![]() |
iiYama
bardzo dobrze napisane - mam podobne odczucia... |
Cytat:
|
Jedno jest pewne w meczu z Widzewem poprowadzi nas T.Kulawik.NA 99% Mielcarski nie bedzie Dyrektorem Sportowym tylko ktos z zagranicy
|
Cytat:
|
o ....a T.Kulawik marnie to widze, jak wystawi Pawełka to ja dziękuje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O nie. Tego jednak można się było spodziewać. Jest już wtorek, a z klubu nadal żadnych informacji. Chciałbym przeczytać jakiś wywiad z Basałajem. Ciekaw jestem co ma do powiedzenia.
Są w ogóle jakieś optymistyczne przesłanki? Czy Wisła nadal będzie korytem dla kilku typów, których nikt stamtąd nie ruszy? @tommiyacht hoh, rzeczywiście! |
Boguś najzwyczajniej ochłonął po porażce z Ruchem następne rozmowy po porażce z Widzewem .
A w razie remisu może powróci opcja kogoś z Polski bo przecież wtedy nie będzie tak całkiem żle:-/ |
OT. Zaraz na onecie itd powinna pojawić się wiadomość, że Wiśle nie udało się zakontraktować nowego trenera i, że to Kulawik poprowadzi Wisłę w meczu z Widzewem xD
|
Cytat:
|
haha, wiedziałem ze jakis dzieciak robil sobie jaja z pismakow <Lol2>
http://informator44.republikafutbolu...ie/#comment-83 |
... hhahahahaah
|
tylko zbymak może nam powiedzieć coś więcej, taka jest prawda, ale nie wiem czy on ma ochote sie z nami tym podzielic, bo wiadomo jakie wariacje beda odchodzic na forum
|
Cytat:
|
Ja uważam, że niekoniecznie wszystko musiało pójść nie tak, wręcz mogło się udać zakontraktowanie trenera, a po prostu zacznie on pracę w terminie nieznacznie późniejszym, aby pozbierał się i zdążył wprowadzić w miasto etc., albo zakończyć sprawy ze swoim poprzednim klubem.
|
HA HA HA niezły ubaw
Brawo dla tego gościa a jeszcze większe brawo dla Tych którzy myślą trzeźwo na to co się dzieje a niestety dzieje się źle, żeby nie powiedzieć że tragicznie. I nawiążę do wcześniejszej wypowiedzi jednego z nas na temat zaufania do kibiców, oby tylko Właściciel nie przejechał się na naszym zaufaniu do Siebie i Pseudo drużyny Miłego wieczoru |
Ten śniady koleś pod Sheratonem, to mógł być nowy dyrektor sportowy z zagranicy. Takie przynajmniej różne przypuszczenia ludzie piszą.
|
Z goscia jest niezly frajer i w dodatku ma wysokie mniemanie o sobie. Ten jego pseudo blog pewnie z 5 osob znalo i juz mysli, ze caly swiat wkrecil. Chociaz faktem jest, ze te wszystkie wislackie stronki z wisla online i tsw na czele sa prowadzone przez 12 letnie dzieci, ktore bawia sie w dziennikarzy.
W sobote znowu Pawelek i Rado w skladzie! :P Wywiad z Basalajem - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._szkoleniowcu/ |
ale wkrecił gość tyle osób , :) hehe.Jaja będą jak się okaże że wogóle nie ma tematu Jimeneza
|
No to teraz czekamy na Dana:D buahahhaha a dana kto nam podsunął?? W tej chwili nie mam pojecia kto bedzie trenerem Wisły:D
|
Męczy to wszystko, męczy... Jeżeli to czekanie zostanie nam wynagrodzone, to wtedy powiem że było warto. Słuchajcie jeżeli dyrektorem sportowym ma być obcokrajowiec, to uważam że jest to znakomite posunięcie. Nie wiem co prawda kto to jest, ale może być miło. Polak i tak się nie sprawdzi, bo w Polsce piłkarzy nie ma. A jak ktoś się wyróżnia to byle zagraniczny zorientowany w temacie gość i tak go wypatrzy, nie trzeba być geniuszem.
A dzieciak nieźle nas zrobił w ch... nie wierzyłem mu ale była to jedna ze stron które się czytało i które w jakiś sposób dawały do myślenia. Nabił ładnych kilka stron rozważań i deliberacji. W obliczu całej tej sytuacji... Może teraz znów ciągniemy o Danie? :D Wróci pewnie temat simeone, skoro rzekomo gadali ze sobą - on i Basałaj (a może on da dyrektora) :) ? |
Cytat:
koyoot - nie spij! :lol: |
Czyli wywiad tej paniusi z Jimenezem też był zmyślony ? Chyba nie. Chociaż po PS się można spodziewać wiele.
|
Coś tu śmierdzi bo Jimenez na 99,9% wysłał swoje papiery do Wisły. To już byłby przekręt gdyby to okazało się nieprawdą a minęło pare dni i ani klub, ani weszło (tak tak, oni mają wtyki) nie zdementowali tego. Zbymak również o tym pisał.
Wygląda na to, że ten anonimowy gość z dziwnej strony tylko podchwycił temat i pisał co chciał a Wisła nawet nie podjęła rozmów. Cytat:
|
A taki żartowniś to powinien zostać namierzony i o też powinien dostać nauczke. Po mordzie.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._szkoleniowcu/
Zbymak, znów miał rację. |
wiecie co? może zamknijcie dziś forum bo raczej niczego nie dowiecie, próbowanie dowiedzieć czegoś więcej nic nie da, po prostu marnujecie czas. Ja już wychodzę z forum i wejdę jutro po południu, ale znając mnie pewnie zrobię to w rano:p
|
Pewnie niektórzy w klubie żałują,że nie można przetestować trenerów jak np.bramkarzy.Potrzymałoby się takiego delikwenta z tydzień w Krakowie i z zaciekawieniem obserwowałoby się jak uczy prosto kopnąć piłkę Łobo. A tak serio,czyżby z tym Hiszpanem kolejne przelicytowanie przez działaczy?Coś w stylu Makinwy.Z motyką na słońce,a potem wycofanie z podwiniętym ogonem?
|
Ten "informator" napisal w artykule, ze ma 350 km do Krakowa. Ktorys z uzytkownikow tez ma taka odleglosc w podpisie i prezentuje podobny czyli zenujacy poziom.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl