować obraz. I pytanie jak? próbowałem konwertować każdy z nich na obraz i powstały 4 obrazy deamon je widzi ale przy montowaniu zawiesza się. W necie znalazłem odpowiedź jak właśnie przekonwertować każdy osobno ale nie ma nic jak je połączyć w jedną całość. Proszę wytłumaczcie mi tylko językiem łopatologicznym:) |
Możecie wejść na swój profil na allegro ? Bo zaraz zwarjuje ......
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, żebyś nie jeździł jak kretyn po 1,80 zł po zakopiance ;-) |
Kiedy będzie rozstrzygnięcie przetargu na ekstraklasę bo nie wiem jaki pakiet w cyfrze wybrać :D
|
Czy można sobie zarezerwować wcześniej icara/taksówkę?
Pierwszy raz mam taki przypadek że będę musiał wracać po sylwku i jak się ma sprawa z złapaniem taksówki/icara? Ciężko jest czy tak normalnie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie. Pewnie dla niektórych odpowiedz będzie oczywista. Czy mogę nagrać na czystą płytę Dvd muzykę mp3? Jakim program się to robi? Kiedyś bardzo dawno temu nagrywałem, ale nie moge sobie przypomnieć. Pytam tutaj bo niestety wszyscy informatycy z domu wyjechali ; )
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl