![]() |
Cytat:
całe szczęście, że sytuacja z obiecującej na burdel zmienia się nie tylko u nas, ale i u rywali: http://www.sport.pl/pilka/1,65029,74...c_Olszara.html oni się chyba z głupim na rozum pozamieniali |
Gdyby Issa Ba miał grać przez pół roku, to mam przeczucie, że mógłby się sprawdzić. Bardziej cenię graczy z dobrych lig zachodnich niż wybijające się talenty nawet z Bałkanów. Ale to tylko przeczucie. Poza tym nie ma pewności, że go zakontraktują
|
To wychodzi na to, że w miejsce Ćwielonga ściągniemy na ławkę zupełnie nikogo. Gdyby to jeszcze oznaczało, ze szansę dostanie Burliga, albo jakikolwiek inny zawodnik ME...
Cóż, przynajmniej Łobo może spać spokojnie, na rundę wiosenną ma abonament. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale nadzieja umiera ostatnia, jak widzę. |
Cytat:
|
Cytat:
A ja już zaczynałem się bać, że jaja się skończyły. |
|
Mi to wszystko wygląda raczej na to, że się zdecydowaliśmy na Nowaka.
|
Cytat:
Jak dla mnie w klubie nie ma takich pieniędzy by kupić Nowaka - chyba że Bełchatów z jakiś przyczyn sprzeda go tanio |
Cytat:
Ja myśle że zatrudnimy Punosevaca i Issa Ba no albo za Ba.. Nowaka ;P Ale wtedy bd tragedia .. |
Nagły zwrot akcji?http://www.futbol.pl/artykul/74966.html
|
To by było wreszcie coś...ale można to wsadzić między bajki panowie :) Klasycznie w ostatniej chwili wyprzedzi nas amica albo Jagiellonia lub inny mniejszy klub.
|
Sto razy bardziej wolę Janotę od Nowaka, ale też uważam, że to bardzo mało prawdopodobny transfer. Pewnie wszystko rozbije się o finanse albo jak wyżej wspomniano uprzedzi nas Lech lub Lechia. Przypominam sobie, że Janota wypowiadał się o transferze do tych drugich.
|
Czytajcie co piszą, "czytamy na portalu goal.com, który powołuje się na polskie źródła" czyli ludzie z tego goal.com przeczytali gdzies info z przed tygodnia, że Wisła pytała o Janote i plota wróciła do Polski, mam nadzieje że się myle ;]
|
Cytat:
Co do sprawy z Nowakiem to nie wydaje mi się aby Wisła za niego była w stanie zapłacić 600tys. euro. W sytuacji kiedy wiadomo że z kasą krucho wydanie takiej kasy wydaje się nie realne. Zainteresowani może i nim jesteśmy ale tyle to raczej nie zaoferujemy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cos o testowanych http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...fer_Wisly.html
|
Cytat:
I udało się. Nikt nam go nie podebrał. Nikt pewnie nawet nie próbował - to się nazywa konspiracja! Od chwili, gdy skauci Skorży wypatrzyli go na Cyprze do momentu złożenia podpisu - niemal pełna blokada medialna. Najpierw nikt nie wiedział, później mało kto wierzył. Jeżeli Ci testowani zawodnicy są tylko zasłoną dymną, to ja się boję myśleć kogo Edek z Csaplarem wypatrzyli. To prawda, że Kałużny wznowił karierę? Do tego podobno Dawidowski znów zaczął strzelać bramki... |
Co do Nowaka to GKS musi pójść na jakieś ustępstwa, po pierwsze to ostatnia szansa żeby go sprzedać za jakąkolwiek kwotę pieniężną bo jego kontrakt wygasa w czerwcu i gruncie rzeczy już może podpisać kontrakt z nowym klubem od lipca. Po drugie z tego co pamiętam to PGE ogranicza nakład finansowy w piłkarski klub GKS co za tym idzie włodarze klubu szukają oszczędności i sprzedają piłkarzy z wysokimi kontraktami...
Więc na pewno Wisła nie zapłaci 800 tys. euro, bo to kwota nierealna, GKS musi iść na jakieś ustępstwa bo stanie się to samo co z Gargułą, nie dostali ani złotówki. W ogóle to na razie przymiarki są więc jeszcze nic pewnego. Trzeba też zastanowić się głębiej nad tym transferem, żeby to znowu nie okazał się drugi Tomasz Dawidowski bo wtedy kasa w błoto... |
ja bym z Nim podpisał kontrakt z jakimiś uwarunkowaniami dotyczącymi liczby występów
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja myślę, że spróbują pchnąć go gdzieś na wschód, tam dać pół miliona za rezerwowego zawodnika to nie jest problem, to jest okazja. Inna rzecz, że jest raczej na to za słaby... |
Ba ,Punoszevac ,Poljak ...
moze to nie są ludzie z łapanki ale jeden o nieciekawje przeszlosci , drugi cos tam gral a jak na napastnika to raczej ilosc bramek slabiutka a trzeci to jak ma jakis kontakt to pewnie wiadomo jak to sie skonczy. to nie sa zadne wzmocnia ,a nie napewno te o ktorych mowi Skorza .,to raczej ludzie ktorych ktos tam widzial a teraz ich sie sprawdza a noz będa cos grac,,.. znowu jak co roku to samo,to samo liczenie na cud,ta sama prowizorka ,balagan ,nic sie kupy nie trzyma.. a jak nie ma kasy to szkoda czasu na ten szrot lepiej brac ludzi z Mlodej i cwiczyc taktyke dzien i noc. nawet lekarzy nie potrafimy zebrac bo--dalej niewiadomo co z Brozkiem ,powrot Boguskiego sie przedluza ,Sobol tez niewiadomo czy do konca sie wykuruje.czyli dalej zepol nie ma kregoslupa.. |
Szczerze- jeżeli sprowadzimy Nowaka, to ja odpowiedzialnych za ten transfer podałbym do sądu za celową niegospodarność. Nazywając rzeczy po imieniu- żeby próbować sprowadzić Nowaka trzeba być kretynem albo sabotażystą. Dawidowski, Gołoś, Garguła- to tylko przykłady z naszego podwórka na istnienie zawodników przewlekle kontuzjowanych. A przecież w Legii też jest podobnie- Grzelak, Szałachowski.
Co do Senegalczyka to ja jestem sceptycznie nastawiony. Chłop ma już 29 lat, ostatnio nie grał. Wersja na 2,5 roku w ogóle nie ma sensu- to blokowanie kadry starym, zagranicznym przeciętniakiem. Mamy już Sobolewskiego, Garguła też nie jest młody, ale na teraz to dobre rozwiązania. Na zapchajdziury mamy już Jirsaka, Diaza i Gołosia- trzeba szukać wariantu rozwojowego, a nie kupować kolejnego piłkarza, z którego już nic nie będzie. Wariant na pół roku też nie ma sensu. Faktycznie, na wiosnę pewni są tylko Jirsak z Diazem, ale Sobol i Gołoś też powinni zdążyć, do tego można przesunąć Marcelo do drugiej linii( aktualnie stoperów u nas dostatek), a przede wszystkim jestem za tym żeby ogrywać Mączyńskiego i Chrapka. |
A ja jestem za przejściem Nowaka z GKSu. ;)
Przejdzie i nie będzie miał żadnej kontuzji do końca sezonu!:) Jak się transfer uda, wszystko będzie ok, to jeszcze będzie wszyscy pisać, że byliście za jego przejściem itp:) |
Chcialbym tak napisac, ale niestety zadnych powaznych wcmocnien nie bedzie.
|
Wywiad z Janotą http://www.futbol.pl/artykul/74984.html
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl