![]() |
Cytat:
|
A ja mam takie pytanie do licznie tu gromadzonych:
Co wam tak na tym Makinwie zależy? Mi na nim zależało dopóki Żuraw nie wrócił, teraz to mi jakaś gwiazda z Nigerii zwisa bo cel został osiągnięty czyli napada na poziomie juz mamy. Po co nam 5 napasników gdzie zawsze conajmniej 2 bedzie sfochanych bo siedza na lawce ?? 1.Statystyki za nim nie przemawiają(nie obchodzi mnie czy to Seria A czy 14 liga hajastańska) 2.Jego menago jest nieprofesjonalny 3.Sam zawodnik zreszta tez nie do konca bo w jego interesie jest byc w treningiu z nowa duzyna jak najszybciej 4.Kominow placowych nie potrzebujemy, a pozatym jego ew.pensja sprzydała by sie na innych, nowych i młodych zawodników jak Milinkovic O czymś zapomniałem wspomnieć? PS.Oczywiście jak przyjdzie to bede zadowolony ale nie ma co płakać jak Larissa go wezmie. |
Nie byłbym taki pewny tej kasy z Uche. Nie wiem jak do tego zapisu o 30% ma się to że Uche podpisał już z Almerią nowy kontrakt (rok, czy tam pół roku temu). Hiszpanie pewnie będą się upierać żeby nam nic nie dawać.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kasa mogła by nam przepaść jedynie gdyby Uche poszedł gdzie indziej za darmo po wygaśnięciu kontraktu w Almerii. |
Interia - nieudolne kopiowanie wiadomości transferowych z wislakrakow.com
Cytat:
Cytat:
A poważniej - to nauczka dla mnie, a pewnie też i dla wielu innych forumowiczów. Łowcy darmowych sensacji z innych potrafią zajrzeć też na naszą stronę, i "zrzynać na maxa", a my się potem podniecamy ruchami transferowymi klubu. Niech Basałaj i spółka w spokoju działają, jeśli przyjdzie Kowalczyk, Milinković czy ktokolwiek inny, który wzmocni skład drużyny - bardzo się ucieszę. Co się tyczy konferencji - moim zdaniem ważniejsze od chwalenia się każdym pomysłem jest samo ZAKONTRAKTOWANIE jak najlepszych graczy. Jak sprowadzą jeszcze paru dobrych zawodników, to wtedy klub będzie się miał czym pochwalić, a my będziemy mieli kolejną (oby) miłą niespodziankę. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, umowa jest zawarta miedzy Wisla i Almeria, wiec kontrakt Uche, Uche czy jakies managery nie maja tutaj nic do gadania |
Umowa o te 25 % transferu jest zawarta medzy Wisla a Alemria, kontrakt Uche nie jest tu w ogole wazny
|
|
Cytat:
|
Czyli z tego wynika, że nie było jeszcze żadnych konkretnych rozmów?? Coś to chyba nie tak
|
Nie radzę ufać google translate, chyba że znacie język... Ponadto, skąd pewność że to wiarygodny serwis?
|
Cytat:
|
gdyby nie rozmawiali to już było by info ze Milinkovic jest w Wisle...to chyba logiczne? oj boje sie że może nic z tego nie wyjść :\
|
Cytat:
Przyjdzie - będzie świetnie Nie przyjdzie - jakoś przeboleję. |
Cytat:
Po 2: Jego przyjście spowoduje, że wzrośnie konkurencja w linii ataku (taki Brożek nie będzie już pewniakiem i może weźmie się za siebie) Po 3: Ile twoim zdaniem Żurawski będzie grał? Dla mnie góra 2 lata. Po 4: Makinwa może nam zapewnić spokój w ataku na parę lat albo duży zastrzyk gotówki (jakby się wypromował) Po 5: Na obecny moment w kadrze mamy 3 napastników: Brozio, Żuraw i Boguś. Małecki dla mnie powinien być pomocnikiem. Oczywiście zgadzam się, że jego statystyki nie powalają ale moim zdaniem warto zaryzykować. |
a jaka masz pewność że podpisał? nie masz... oficjalna milczy wiec nie podpisał bo gdyby podpisał to by była przynajmniej informacja ze Milinkovic trafi do Wisły...
|
Cytat:
|
swoja droge to ciekawa sprawa z tym Milinkovic-em.W klubie juz pogodzono sie z jego odejsciem, nie ma go w kadrze, nie ma urlopu, nie ma informacji o sprzedaży. U nas tez generalnie nikt nic nie wie. Nie ma informacji ze na testach, ze to czy tamto. Chlopaka nikt nie widzial...moze zniknal;)
|
Skoro nie ma go w kadrze klubu, nie pojechał na obóz to chyba oczywiste jest, że z kimś rozmawia. Czy to jest Wisła? Chciałbym.
|
Cytat:
O Zurawskim tez nic nie mówili,znaczy się,że nie wiedzieli? A może do zakonu wstąpił. Coście tacy nerwowi. |
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
|
Cytat:
a co do punkty 5 to : w ataku mamy Brożek,Boguski,Żurawski,Małecki, dodaj sobie do tego Makinwe wytypuj mi tych którzy beda siedziec, zaloze sie ze conajmniej dwóm by sie to calkowicie nie podobalo a pensje trzeba placic |
Cytat:
Ławka musi być, teraz to jeden z głównym elementów decydujących o sukcesie. A o kasę się ni emartw, ktoś tam u nas w klubie policzył, że nas stać. A skoro nas stać, to lepszy Makinwa z Bogusiem na ławce, niż tylko dwóch nominalnych napastników w drużynie. |
Ale niektórych przypiliło,heh.Jak już chcecie zmniejszyć ciśnienie,to napiszcie do niejakiego pana Podolaka z Koszyc,który zajmuje się tam transferami.Chyba specjalnie dla niecierpliwych kibiców Wisły podał na ich stronie adres mailowy.Próbujcie,może się nad Wami ulituje.
|
Cytat:
podobać im sie nie musi - w tamtym sezonie byli głównie kontuzjowani lub słabi, a czasem bardzo słabi, jakby byli tacy zajebiści, to by nikt nie myślał o sprowadzaniu napastników może nie kupujmy skrzydłowych, Kirmowi czy Łobodzińskiemu się nie będzie podobało siedzenie na ławce, a płacić im trzeba... |
ale nie chodzi o to ze bedzie siedzial jeden na lawce ale o to ze zawsze conajmniej 2, przynajniej ja to tak widze
|
Makinwa może grać zarówno na skrzydle jak i w ataku.
|
[QUOTE=kolend;923367]co za bzdura
podobać im sie nie musi - w tamtym sezonie byli głównie kontuzjowani lub słabi, a czasem bardzo słabi, jakby byli tacy zajebiści, to by nikt nie myślał o sprowadzaniu napastników może nie kupujmy skrzydłowych, Kirmowi czy Łobodzińskiemu się nie będzie podobało siedzenie na ławce, a płacić im trzeba... to lepiej żeby siedzieli na ławie niż zaniżali poziom sportowy :evil:P.S nie masz ambicji idź do MILICJI |
Cytat:
Nie wiem czy za Smudy czy Kasperczaka , ale Frankowski jak grał przez dłuższy czas kichę to go do rezerw na chwilę przeniesiono i tak powinno być. |
Cytat:
Już Ci mówiłem, że Małecki, to pomocnik, a nie napastnik. Skorża go tak wystawiał, a Kasperczak uciekał od tego i ustawiał go na skrzydle. Zresztą jeżeli komuś z tych zawodników nie będzie pasowało, że siedzi, to niech zapieprza na treningach i pokaże, że zasługuje na miejsce. Taki jest futbol. Dobrze ktoś napisał wcześniej, wystarczy jedna kontuzja, czerwona kartka i zostajemy na lodzie. |
Niech wam bedzie ze nie zaszkodzi
Jovanić/Pawełek Brożek/Milinković?-xxx/Kowalski-Marcelo/cleber-Singlar/xxx Kirm/Milinković?-Sobol/Diaz-Graguła/Jirsak-Mały/Łobo Brożek/Boguski-Żurawski/Makinwa? No to jak przyjdzie Milinkovic i Makinwa, to jeszcze 2 defów i na każdą pozycje jest zmiennik. Super, tak może być. Mam nadzieje że zaprezentują ich grupowo i licze na takie wydarzenie 1 lipca zgodnie z tym co mówił pan Turzański |
Rafał Boguski usiądzie na ławce rezerwowych - niesamowite! tak nie można, bo to nasz najlepszy strzelec, który w poprzedniej rundzie nie pudłował jak trampkarz, który nigdy nie miał problemów z przyjęciem piłki, który nigdy nie odbijał się od obrońców jak piętnastolatek. Jeśli przegra rywalizację to będzie grzał ławę - to proste. I nie zachowujcie się jak siostry miłosierdzia litując się nad gwiazdorami, którzy tak ładnie powalczyli z ksc i Lewadią. Ktoś tu ma pamięć krótką..
|
Cytat:
Jeżeli już Cupiał dawałby takie kontrakty to na pewno nie takim połamanym murzynom... Na taki kontrakt i obietnicę równie dobrych kolegów w zespole skusiliby się gracze z górnej półki. Oczywiście nie tej najwyższej ;) |
Cytat:
Czy nikt nie rozumie, że trzeba zaryzykować, żeby osiągnąć sukces?? Zapłacimy jednemu, chłopak wypali, stadion się zapełni i w przyszłym sezonie będzie nas stać na dwóch takich. Taka jest różnica między Makinwą, a innymi "z górnej półki", że jego można wyciągnąć za małe pieniądze, a innych nie :D Spójrz na Legie. Oni to dopiero zaryzykowali. Wzieli juz 6. Nikt nie daje gwarancji, że wszyscy wypalą. Ale na pewno z takimi transferami wypełnia swoj stadion. |
iq1000
tu ma racje akurat.. za kontrakt 750 tys euro to mamy duzo, duzo lepszego grajka od Makinwy.. juz nie przesadzajcie.. to ze zasiedli do rozmow nie oznacza ze od poczatku byli sklonni mu tyle placic.. wiedzieli ile moze taki grajek chciec, i dlatego pojechali osobiscie zeby sie dogadac.. nie wierze ze Wisla mu tyle placila, strata pieniedzy.. a takimi zawodnikami stadionu nie zapelnisz.. owszem, przydalby sie , ale nie za takie pieniadze.. i ja nie chce zeby klub ryzykowal dajac tyle pieniedzy bo nie zalezy mi na bankructwie |
No mamy, tylko oprócz tego musielibyśmy zapłacić jakieś 2-3mln euro za niego, żeby klub go puścił. Na taki wydatek na pewno nas nie stać.
aha. To rozumiem że mamy nonstop kupować grajków za 200-300tys euro. Płacić im 200 tys euro za sezon i pożegnać się z Mistrzem, LM i LE. A jaki masz dowód, że ten "godny snajper" wypali? Żadnego. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl