Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Polskie kluby w europejskich pucharach. Sezon 2011/2012 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8096)

neq. 25.08.2011 18:03

fajnie ze awansowali, pokazali ze maja jaja
fajnie ze macius pokazuje ze jednak cos potrafi
fajnie ze awansowali bo kiedy ostatio wiecej niz jeden zespol gral w europie na jesien ?
fajnie ze awansowali bo przez to sie Polska troche pokaze w Europie
fajnie ze awansowali bo moze beda grac jak lech w tamtym sezonie w lidze bo maja slabsza kadre niz my :D

Oldpara 25.08.2011 18:03

Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.

krkgiba 25.08.2011 18:04

gratuluję wyniku i awansu, ale... walić legie.

szprotson 25.08.2011 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1154800)
Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.

Jasne.
Nagle papa walter zobaczy światełko w tunelu, w.......i hajs w puszke yyy pepsi arene i odleci nam na kilometr.
I na ch** ?

Co roku śpiewamy gdzie twoje berło gdzie twoja korona....a teraz bijemy im brawo. Hipokryci

Przemas 25.08.2011 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JackDaniels (Post 1154757)
BRAWO !! Legia !!!! Dokopali rusom !! Caly mecz spiewali Legia k*** tylko na to ich stac !! POLSKA !

Sam tak pewnie nie raz śpiewałeś, a teraz tak się burzysz.
Nie rozumiem tej podniety wynikiem Legii. To ich sprawa, a nie nasza. Ktoś tu już napisał, że co po niektórzy się tu cieszą z awansu Legii podczas gdy jej kibice we wtorek śmiali się z nas, a wręcz cieszyli z naszej porażki. Obudźcie się ludzie!

Oldpara 25.08.2011 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ItaloPolak (Post 1154789)
To my musimy tez być zawistni bo oni tacy są ? Zawiść i zazdrość = choroba narodowa.

Dokładnie. To że gówno śmierdzi, nie oznacza, że ty też musisz śmierdzieć jak ono. To że jakieś pajace kibicowały Apoelowi, nie oznacza, że musimy równać do pajaców.

South 25.08.2011 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1154800)

zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł

prestiż polskiej piłki :lol:

heoij 25.08.2011 18:06

Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:

http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html

Syn Kangura z 1984 25.08.2011 18:07

Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.

krakus76 25.08.2011 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotrek87 (Post 1154804)
Jakby Cracovia grała w w pucharach to też byście się cieszyli bo kolejna Polska drużyna by grała?? To już jest jakaś parodia żeby największym wrogom kibicować, którzy tylko czekają na nasze wpadki i szydzą z nas ile wlezie. To jakaś paranoja i tyle. Kibicujcie dalej lechom, warszawce i jeszcze pasom i nie długo na trybunach będą klimaty jak na gej party i za przekleństwa zakazy stadionowe ku radości "cywilizowanych" kibiców dobrej polskiej piłki. Zastanówcie się nad sobą..

Pier ...sz za przeproszeniem. Żydzi to inna bajka i każdy (albo przytłaczająca większość) im źle życzy nie tylko w rozgrywkach.

Elendil 25.08.2011 18:08

popieprzylo was do konca zeby kibicowac Legii? sacunek dla rywala - to rozumiem, ale co to k... za okrzyki radosci? co za pokemoniada, nie jestescie zadnymi kibicami Wisly, tylko fanami takimi jak janusze od Malysza czy Kubicy. Wstyd mi za was, pewnie na meczu Wisly nigdy nie byliscie.

Zycze Skorzy i jego zespolowi wszystkiego najgorszego. Pamietajce, to za jego kadencji dostalismy od Levadi oraz oklep co chwila od Lecha, Legii a raz nawet od zydow. Dalej tak mu kibicujecie?

Gercu 25.08.2011 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 1154819)
Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.

To ja się zastanawiam, jaki był poziom meczu we wtorek :lol:

Pancratius 25.08.2011 18:09

Nie oglądałem meczu bo myślałem że będzie taki w....... że szok a tu proszę.
.... w dupę Ruskim!!

Oldpara 25.08.2011 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 1154816)
zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł

Oczywiście, że najważniejsze jest dobrze grać, ale dzięki punktom możemy uniknąć grania w pucharach w lipcu, możemy dochrapać się 2 drużyn w LM (jedna automatycznie, druga w eliminacjach). Nie chodzi tylko o rozstawienie.

A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby.

FraMat 25.08.2011 18:10

Wojtek Kowalczyk w studio pomeczowym o jakims z piłkarzy Legii:
- żeby grać w koszulce Legii to on musi być silnie psychiczny...eeeeee.... chciałem powiedzieć: silny psychicznie.
:rotfl:

Lysy 25.08.2011 18:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emailowiec (Post 1154790)
Czy to jest forum WISŁY KRAKÓW czy Legii? Siara na całą Polskę jak długa i szeroka... Wstyd mi za was :/

Może przynieść Ci sznurek?

Napisałem "gratulacje" bo się należą, zagrali dobry mecz, świetny taktycznie, Skorża dobrze rozpracował Spartak. Dla nas to lepiej, bo tak grająca Legia koncentrująca się na lidze PL byłaby niesamowicie mocna, na dwóch frontach, zawsze jest szansa, że spuchnie w lidze.

szprotson 25.08.2011 18:11

Cytat:

brawo.
100% poparcia ,tak samo uważam.

Jak będziemy zasługiwali piłarsko na awans to go zrobimy, niezależnie od jakiegoś jebanego rankingu.

mitmichael 25.08.2011 18:13

Historyczny wyczyn - dwoch druzyn w LE jeszcze nie mielismy

Pablo84 25.08.2011 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotrek87 (Post 1154804)
Jakby Cracovia grała w w pucharach to też byście się cieszyli bo kolejna Polska drużyna by grała?? To już jest jakaś parodia żeby największym wrogom kibicować, którzy tylko czekają na nasze wpadki i szydzą z nas ile wlezie. To jakaś paranoja i tyle. Kibicujcie dalej lechom, warszawce i jeszcze pasom i nie długo na trybunach będą klimaty jak na gej party i za przekleństwa zakazy stadionowe ku radości "cywilizowanych" kibiców dobrej polskiej piłki. Zastanówcie się nad sobą..

Najwiekszym wrogiem to jest cracovia.Nikt by zadnym ickom nie kibicował.

Kryniu 25.08.2011 18:14

Cytat:

Dokładnie, gadamy o punktach ale przecież inne kraje również zdobywają punkty i to znacznie więcej od nas. Są granice które od tak nie przeskoczymy. Zamiast patrzeć na punkty zdobyte przez inne zespoły które będą większym plusem dla nich niż dla nas( rozstawienie w następnych Pucharach i większe szanse na awans do LM tak jak np Lech jeśli zdobędzie mistrzostwo). Jeśli patrzymy już o wzrost potencjału Polskiej piłki lepiej patrzmy na zwiększoną ilość szkoleń młodych piłkarzy. Mam swoje zdanie, każdy ma swoje i należy to poszanować ale według mnie dopóki jest PZPN to liczę tylko na miłe niespodzianki i na nic więcej. Ten ustrój jest jak rak niszczy cię od środka pod przykrywką zdrowego organu.

South 25.08.2011 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1154829)
Oczywiście, że najważniejsze jest dobrze grać, ale dzięki punktom możemy uniknąć grania w pucharach w lipcu, możemy dochrapać się 2 drużyn w LM (jedna automatycznie, druga w eliminacjach). Nie chodzi tylko o rozstawienie.

A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby.

obawiam sie że ani Ty ani ja ,a pewnie nikt nie doczeka momentu jak będziemy mieli jedna drużynę w LM na stałe ,tak wiec albo sie nauczymy kopać w gałe albo dalej wszystko sie będzie kończyć na uhh ahh prawie był awans

no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował

a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk

La Furia Dell' Est 25.08.2011 18:16

Myślę,że szacunek się dla Legii należy za ten wynik......zawsze dzieliłem kluby na te z Tradycją jak: Wisła,Legia,Widzew,Ruch czy Górnik-na te "inne" jak : Bełchatów,Odra W.,Korona czy paski.....Dla mocnej Wisły potrzeba mocnych tych piewszych.....Oczywiście fakt,że będą musieli wypruwać sobie żyły w L.E jak MY a przy okazji zdobędą kilka punktów do rankingu dla Nas jako nastepnego M.P 2011/2012, nie jest bez znaczenia:)
ps. nie zapomniałem o Lechu-aleskoro go nie ma, o Amice nie ma sensu wspominać.....

Piotrek87 25.08.2011 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1154820)
Pier ...sz za przeproszeniem. Żydzi to inna bajka i każdy (albo przytłaczająca większość) im źle życzy nie tylko w rozgrywkach.

Taa Żydzi to inna bajka ale jak przychodzi co do czego to na mistrzowskiej fecie na rynku non stop leci piosenka gdzie Twoje berło i korona albo legła Warszawa a na pasy takiej napinki nie ma. Ostatnio na meczu z Apoelem na sektorze E ktoś zarzucał ta piosenkę a jak młyn zaczął z cracovia j..a to wszyscy cisza. Banda hipokrytów co drze się na Legię non stop a potem się jara ich meczami w pucharach, róbcie tak dalej to za 5 lat będzie po jakimkolwiek ruchu kibicowskim i będziemy mieli tęczowe sektory.. żal mi was i tyle bo jeszcze 10lat temu taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia i nie mówiąc zapewne o jeszcze odleglejszych czasach..

zidanemarcin 25.08.2011 18:17

Kowalczyk silnie psychiczny :D

JEDREK76 25.08.2011 18:17

Gratulacje dla Legii i szacunek dla jej Kibiców za to, że potrafią wysłowić to co ich boli a nie kalkulują.

A jeśli chodzi o pomstujących i protestujących tutaj, to zastanówcie się z deczka, na czym skupiłaby się Legia gdyby z pucharów odpadła? My gramy dalej, będziemy tracić siły w LE, więc niech i Legia się pomęczy.

igorek 25.08.2011 18:19

Stracimy trochę medialnie
bo wszyscy (na czele z mediami ITI) będą się podniecać i promować pucharowicza ze stolicy niestety

Sartre 25.08.2011 18:19

Panowie, zrozumcie a propos waszego meczu z APOELem jedną rzecz - mnie osobiście, ale i niejednemu kibicowi swojego klubu w Polsce w dupie się zagotowało, że wasz awans da wam tyle kasy, że odlecicie na lata świetlne. Ja przyznaję: nieszczególnie mi się uśmiechał wasz awans. Niby fajnie, ale jednak nie - bo za te 6-8 mln euro Valckx kupuje wam 3 galaktycznych jak na polską ligę piłkarzy i przyjeżdżacie do nas pykać nas cztery jajo. W LE - spoko, tam kasa jest taka, że polskie kluby są w stanie to zneutralizować, więc nikt nie dostaje rakiety do przodu, ale LM to już jednak trochę inna bajka.

Ja czasami z większym, czasami z mniejszym dystansem, ale jednak trzymam kciuki nawet za największe kosy w takich okolicznościach, w jakich w zeszłym roku był Lech. No, za czarnuchów bym nie trzymał oczywiście, ale reszta już tak. Natomiast tutaj była zupełnie inna sytuacja, tutaj mieliście szansę zdystansować wszystkich o kilka długości - a wiadomo, że Valckx by tych pieniędzy nie spuścił w kiblu.

Dlatego ten jeden dwumecz mecz z APOELem - ja za was kciuków nie trzymałem. Dalej trzymam już jak najbardziej.

Tak jak teraz trzymam kciuki za Śląsk :) Dzisiejszy mecz w Moskwie pokazał, że impossible is nothing. Dopóki piłka jest na boisku, dopóty Śląsk ma szanse, więc oby oby :)

Piotrek23 25.08.2011 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1154817)
Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:

http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html

I bardzo dobrze,że ich zatrzymali,brakuje żeby kibice Legii jeździli z ołtarzykiem Deyny,albo z kawałkiem skrzydła z tupolewa,polski zaścianek i wieczne historie spiskowe.

Karherop 25.08.2011 18:22

Oglądałem tylko ostatnie 15 minut mecz , jako że nie wierzyłem w awans polskiego zespołu , na takim terenie , naprawde szczere gratulacje dla Legi .

dwie druzyny w na tym etapie rozgrywek , tego chyba nie było od 20 lat .

Z polską piłką jeszcze nie jest tak źle , teraz pora na awans Śląska ;]

OnTour 25.08.2011 18:23

Mnie tam legia wali, bardziej bym sie w....ił jakby to była cracovia. Ciesze sie ze punkty dla Polski są, w....ia mnie że klub który życzy nam jak najgorzej przeszedł - krótka piłka. Powodzenia w LE, w lidze od mistrza łapska precz!

Bronex 25.08.2011 18:23

Ludzie Legia to przecież nie Lech! Można ich pochwalić. Tym bardziej ,że jest za co. Wygrana nad kacapami to tak jak by wygrali razy dwa. Fajnie mamy dwie ekipy w fazie grupowej. WKS !! WKS!!! Jakby Śląsk jeszcze dzisiaj awansował to bym .......nął ze śmiechu.

PS. Ludzie niech się z Was już ta nienawiść nie leje jak z Niagary. Chcecie być na poziomie ziemniaków.

PS. Weszło.com zaraz po losowaniu "Legia odpada z pucharów" - i śmieszne gumisie. .......enie .

MatMario 25.08.2011 18:25

Legia miała dziś swój Real Saragossa‏. Maciek został, Legioniści są królami świata, itp.

Są plusy, są minusy.

0 22 25.08.2011 18:26

Fanastycznie, sensacyjnie, doskonale, genialnie :)

Jean_Paulista 25.08.2011 18:27

gratulacje dla Legii. "Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu, a ten zespół pokazał ząb i mimo wyniku 0:2 nie poddali się i w końcu wygrali. 2 drużyny w fazie grupowej LE? tego nie było odkąd wprowadzono takie regulacje jak teraz, tym bardziej cieszy. btw - dla tych co są anty, przynajmniej jeden z głównych przeciwników do mistrzostwa będzie równie zajęty jak Wisła, w przeciwieństwie do pyr.

La Furia Dell' Est 25.08.2011 18:31

Nie wiem Kryniu co pisali, bo na Ich stronach nie bywam....Czytaj ze zrozumieniem........Szacunek do przeciwnika to nie objaw słabości;)...nie piszę Wroga, bo to musiałbym napisać w pasy......

heoij 25.08.2011 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Piotrek23 (Post 1154858)
I bardzo dobrze,że ich zatrzymali,brakuje żeby kibice Legii jeździli z ołtarzykiem Deyny,albo z kawałkiem skrzydła z tupolewa,polski zaścianek i wieczne historie spiskowe.

Ciekawe czy pisałbyś tak samo gdyby fanów Wisły nie wpuścili. Jechać autem do granicy Rosji a potem zawracać bo ruski sobie wymyśliły, że jednak przytrzymają ich bezprawnie na granicy pół dnia mimo, że mieli wszystkie wymagane dokumenty, żeby już nie zdążyli na mecz i wracali do Polski, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz bo ręce opadają ... :lol:

Piotrek23- myślenie nie boli !

mitmichael 25.08.2011 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez djjamajczyk (Post 1154871)
Oddaje honor mecz świetny a bilans tego tygodnia w pucharach Kraków 0 : 1 Warszawa .
W Moskwie chyba się pochlastają :D

Dla nich to teraz liga jest najwazniejsza - maja 5 miejsce i nie graja zadowalająco.

Sartre 25.08.2011 18:33

Cytat:

"Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu
"Fachowcy" skreślali nas już po pierwszym losowaniu, jak trafiliśmy na Gaziantepspor ;)

Jot 25.08.2011 18:33

To teraz już nie będziecie śpiewać o berle i koronie skoro Legia przeszła dalej?
Wy im kibicujecie, a oni wam cisną od kurew i życzą jak najgorzej. Co za łby.

FraMat 25.08.2011 18:37

ustaliliśmy na tym forum: nie kibicujemy na nim innym drużynom polskim w pucharach (wiadomo, ze nie dotyczy zgód).
To obejmuje także podniecanie się ich meczami i wyrażanie tego na forum.
Z drugiej strony: nie używamy obelg i wulgaryzmów wobec takich "kibiców"

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl