![]() |
fajnie ze awansowali, pokazali ze maja jaja
fajnie ze macius pokazuje ze jednak cos potrafi fajnie ze awansowali bo kiedy ostatio wiecej niz jeden zespol gral w europie na jesien ? fajnie ze awansowali bo przez to sie Polska troche pokaze w Europie fajnie ze awansowali bo moze beda grac jak lech w tamtym sezonie w lidze bo maja slabsza kadre niz my :D |
Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.
|
gratuluję wyniku i awansu, ale... walić legie.
|
Cytat:
Nagle papa walter zobaczy światełko w tunelu, w.......i hajs w puszke yyy pepsi arene i odleci nam na kilometr. I na ch** ? Co roku śpiewamy gdzie twoje berło gdzie twoja korona....a teraz bijemy im brawo. Hipokryci |
Cytat:
Nie rozumiem tej podniety wynikiem Legii. To ich sprawa, a nie nasza. Ktoś tu już napisał, że co po niektórzy się tu cieszą z awansu Legii podczas gdy jej kibice we wtorek śmiali się z nas, a wręcz cieszyli z naszej porażki. Obudźcie się ludzie! |
Cytat:
|
Cytat:
zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł prestiż polskiej piłki :lol: |
Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:
http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html |
Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.
|
Cytat:
|
popieprzylo was do konca zeby kibicowac Legii? sacunek dla rywala - to rozumiem, ale co to k... za okrzyki radosci? co za pokemoniada, nie jestescie zadnymi kibicami Wisly, tylko fanami takimi jak janusze od Malysza czy Kubicy. Wstyd mi za was, pewnie na meczu Wisly nigdy nie byliscie.
Zycze Skorzy i jego zespolowi wszystkiego najgorszego. Pamietajce, to za jego kadencji dostalismy od Levadi oraz oklep co chwila od Lecha, Legii a raz nawet od zydow. Dalej tak mu kibicujecie? |
Cytat:
|
Nie oglądałem meczu bo myślałem że będzie taki w....... że szok a tu proszę.
.... w dupę Ruskim!! |
Cytat:
A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby. |
Wojtek Kowalczyk w studio pomeczowym o jakims z piłkarzy Legii:
- żeby grać w koszulce Legii to on musi być silnie psychiczny...eeeeee.... chciałem powiedzieć: silny psychicznie. :rotfl: |
Cytat:
Napisałem "gratulacje" bo się należą, zagrali dobry mecz, świetny taktycznie, Skorża dobrze rozpracował Spartak. Dla nas to lepiej, bo tak grająca Legia koncentrująca się na lidze PL byłaby niesamowicie mocna, na dwóch frontach, zawsze jest szansa, że spuchnie w lidze. |
Cytat:
100% poparcia ,tak samo uważam. Jak będziemy zasługiwali piłarsko na awans to go zrobimy, niezależnie od jakiegoś jebanego rankingu. |
Historyczny wyczyn - dwoch druzyn w LE jeszcze nie mielismy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk |
Myślę,że szacunek się dla Legii należy za ten wynik......zawsze dzieliłem kluby na te z Tradycją jak: Wisła,Legia,Widzew,Ruch czy Górnik-na te "inne" jak : Bełchatów,Odra W.,Korona czy paski.....Dla mocnej Wisły potrzeba mocnych tych piewszych.....Oczywiście fakt,że będą musieli wypruwać sobie żyły w L.E jak MY a przy okazji zdobędą kilka punktów do rankingu dla Nas jako nastepnego M.P 2011/2012, nie jest bez znaczenia:)
ps. nie zapomniałem o Lechu-aleskoro go nie ma, o Amice nie ma sensu wspominać..... |
Cytat:
Taa Żydzi to inna bajka ale jak przychodzi co do czego to na mistrzowskiej fecie na rynku non stop leci piosenka gdzie Twoje berło i korona albo legła Warszawa a na pasy takiej napinki nie ma. Ostatnio na meczu z Apoelem na sektorze E ktoś zarzucał ta piosenkę a jak młyn zaczął z cracovia j..a to wszyscy cisza. Banda hipokrytów co drze się na Legię non stop a potem się jara ich meczami w pucharach, róbcie tak dalej to za 5 lat będzie po jakimkolwiek ruchu kibicowskim i będziemy mieli tęczowe sektory.. żal mi was i tyle bo jeszcze 10lat temu taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia i nie mówiąc zapewne o jeszcze odleglejszych czasach.. |
Kowalczyk silnie psychiczny :D
|
Gratulacje dla Legii i szacunek dla jej Kibiców za to, że potrafią wysłowić to co ich boli a nie kalkulują.
A jeśli chodzi o pomstujących i protestujących tutaj, to zastanówcie się z deczka, na czym skupiłaby się Legia gdyby z pucharów odpadła? My gramy dalej, będziemy tracić siły w LE, więc niech i Legia się pomęczy. |
Stracimy trochę medialnie
bo wszyscy (na czele z mediami ITI) będą się podniecać i promować pucharowicza ze stolicy niestety |
Panowie, zrozumcie a propos waszego meczu z APOELem jedną rzecz - mnie osobiście, ale i niejednemu kibicowi swojego klubu w Polsce w dupie się zagotowało, że wasz awans da wam tyle kasy, że odlecicie na lata świetlne. Ja przyznaję: nieszczególnie mi się uśmiechał wasz awans. Niby fajnie, ale jednak nie - bo za te 6-8 mln euro Valckx kupuje wam 3 galaktycznych jak na polską ligę piłkarzy i przyjeżdżacie do nas pykać nas cztery jajo. W LE - spoko, tam kasa jest taka, że polskie kluby są w stanie to zneutralizować, więc nikt nie dostaje rakiety do przodu, ale LM to już jednak trochę inna bajka.
Ja czasami z większym, czasami z mniejszym dystansem, ale jednak trzymam kciuki nawet za największe kosy w takich okolicznościach, w jakich w zeszłym roku był Lech. No, za czarnuchów bym nie trzymał oczywiście, ale reszta już tak. Natomiast tutaj była zupełnie inna sytuacja, tutaj mieliście szansę zdystansować wszystkich o kilka długości - a wiadomo, że Valckx by tych pieniędzy nie spuścił w kiblu. Dlatego ten jeden dwumecz mecz z APOELem - ja za was kciuków nie trzymałem. Dalej trzymam już jak najbardziej. Tak jak teraz trzymam kciuki za Śląsk :) Dzisiejszy mecz w Moskwie pokazał, że impossible is nothing. Dopóki piłka jest na boisku, dopóty Śląsk ma szanse, więc oby oby :) |
Cytat:
|
Oglądałem tylko ostatnie 15 minut mecz , jako że nie wierzyłem w awans polskiego zespołu , na takim terenie , naprawde szczere gratulacje dla Legi .
dwie druzyny w na tym etapie rozgrywek , tego chyba nie było od 20 lat . Z polską piłką jeszcze nie jest tak źle , teraz pora na awans Śląska ;] |
Mnie tam legia wali, bardziej bym sie w....ił jakby to była cracovia. Ciesze sie ze punkty dla Polski są, w....ia mnie że klub który życzy nam jak najgorzej przeszedł - krótka piłka. Powodzenia w LE, w lidze od mistrza łapska precz!
|
Ludzie Legia to przecież nie Lech! Można ich pochwalić. Tym bardziej ,że jest za co. Wygrana nad kacapami to tak jak by wygrali razy dwa. Fajnie mamy dwie ekipy w fazie grupowej. WKS !! WKS!!! Jakby Śląsk jeszcze dzisiaj awansował to bym .......nął ze śmiechu.
PS. Ludzie niech się z Was już ta nienawiść nie leje jak z Niagary. Chcecie być na poziomie ziemniaków. PS. Weszło.com zaraz po losowaniu "Legia odpada z pucharów" - i śmieszne gumisie. .......enie . |
Legia miała dziś swój Real Saragossa. Maciek został, Legioniści są królami świata, itp.
Są plusy, są minusy. |
Fanastycznie, sensacyjnie, doskonale, genialnie :)
|
gratulacje dla Legii. "Fachowcy" skreślali ich już po 1. meczu, a ten zespół pokazał ząb i mimo wyniku 0:2 nie poddali się i w końcu wygrali. 2 drużyny w fazie grupowej LE? tego nie było odkąd wprowadzono takie regulacje jak teraz, tym bardziej cieszy. btw - dla tych co są anty, przynajmniej jeden z głównych przeciwników do mistrzostwa będzie równie zajęty jak Wisła, w przeciwieństwie do pyr.
|
Nie wiem Kryniu co pisali, bo na Ich stronach nie bywam....Czytaj ze zrozumieniem........Szacunek do przeciwnika to nie objaw słabości;)...nie piszę Wroga, bo to musiałbym napisać w pasy......
|
Cytat:
Piotrek23- myślenie nie boli ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
To teraz już nie będziecie śpiewać o berle i koronie skoro Legia przeszła dalej?
Wy im kibicujecie, a oni wam cisną od kurew i życzą jak najgorzej. Co za łby. |
ustaliliśmy na tym forum: nie kibicujemy na nim innym drużynom polskim w pucharach (wiadomo, ze nie dotyczy zgód).
To obejmuje także podniecanie się ich meczami i wyrażanie tego na forum. Z drugiej strony: nie używamy obelg i wulgaryzmów wobec takich "kibiców" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl