![]() |
Powitać,
Z okazji święta Trzech Króli, najlepsze życzenia dla wszystkich Wiślaków i Braci z Gdańska oraz Wrocławia! :) |
Cytat:
jak ktoś chce biegać do kibla co 10 minut to rzeczywiście polecam ;) ale przynajmniej oczyszcza organizm :-D |
Cytat:
|
takie wnioski wyciągnąłem na podstawie składników tego eliksiru :)
dla osób lubiących pełen hardcore polecam pic i przegryzać kiszonym ogórkiem :D |
Cytat:
Ja takich herbatek dziennie pije z 10 z racji ze obecnie pracuje w Anglii, a jak cie angol zapyta o herbatke nie powinno sie odmowic zeby nie urazic niestety oni tak maja. A jak tu ktos napisal ze wypicie takiej herbatki grozi bieganiemdo toalety to jest w bledzie, no chyba ze dolal mleka do herbatki na przeczyszczenie to wtedy napewno |
Przypomniało mi się jak dzisiaj spojrzałem na termometr:
http://pl.youtube.com/watch?v=rVYgUH...eature=related Co prawda skinem nie jestem( swego czasu byłem nawet dosyć kudłaty), ale do czapek mam awersję, a dzisiaj -17 za oknem więc chyba trzeba będzie założyć :/ . Co do bawarki, to moja babcia pije, ale mnie to też zawsze odstręczało i nigdy się nie skusiłem. |
Noście czapki, bo cebulki odmarzają i włoski wypadają :).
|
będzie trzeba zakupić czapkę :D bo na głowie łyso ;] a tu taki mróz.. brrrrrr... :)
|
Cytat:
dzień dobry :) ja równiez znam bawarkę od najmłodszych lat - zresztą też od babci. I dementuję - nie ma po niej żadnych atrakcji żołądkowych :) |
Ni_Ma zrezygnowałaś dziś z podróży do pracy? :D Nie będziesz lepić (robić) z siebie bałwana? :P
|
Cytat:
dziś odśnieżać nie musiałam :) nie sypało w nocy... |
herbata z mlekiem jest dobra dla karmiacych matek :)
a wyspiarska herbata z mlekiem sie rozni od bawarki proporcjami. Bawarka pol na pol, z cieplym mlekiem, angielska - z odrobina zimnego. I nie kazdy typ herbaty. Ale nie radze pic duzo tego. Jest zajebiscie tuczace. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widzę, że praca to nic fajnego. To dobrze, bo ja już zdecydowałem, zostanę nierobem pasożytującym na zdrowej tkance społeczeństwa :D .
To mi przypomina pewien odcinek simpsonów: http://pl.youtube.com/watch?v=lXHUHGGCWTI |
Cytat:
Ale pieknie świat wygląda,, Co roku obiecuję sobie sesje zdjęciową w szronowej scenerii i jeszcze nigdy mi nie wyszło. Może czas, bo wiadomo ile jeszcze śnieg będziemy oglądać przez to ocieplenie klimatu? :D |
Cytat:
|
Cytat:
- A musi pan wypłacać gotówkę? - Czynsz muszę zapłacić. - To może przelewem? - Ale ja chcę coś też zjeść! - W restauracji może pan zapłacić naszą kartą kredytową... - Panie, ja chcę moją gotówkę! Nie chcę kart, przelewów! Oddajcie mi moje pieniądze! A jak chcę iść na *****i to co?! Kasjer, pokazując na open-space pełen pracownic: - Wybierz pan sobie którąś, potrącimy z rachunku.... |
dobre :D
ale czasy kryzysowe, całkiem mozliwe za i tak będzie za chwilę :) |
Cytat:
i dzięki Bogu bo nie chce mi się chodnika znów odśnieżać!! |
Ech, trochę se odmroziłem zatoki :P ale nawet nawet się czuję mimo wszystko :D
A bawarki nie spróbuję. Ostatnio se tak oczyściłem organizm, że wystarczy :P Dzień dobry. :D |
Cytat:
Cytat:
Kurczątko choinka mi więdnie i bombki lecą, a tak nie lubię rozbierać. Chyba poczekam aż spadną wszystkie, pozbieram je tylko i gra gitara :D. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Sztuczne choinki śmierdzą plastikiem, rozkładają się 1000 lat i co roku trzeba je odkurzać:rotfl: |
Idzie ktoś na piwo?
Kamyk - rozwale Cie, czekam na telefon :-P |
Cytat:
To, że ktoś nie lubi albo nie przyswaja mleka, to już nie temat herbaty z mlekiem :). Cytat:
|
Cytat:
Mnie tam nie śmierdzi... po co wydawać co roku kasę na choinkę, skoro te zasrańce na placach już sami nie wiedzą ile za nie wołać? :foch: Żeby za jedną gałązkę jodły płacić 20 zł ... :foch: Never! |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja - jak idiota - kupilem swierk, pies zamerdal ogonem w nowy rok i stoi mi teraz sam badyl, a w iglach cale mieszkanie.
Nie dosc ze drogie to jak jasna cholera, nadziwgalem sie, uwalilem w zywicy, 2 razy smigalem z powrotem po stojak to mi sie to w tydzien rozsypalo. |
Moja kosztowała 180 zł, ma już chyba 10 lat i dalej jest tak samo urocza :P Może nie pachnie, ale jak ktoś chce to se kupi Brisa czy innej firmy zapachu leśny i bedzie! :P
I taki kawał przy okazji leśnych zapachów :D Pewna młoda kobieta oczekiwała w mieszkaniu na wizytę mężczyzny swojego życia. W pewnej chwili (mówiąc elokwentnie) puściła bąka :D "Ale smród!" - pomyślała. Wzięła zapach leśny w aerozolu, napachniła w całym pomieszczeniu. <dzwonek do drzwi> Dziewczyna otwiera. - Cześć Kochanie. Co u Ciebie tak śmierdzi jakby się ktoś w lesie zesrał? :P |
Co roku mam zywa i nigdy nie mam zadnych problemow a nigdy nie stawiam w doniczce z woda spokojnie wytrzymuje ok miesiaca, specjalna odmiana choinki
Sztuczna choinka to nie to samo, nie ten klimat a i co roku wyglada tak samo. A jezeli chodzi o ochrone srodowiska to jak sie kupuje u produceta ktory je choduje to chyba nie ma to nic wspolnego z dewastacja jak w przypadku kradziezy z lasu czy to prywatnego czy panstwowego. |
Cytat:
|
psa ?
:))))))))) |
A zdarzało Ci się psa? ;)
|
co do choinki, sprawdzona metoda:
jak kupujecie to pierwszego dnia popsikajcie ją lakierem do włosów, ale taką grubą warstwą, nie żałować. Dłużej trzyma igły, a i kolor ma ładniejszy. a jak ktoś chce zapach mieć, to niech kupi sobie na placu jakimś(na Lea, czy na innym kleparzu) osobno odcięte gałązki. |
Najlepsza jest sosna! Tak , ta co ma długie igły :P
Nie oblatuje praktycznie, a i również nie więdnie.. polecam! Jutro ksiądz po kolędzie chodzić będzie u mnie ! Najlepsi i tak nieczysto śpiewający ministranci .. łomatko! |
Cytat:
|
Zima zimą, ale teraz to jest masakrycznie zimno na polu
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl