![]() |
Jezeli planujesz kupic krotki kabel (do 1,5m) to mozesz smialo brac jak najtanszy, tzn moze nie za 2 zl, ale ok 10.
|
U mnie jest kabel HDMI za 19.90 z Carefoura 2m i jakość wspaniała tak obrazu jak i dźwięku ;)
Ludki ma ktoś z was może HTC Tytn II lub inny HTC z Win Mobile? Generalnie chodzi mi o problemy z WiFi. Mój znajduje sieci, łączy się z nimi, ale nie działają przeglądarki a jedynie pogoda się aktualizuje elegancko. Jakieś rozwiązanie? |
gdzie można kupić przełączkę z kabla SATA na e-SATA USB?
|
Macie jakieś ciekawe pomysły na prezenty Mikołajkowe? Musze sie zadeklarować co chce dostać , a nie wiem za bardzo co powiedzieć. Cena 25 zł
|
Gordian ja miałem taki problem, pomogła zmiana ustawień baterii na: "maksymalna wydajność".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
teraz jest Gwiazdka i prezenty przynosi Aniołek,o to chodziło Ibuttiemu zapewne.
|
Cytat:
|
Cytat:
a z godzinami określać różnie bywa.. |
Panowie czy jutro czasami nie ma piłkarskich oscarów Canal plus? Jeśli tak to czy jest jakaś transmisja na żywo?
|
W tym roku nie ma oskarów (chyba że coś się nagle zmieni, to nowym roku - ale marne szanse).
|
mam wersję Football Managera 2011 taką:
Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED (PL/ENG) jakie spolszczenie mi polecacie ? Bo jest tyle opcji, ja mam grę w postaci obrazu .iso i nie wiem który plik ze spolszczeniem ściągnąć, żeby wszystko działało. Co polecicie ? Wdzięczny będą za linka !! |
Witam wszystkich. Wczoraj dostałem mandacik 50-o złotowy za złamanie 145-go art. KW, czyli zaśmiecanie miejsca publicznego(nie mam pojęcia od kiedy lanie pod drzewkiem w parku to śmiecenie, ale OK. :-) ).
Jak mogę się wymigać od płacenia? |
Idź do sądu. Dostaniesz grzywnę i koszty :P
Serio, lepiej zapłacić, a na przyszłość nie szczać pod drzewkiem jak piesek. :) AHA, zapytać o coś miałem. Słabo kumaty jestem z technologią naszego forum :) Jak wkleić bezpośrednio w post zdjęcie? Na pewno gdzieś było, ale nie mam nerwa szukać :D Dziękuję z góry (Thank you from the mountain! ) |
Cytat:
Wlepili ci za zaśmiecanie, bo za lanie dostałbyś dużo więcej, więc się ciesz. Cytat:
|
Widział ktoś taką koszulke w Krk albo na allegro?
http://www.spreadshirt.pl/szczegoly-C4408A13957328 |
Wie ktoś czy jest jeszcze filmik na necie jak koleś wychodził na słup wysokiego napięcia ??
był podpisany na youtubie "Miszcz na słupie wysokiego napięcia" |
http://www.youtube.com/watch?v=iMeFTcPtaFk o to chyba chodzi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie jaką komedią polecacie teraz w kinie, żeby można się było odstresować :)
Nic polskiego coś z zagranicy. Dawno nie byłem z racji braku czasu i nie na czasie jestem za bardzo :D |
Cytat:
:rotfl: choć lekarz za coś takiego może wziąc więcej niż 50zł |
Ma ktoś konto w bzwbk? Mam problem, nie mogę wybrać kasy z bankomatu, kasa na koncie jest pin wpisałem, ale mi wyskakuje błędny? Co jest ku..a? Nie dawno konto u nich założyłem karta aktywowana pin się zgadza więc o co kaman?Tylko mi nie mówicie, że PIN też jest jednorazowy i trzeba wpisać sobie nowy. pfff
|
Cytat:
|
Właśnie w bankomacie BZ WBK to robiłem pff dzwoniłem na infolinie i babka mówiła, że jest ok i jeszcze raz, żebym spróbował....
|
Cytat:
Podbijam na nową :-) |
domku w górach szukam na sylwestra, wiem ze poźno, ale moze akurat :)
?? Ktoś cos wie slyszał widział ? |
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak :-) Który bank mi polecacie?Pozdrawiam
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl