![]() |
Ciekawy mecz, ale jak widzę nie wszyscy doceniają rzemieślnictwo mediolańczyków :) Taktyka Mourinho na najwyższym światowym poziomie.
Posiadanie piłki: FCB - Inter 73%-27% :shock: |
Mourinho swietny taktyk, gratuluje mu udzialu w finale, Barcelona nie strzeli
|
Niestety LM wygra moim zdaniem Bayern, najgorzej jak może być, ale swoim niemieckim charakterem zwyciężą;/ Finał czyli mecz Bayern-Inter coś czuję, że będzie meczem walki i mało będzie jakiś porywających akcji....
|
prober, chyba "rzemiosło"
qchar90, już był dzisiaj jeden taki, co Lechii gratulował remisu na piętnaście minut przed końcem :P |
Catenaccio... tego sie oglądać nie da.
|
Ehhh tylko nie to.Mam nadzieję, że chłopaki wytrzymają jeszcze te 10 minut .
|
Cytat:
|
To co robią redaktorzy to jest tragedia tak za Barcą byc:/
|
jedno, czy drugie, pozdrawiam ;)
i znów ręka w polu karnym Barcy. No przecie mnie krew zaleje. |
Żenada. Niech to Bayern wygra, bo sie załamię.
|
.......ony antyfutbol.
|
KO-NIEC ! Uff - mam nadzieję, że skończy się czczenie BArcelony, bo wynik dwumeczu pokazuje, że Barcelona NIE JEST najlepsza na świecie
|
ten Mourinho ma coś z głową :) Cieszy mnie awans Interu bardzo.
|
tak pisaliście że pod Barce sędziowali, a na koniec sędzia okradł z gola Barce..
|
Inter w finale-zasłużenie za 1 mecz teraz się pięknie obronili i zasłużyli na ten finał:)
|
Przypomina mi sie mecz Wisla - Valerenga, tylko ze Wiselka nie strzaliła gola:) mecz do jednej bramki. Tyle.
|
Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego niemiecko-włoskiego finału. Największa krzywda spotkała kibiców PRAWDZIWEGO futbolu, a nie 'szachów'.
|
anty-futbol zwyciężył, szkoda gadać, już widzę jak będzie ten finał wyglądał
|
Cytat:
|
Hmmmm jasnowidz jakiś??? a może akurat będzie to np. porywające widowisko?
|
67 podań w 90 minut :lol:
Mourinho zabił Barcę , to niesamowite żeby przez 80 minut nie pozwolić im kompletnie na nic i to grając w 10;) |
banasik a kto jest najlepszy na swiecie?
Inter zagral swietnie taktycznie pierwszy mecz swietnie wypunktowal Inter Barcelone, w drugim obrona czestochowy i teraz Sneijder i Robben zagraja w finala na SB, a to psikus, Real sie ich pozbyl, a biedaki od paru lat nie moge wejsc do finalu, dobre decyzje dwaj holendrzy podjeli. Inter taktycznie wygral. |
Tak żenującej drużyny jak Inter chyba jeszcze nigdy nie widziałem. Mecz gorszy niż w Polskiej lidze. Wizja finału Bayer - Inter jest przerażająca, będzie nudno, taktycznie, nudno, defensywnie i nudno :-/
|
a co wy tak za Interem co oni graja?? Padaka jak tylko się da..
|
Inter dał radę, stracił tylko 1 gola na Nou Camp grając w dziesiątkę przez 70 minut. Brawo.
Zatem w Madrycie zgrają Bayern i Inter. Pierwsi bez Ribery'ego, drudzy bez Motty. |
anty-futbol? Kolego nie oglądałeś meczu na San Siro?
a myślisz że Inter powinien zagrać ofensywną piłkę na Camp Nou grając w 10? |
no z Mourinho na ławce na pewno będzie porywające, dzisiejszy mecz po prostu dramat, szczególnie postawa interu
|
Pięknie, panienki z Hiszpanii zobaczyły, że nie są najlepsze na świecie.
Trudno, żeby w 10 Inter grał wyrównany mecz z Barceloną, a jeśli ta chciała grać w finale powinna wepchnąć Interowi w te 60 minut kilka goli. To co sędziowie dali z Chelsea odebrali z Interem. Nie jestem fanem Interu, ale ich wygrana mnie bardzo cieszy. Jeszcze tylko mistrzostwo Hiszpanii ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl