Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

zbymak 28.06.2010 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez el Nuero (Post 922910)
Czy temat Makinwy w Wiśle jest jeszcze aktualny? W świetle dzisiejszych (popołudnie 28 czerwca) artykułów ze strony Lazio coraz bardziej w to wątpię. Owszem, Włosi oceniają odejście Makinwy na 99 % a na zwolnione przez niego miejsce w limicie graczy spoza UE mają już ze 3 kandydatów. Tyle, że wychodzi na to, iż Grecy z Larissy po prostu Wisłę przelicytowali, i nie jest to żaden kawał. Po prostu Włosi sprzedają temu, kto da więcej:

W wolnym tłumaczeniu, nie dosłownie:
W ostatnich godzinach decyzja została przyspieszona przez Greków z Larissy, którzy następnego dnia [po Polakach] "spalili" [albo inaczej - przebili] konkurencyjną ofertę Wisły Kraków. Klub grecki już przeprowadził "wywiad" odnośnie piłkarza (który wraca w czwartek z wakacji), a pojutrze wysłucha warunków Lotito [ prezesa klubu Lazio], który ma jednak w zanadrzu inne propozycje [transferowe].

Wynika z tego, że sprowadzenie Żurawia to podwójnie dobry ruch, gdyż nie wiadomo, czy przez meczem z Litwinami uda się sprowadzić jakiegoś innego napastnika, który zdążyłby się zgrać z drużyną przez LE. Ja w każdym razie tak bardzo nie żałowałbym Makinwy - pod warunkiem wszak, że do klubu zostanie sprowadzony na czas - przynajmniej stoper oraz niezłej klasy pomocnik. W sprawie Makinwy Grecy raczej nas przelicytowali, o czym świadczyłyby słowa agenta Paolo Fabbriego:

Środa byłaby odpowiednim dniem (...) Tego dnia odbędzie się spotkanie z ekipą grecką, która jest zainteresowana Stephenem (...) Jeśli chodzi o sprawy finansowe, już porozumieliśmy się z nimi, teraz kolej, aby kluby [Lazio i Larissa] znalazły rozwiązanie całej sprawy.

Tylko czy zdanie zawodnika sie nie liczy? Podobno dał slowo Wiśle ,że do nas przyjdzie .Zobaczymy w srode

PANDEM0NIUM 28.06.2010 22:54

Dał słowo Wiśle? Kolego w jakim ty świecie żyjesz. Przecież to jest licytacja. Pamiętasz Uche? Murzynki to typowi najemnicy. Jeśli rzeczywiście Larissa dała więcej to raczej możemy się pożegnac z Makinwą.
Pozostaje jeszcze pytanie czy te informacje są rzetelne czy ta informacja może miec jakies drugie dno?

massoud 28.06.2010 23:05

Cytat:

Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści.

We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje.
Wisła się zbroi i to na poważnie.
wg tsw.com.pl

a to co niby oznacza?
jutro nadal emocje

rikut1906TSW 28.06.2010 23:16

jestem bardzo zadowolony z przyjścia Macka do Wisły
po odejściu Głowackiego mamy porządnego kapitana i na pewno jest to też świetny ruch marketingowy .

Co do moich oczekiwań to czekam na tego młodego Serba oraz mam nadzieje że z Makinwą wypali .

Teqcontroller 28.06.2010 23:18

mam taka nadzieje ze nasi działacze wiedza co robią i kadra będzie już skompletowana do końca tygodnia.Potrzeba trochę czasu żeby się zgrali a to jest Najważniejsze przed pucharami.

gdsmk 28.06.2010 23:20

Cytat:

34-letni Maciej Żurawski podpisał roczny kontrakt z wicemistrzami Polski. Przez pięć sezonów rozegrał w Celticu Glasgow, Larisie i Omonii Nikozja 116 meczów, zdobył 45 bramek. Żurawski: - Dostałem też inne oferty, ale miałem dość życia na obczyźnie. Rozmowy z Wisłą były szybkie, trwały góra dwa tygodnie.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,80...obczyznie.html

wypada tylko pogratulować, że praktycznie żadne (z paroma wyjątkami :>) informacje nie wypływają z klubu, bo chyba nikt, a tym bardziej żaden dziennikarz, aż do wczorajszego wieczora nie miał pojęcia, że Żurawski cokolwiek kręci z Wisłą.
Mam nadzieję, że to kolejna nieśmiała oznaka szumnie zapowiadanego profesjonalizmu w klubie.

zordon 28.06.2010 23:29

wszystkie cytowane artykuły prawdopodobnie mają źródło na tym forum, więc się nie podniecajcie. Zbymak puścił info, że wtorek ma być milinkovic a w srode makinwa i teraz wszyscy to kopiują, zmieniając nieco formę. A im więcej "niezależnych" źródeł, tym bardziej informacja się uwiarygadnia. Dał dziś przykład tego zastosowania portal malopolska.tv , który podając, że przeprowadzi relację z prezentacji żurawskiego i milinkovicia zrobił sobie taką reklamę, że aż im serwery popadały. Coraz bardziej zaczynam myśleć, że maci0s i zbymak to pracownicy klubu, którzy mają na celu rozbudzać nadzieję kibiców, robić im apetyty i tym samym ściągać uwagę ludzi do klubu przed kluczowym sezonem (stadion trzeba wypełnić). I chyba to działa - ja dla przykładu z pracy wchodzę na serwisy wiślackie co 10-15 minut :)
Jeśli mam rację to wcale nie jest źle dla nas, kibiców - transfery w takim wypadku są przesądzone (te lub inne) - zawiedzenie tak rozbudzonych oczekiwań kibiców miałoby dokładnie odwrotny skutek. Natomiast sukcesywne okienko transferowe poprowadzone w ten sposób na pewno będzie miało odzwierciedlenie w liczbie sprzedanych karnetów.
Więc chyba dobrze :)

Angmir 28.06.2010 23:30

Fajnie że są transfery, ale myślę że w tym sezonie odbije nam się czkawką zatrudnienie dobrego -kiedyś trenera, który nie ma rozeznania w nowoczesnej piłce.

Trener-motywator OK ale tylko na kilka spodkań, do rywalizacji w Lidze przy takiej silnej konkurencji jak w nadchodzącym sezonie trzeba bedzie czegoś więcej niż "pozytywnej reakcji zawodników". Moim zdaneim Henrykowi powinniśmy podziękować już po sezonie - zaryzykowaliśmy - Kasperczak miał zmotywować zespół do walki o mistrzostwo, prawie sie udało ... i ... tyle. W tym momencie należało poszukać kogoś innego (choć zwolennikiem czestej wymiany szkoleniowców nie jestem).

A nie stety nie ma co liczyć że zawodnicy sami wezmą grę, taktykę itd. w swoje ręce, bo skłąd mamy dosyć rozmontowany, przyjdzie kilku nowych piłkarzy i ktoś będzie MSUIAŁ to poukładać. Obawaim sie że dla Kasperczaka to za truden zadanie.

Zresztą Kasperczak słynął z tego że raczej korzystał z tego co wypracował mu Smuda + potrafił zagrzać zawodników do walki (czasem) Myślę że juz pierwsze kolejki przyniąsą nam odpowiedź. Obawiam sie że jednak im szybciej przydzie ktoś bardziej nowoczesny tym lepiej.

Najgorsze że na Polskim rynku teraz nie ma żadnego dobrego trenera.

Na koniec dodam że nie twierdzę że z Kasperczakiem bedziemy sie bili o utrzymanie jak Górnik, ale myślę że już po 10 kolejkach odpadniemy z walki o mistrzostwo. 3-4 miejsce oczywiście powinniśmy mieć.

PS. Tylko nie ważcie się pisać żebym się przerzucił na Legie czy Lecha jak mi sie nie podoba - takie nasuneły mi isę przymyślenia podczas tej całej euforii i tyle.

Reser 28.06.2010 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 922934)
Fajnie że są transfery, ale myślę że w tym sezonie odbije nam się czkawką zatrudnienie dobrego -kiedyś trenera, który nie ma rozeznania w nowoczesnej piłce.

Trener-motywator OK ale tylko na kilka spodkań, do rywalizacji w Lidze przy takiej silnej konkurencji jak w nadchodzącym sezonie trzeba bedzie czegoś więcej niż "pozytywnej reakcji zawodników". Moim zdaneim Henrykowi powinniśmy podziękować już po sezonie - zaryzykowaliśmy - Kasperczak miał zmotywować zespół do walki o mistrzostwo, prawie sie udało ... i ... tyle. W tym momencie należało poszukać kogoś innego (choć zwolennikiem czestej wymiany szkoleniowców nie jestem).

A nie stety nie ma co liczyć że zawodnicy sami wezmą grę, taktykę itd. w swoje ręce, bo skłąd mamy dosyć rozmontowany, przyjdzie kilku nowych piłkarzy i ktoś będzie MSUIAŁ to poukładać. Obawaim sie że dla Kasperczaka to za truden zadanie.

Zresztą Kasperczak słynął z tego że raczej korzystał z tego co wypracował mu Smuda + potrafił zagrzać zawodników do walki (czasem) Myślę że juz pierwsze kolejki przyniąsą nam odpowiedź. Obawiam sie że jednak im szybciej przydzie ktoś bardziej nowoczesny tym lepiej.

Na koniec dodam że nie twierdzę że z Kasperczakiem bedziemy sie bili o utrzymanie jak Górnik, ale myślę że już po 10 kolejkach odpadniemy z walki o mistrzostwo. 3-4 miejsce oczywiście powinniśmy mieć.

PS. Tylko nie ważcie się pisać żebym się przerzucił na Legie czy Lecha jak mi sie nie podoba - takie nasuneły mi isę przymyślenia podczas tej całej euforii i tyle.

Gratuluje Ci wiedzy na temat przyszłości. Jeżeli masz jakieś pieniądze na boku proponuję zainwestować u bukmachera - z takim jasnowidztwem wygrana niemal pewna.

Teqcontroller 28.06.2010 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 922934)

to się nazywa optymistyczne patrzenie w przyszłość ....Gratulacje :-D:rotfl:

Wojtas 29.06.2010 00:11

Juz nas karmią informacjami ze beda kolejne wzmocnienia.

Co do Milinkovicia to pozyskanie go to wielkie wzmocnienie ,i jest to ktos perspektywiczny ktory dopiero wkracza w wir swojej kariery pilkarskiej.

CO do Makinwy to tak czulem ze zawsze ktos sie wpi***** miedzy wódke i zakaske ,tym razem sa to Grecy i zapewne przebija nas kasa.W tej sytuacjii pozyskanie Zurawia to moze byc wybawienie -Brozek moze w koncu przestanie machać rekami.

I niepokoje sie o obrone ,póki nie bedzie jakis dobrych dla nas wiesci o Marcelo.Jesli kogos sprowadzac to tylko jako partnera dla niego ,a nie za niego...no coz pozyjemy zobaczymy.

spinna 29.06.2010 01:10

http://kiks.tv/2010/06/zuraw-wyladowal-w-krakowie/

relacja wideo z konferencji z Żurawskim

For_FuN_ 29.06.2010 01:18

Wydaje mi sie, ze Milinkovic zostanie jutro zaprezentowany. Wszystkie media o tym trabia, a pewnie maja info z roznych zrodel. Jestem ciekawy, jak ten chlopak gra.

Przybycie Zurawia oznacza, ze w koncu bedzie kto mial wykonywac stale fragmenty gry...

Dzim89 29.06.2010 02:34

Wiadomo czy jutro odbędzie się konferencja? Bo na forum coś było mowa a nie ma jakiegoś rzetelnego potwierdzenia...

Ja uważam podobnie jak Angmir Heniu nie jest jakimś super trenerem. Uważam ze trener drużyny to jest tak ważna postać że nie powinno się na takiej formacji oszczędzać. Inna myśl szkoleniowa inne granie, chyba mi nie powiecie że Heniu was czymś zaskoczy, czymś nowym, nowoczesną piłką. Już raz chcieliśmy zawojować Europe i się nie udało, więc wątpię że teraz nam się uda. Ale oczywiście w odróżnieniu od Angmir'a w naszej lidze znów będziemy nr.1 ! będziemy królem polowania same przemyślane transfery nie to co Legia, która wydała sporo pieniędzy w błoto. Ale dla nas mistrzostwo to norma i każdy z nas chce europejskich pucharów no nie oszukujmy się. Uważam że duże zainwestowanie w trenera było by bardziej skuteczne niż transfery po 1 mln E. Bo co z tego że będziemy mieli 15 dobrych zawodników... skoro trzeba z nich wycisnąć co się da.

BronekTS 29.06.2010 06:58

Widzę że jakiś odsetek kibiców już chce się pozbyć Henia bo transfery. No i nie wiem co się Wam marzy, że przyjdzie w tym tygodniu półk zawodników z zagranicy każdy po niemal 1 mln euro po czym zwolnią Kasperczaka i zatrudnią Capello, akurat jest na wylocie z Anglii. Nie kochani, trzeba sobie uświadomić jedną ważną rzecz. Żurawski wrócił - bo Kasperczak. Jeśli kasa wzięła się na Milinkovica - bo Kasperczak. Jeśli weźmie się z 'jakiegoś' źródła na Makinwe czy jakiekolwiek inne transfery gotówkowe powyżej 300 tys euro - bo Kasperczak. Zrozumcie, że pan Cupiał ufa Kasperczakowi i Smudzie jak nikomu innemu. Ten drugi dostał teraz szanse tego na co czekał całą karierę treneską, dlatego Cupiał jako dobry przyjaciel nawet się nie wtrącał, ale nie martwcie się, Smuda jeszcze wróci do Wisły, najpierw reprezentacja. Kasperczak jest zaraz za nim, jak nie tuż obok. I to jest jedyny powód z jakiego są jakiekolwiek transfery gotówkowe i z jakiego wrócił do klubu Żurawski.

JrQ- 29.06.2010 07:11

A mnie bardzo ciekawi ten Milinković i mam nadzieję, że te informacje odnosnie jego transferu do nas nie wziely sie stad, ze nie pojechal na oboz z Koszycami...

Marcinnno 29.06.2010 07:41

Super, że Żuraw wraca ! Wreszcie będzie miał kto strzelać bramki, uderzyć z wolnego. Dla tych co wychowywali się na czasach Żurawskiego ekstra informacja : )

dzollo 29.06.2010 07:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 922965)
Super, że Żuraw wraca ! Wreszcie będzie miał kto strzelać bramki, uderzyć z wolnego. Dla tych co wychowywali się na czasach Żurawskiego ekstra informacja : )

Jezeli cypryjczycy nie zdecydowali sie zaproponowac mu kolejnego kontraktu, to trzeba spokojnie podchodzic do formy Pana Macka...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 922962)
A mnie bardzo ciekawi ten Milinković i mam nadzieję, że te informacje odnosnie jego transferu do nas nie wziely sie stad, ze nie pojechal na oboz z Koszycami...

Jak narazie niestety innych potwierdzonych przeslanek aby twierdzic, ze udal sie wlasnie do Krakowa niestety nie ma...

IncognitoTSW 29.06.2010 07:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzollo (Post 922970)
Jezeli cypryjczycy nie zdecydowali sie zaproponowac mu kolejnego kontraktu, to trzeba spokojnie podchodzic do formy Pana Macka...

Jak narazie niestety innych potwierdzonych przeslanek aby twierdzic, ze udal sie wlasnie do Krakowa niestety nie ma...

Liga cypryjska jest dużo bardziej wymagająca od naszej, jeśli nie zauważyłeś. My się cofamy, oni idą do przodu.

dzollo 29.06.2010 08:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 922975)
Liga cypryjska jest dużo bardziej wymagająca od naszej, jeśli nie zauważyłeś. My się cofamy, oni idą do przodu.

To prawda, lecz gdyby byl w świetmej formie napewno by go tak latwo nie odpuscili, radze tylko aby nie podchodzic do tego transferu w ten sposob, ze Zuraw bedzie naszym zbawieniem na wszystkie problemy w ataku, zapewne bedzie niezlym uzupelnieniem skladu, ale czy pokaze cos wiecej mam spore watpliwosci...

Pamietaj, ze na Cyprze spora kariere zrobili tacy zawodnicy jak Sosin i chocby Kosa... wiec, napewno nie jest to Premierschip...;]

Pablooo 29.06.2010 08:17

Ogarnijcie się z tym licytowaniem.

Fakty są takie:

1. Żurawski podpisał kontrakt z Wisłą.
2. Milinković nie pojechał z Koszycami na obóz do Austrii, ponieważ ma ofertę z zagranicznego klubu, do którego chce odejść i jest nim Wisła. Nie srajcie co godzinę pod siebie, czy już złożył podpis, czy jest na Ruczaju, czy na Reymonta, czy będzie pokazywał "W" jak strzeli gola.
3. Makinwa wraca, według jego menedżera, jutro do Rzymu z urlopu. Powiedział włoskim mediom, że będą gadali z Larissą, o Wiśle nic nie mówił, choć Włosi piszą, że Wisła i Larissa walczą dalej o Makinwę. Nie wiadomo, czy robi podpuchę z tymi Grekami, czy przebili Wisłę i jest Makinwa chętny iść do nich (90 procent, że woli iść do nich, niż do Wisły, o ile się dogadają).
4. Obrońcy będą - "jacyś" - tyle jest wiadome.

Nic się więcej nie dowiecie do ewentualnych konferencji, oficjalnych komunikatów prasowych, więc wyjdźcie się przewietrzyć, róbcie sobie z kolegą dyżury w odświeżaniu strony oficjalnej, a przestańcie pier***ć.

IncognitoTSW 29.06.2010 08:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzollo (Post 922980)
To prawda, lecz gdyby byl w świetmej formie napewno by go tak latwo nie odpuscili, radze tylko aby nie podchodzic do tego transferu w ten sposob, ze Zuraw bedzie naszym zbawieniem na wszystkie problemy w ataku, zapewne bedzie niezlym uzupelnieniem skladu, ale czy pokaze cos wiecej mam spore watpliwosci...

Pamietaj, ze na Cyprze spora kariere zrobili tacy zawodnicy jak Sosin i chocby Kosa... wiec, napewno nie jest to Premierschip...;]

Wiadomo, już nie te lata żeby sam mecze wygrywał.
Przypomina mi się sytuacja gdy Podbrożny wracał z USA jakieś 10 lat temu. A i jeszcze pograł parę lat wtedy.

Reser 29.06.2010 08:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 922995)
gdzieś czytałem że wczoraj byli dwaj nowi zawodnicy w klubie i przechodzili badanie medyczne ??
dziś podobno maja byc zaprezentowani??
Ten Minkovic mi sie bardzo podoba niezły zakup bedzie.

Po 1 podaj źródło informacji.
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko ;)

tomasz_19 29.06.2010 08:38

dokładnie Athletic to bardzo konserwatywny klub... kibice nie zgadzają się, żeby w tej drużynie grał ktoś innej narodowości, klub zatrudnia tylko piłkarzy posiadających baskijskie pochodzenie. a jako ciekawostkę dodam, że to jedyny obok Realu i Barcy klub, który nigdy nie spadł z Primera Division :)

AYALA 29.06.2010 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 922995)
Ten Minkovic mi sie bardzo podoba niezły zakup bedzie.

Bożok tez przyszedł ze Słowackiej ligi i raczej niczym wielkim sie nie wyróżnia wiec byłbym ostrożny co do oceny talentu Milinkovica

Adamek21 29.06.2010 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reser (Post 922998)
Po 1 podaj źródło informacji.
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko ;)

Chodziło mu pewnie o tą strone bo na niej pisze o zawodnikach którzy przeszli badania.

http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317

Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści.

We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje.

Wisła się zbroi i to na poważnie.

AgresywnyChomik 29.06.2010 08:45

Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?

Żuczek 29.06.2010 08:46

Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.

pawelwislak 29.06.2010 08:47

Co do chłopców z Bilbao to wydaje mi się że przyjmują też Katalończyków choć do końca nie jestem pewien. Ale chyba narybek tylko z tych dwóch regionów Kraju Basków i Kataloni

tomasz_19 29.06.2010 08:47

"kopie" w Salzburg. Zapewne chodzi Ci o Vladavicia

wiślak1906forever 29.06.2010 08:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 923007)
Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?

Vla coś tam vić chyba ? :D

Wislak35 29.06.2010 08:48

Admir Vladavić

Magic19 29.06.2010 08:48

Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317

chyba już wszystko jasne:)

Wislak35 29.06.2010 08:49

http://pl.wikipedia.org/wiki/Admir_Vladavi%C4%87

KacpiTSW 29.06.2010 08:49

Nie z Żiliny lecz z Rużemboroka - Miroslav Bożok, kontrakt był już prawie na ławie lecz pojawił się Kirm.

Gdzie kopie? W Gdyni ze śledziami. Z jakim efektem? Zobacz sobie na tabele. :lol:

edit:

a to chyba nie o tego Ci chodziło. :-) chociaż z tego Twojego opisu byłem pewny, że o Miroslava chodzi.

Wislak35 29.06.2010 08:52

ja tam czekam na oficjalne potwierdzenie na www.wisla.krakow.pl konferencje sobie mogą robic kiedy chca

sndr 29.06.2010 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żuczek (Post 923008)
Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.

Dokładnie tak. Nie zapominajmy, że Grigorie i Galamaz już podobno siedzieli w samolocie do Krakowa a co z tego wyszło chyba nie trzeba przypominać :shock:
Trzeba podchodzić do wszystkich wieści z pewnym dystansem, zwłaszcza jeśli chodzi o informacje podawane przez wisla-online i tego typu podobne strony, które już kilkukrotnie w sprawach transferowych pisały rzeczy, zdawać by się mogło, totalnie wyssane z palca.

tedi100 29.06.2010 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Magic19 (Post 923013)
Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317

chyba już wszystko jasne:)

przecież on jak coś to do Wisły za darmo może przejść... kontrakt mu się kończy jutro

AgresywnyChomik 29.06.2010 08:54

Admir Vladavic dzieki chlopaki hmm... Czyzby jednak bylo nas dzis stac na wyciagniecie zawodnika z mistrza innej (lepszej? ligi) ?

Co i dlaczego zmienilo sie w klubie ? (oczywisie jesli chlopak do nas przyjdzie)

Johnny B 29.06.2010 08:55

A czy przypadkiem Milinkovic nie miał kontraktu do czerwca 2010?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl