![]() |
ja już śłedzi wolę słuchać, choć też mi się nieco przejadły :lol:
|
a miałam dodać że przejadł mi się jak śledzie w śmietanie :)
przestali grać - zaczeli gadać. jak ja tego nie lubię... jednak trzeba będzie ruszyć 4 literki.... :) |
Cytat:
|
4 literki miałam ruszyć by skierować się do półki z płytami :-P
|
U mnie jak zwykle Paktofonika, Kaliber,i OSTR
|
Jogging do płyt, może być :)
Ni_Ma, jak daleko masz ten regał :lol:? |
Cytat:
|
a u mnie teraz TVN i szukam paszportu polsatu :lol:
|
Cytat:
leże i się gapię na niego..... nieeeeeee to żaden jogging to MARATON!! :lol: no z jakieś 3 - 3,5 metra będzie :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
nudzę się .... |
Ależ możesz, po prostu wszystko co wydarzy się po pierwszym maratonie (ah to nazewnictwo:D), wydarzy się w przyszłości :D
Sportowcy się nie nudzą, sportowcy trenują :) Tiramisu i Jachcik, dzięki za wskazówki - nastawiłem się na Eldo i starego Pezeta ;) |
Ja natomiast po usłyszeniu najnowszej płyty Molesty byłem... zmieszany :P
|
tylko SoLUfka jak narazie z nowosci mozna sluchac bo rychu to znawca :>
|
a u mnie bez przerwy leci Rychu Peja SoLUfka
|
Rap jest moja kokaina
Getto Zmieni sie na lepsze Na dnie Braga to moj chleb codzienny musi byc poporstu odsluchane i tyle |
Cytat:
|
wsumie Regulamin Zabijania nie podoba mi sie az tak bardzo ... no ale kaseta w aucie smiga ze wszystkim :D
|
8.26 - w tym: szperanie w lodówce i otworzenie piwa. Wynik zanotowany :)
|
to pijocka jestes :D
|
Cytat:
|
Ty mnie nie demotywuj! Początki zawsze są cięzkie :)
Wisełka - takie życie.... ;) |
Ni_Ma ja to od sierpnia pol lampkis zampana wypilemw listopadzie jak prawko zdalem i moze z pol litra wina na wigilii tak to nic :D ludzie nie wierza bo mi to odwyk latami wrozyli :P
|
Cytat:
po jakiemu to?:rotfl: :rotfl: :rotfl: |
ale to ja Ci gratuluję! Szacuneczek!
A to z jakiegoś konkretnego powodu czy ot tak sobie wstałeś pewnego ranko i pomyślałes "nie będzie mi tu wińsko jakies w kasze dmuchać"?? :) tak z ciekawości pytam ja przepadam za winem (nawet w pracy do obiadu lampką się uraczę) a piwo lubię tak wieczorem.. :) |
Cytat:
Zresztą, najważniejszy jest medal na olimpiadzie. Trenera nie musisz lubić, chodzi o szacunek i wspólne dążenie do celu :D Mamy straszne zaległości, ale czasu jest sporo :) WiselkaMLP, w diecie sportowca jest miejsce na piwo, dla Ni_Ma jest ono napojem energetycznym, dlatego jest niezbędny :D |
z powodu takiego ze picie mi zjebalo zycie :/ i nie ma co mowic nawet ze jest inaczej wstalem pewnego dnia spojrzalem w lustro i powiedzialem sobie ze trzeba to zycie jakos odmienic i znalesc kobiete ktora bedzie mnie odganiac od picia a nie pic ze mna ;)
hehehehehehehehehehe ale fiuta na TVNie przyniesli hehehe :D:D:D:D pio ona lubi babelkowa impreze ;) sergio po poludniowo polskiemu ;) |
własnie oglądam :) no rześki taki :)
Pio wiesz kobiety zawsze panikuja, jutro biorę się do roboty ostro to nadrobie zaległości i bedziesz ze mnie dumny! I medal przyniosę! :):) |
Ni_Ma wiec wiesz nie moge z toba juz od prawie pol roku byc bo pijesz :D:D
|
Cytat:
Naszczęście mam plan treningowy i dzień po dniu dojdziemy do perfekcji. Chcę być z Ciebie dumny ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl