![]() |
ściągnąłem jakiś 'pakiet zgodności formatu plików' i działa :D
Dzięki za pomoc! pozdro ;) |
Potrzebuję jakiś punkt w Krakowie najlepiej okolice NH... gdzie normalnie skupują butelki po browarze bez paragonów itp... Trochę się tego nazbierało ;)
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś może czy na Giełdzie krakowskiej sprzedaje ktoś jakieś archiwalne numery czasopism konsolowych albo komputerowych? Bo obiło mi się o uszy że to największa giełda elektroniczno-komputerowa w PL. Jestem spoza Krakowa, nigdy nie byłem na giełdzie ale planuje się wybrać, tylko wolałbym się upewnić.
|
Cytat:
nic nie pomoge bo nie mam pojecia ale Czarnowiejska to przecznica z Adama Mickiewicza (aleje) a Dolnych Mlynow to Nowa Huta.....:) Manson33 - racja ,pomylilem z Nowa Huta ,tam tez zakłady tytoniowe..Nie pomogę ale zabłysnę choć chwilę ...:) |
Cytat:
http://mapa.targeo.pl/Kraków,ul.%20Dolnych%20Młynów%207 Nie pomogę ale zabłysnę choć chwilę ... |
Cytat:
|
W sprawie telefonu
Ile mogę wziąć za zepsutego SE W580i (upadł i ma coś zepsutego z ekranem) ? Proszę o jak najszybsze odp (najlepiej na priv) Z góry dzięki za pomoc |
Cytat:
|
Panie i Panowie, sprawa rozchodzi się o rękawiczki. Takie na codzień ("miejskie"), nie na narty itp. Podstawa - by były naprawdę ciepłe i dawały w miarę radę nawet przy minus 10 itd. Gdzie takie znaleźć, co polecacie? Wybór olbrzymi, a wiadomo, że w sklepie będzie mi ciepło w każdych, więc takie przymierzanie guzik warte.
Kasa generalnie nie gra roli (w granicach rozsądku oczywiście :) )- zależy mi na cieple. Ważne by nie były zbyt odpustowe, w "męskich" barwach, jakieś klasyczne. Co do materiału/kroju nie mam wymagań, wszystko do rozważenia. |
Cytat:
zobacz w decathlonie, są tam takie fajne rękawiczki czarne z cienkiego polaru, za 15 zł. |
Mam pewien problem z AQQ, mianowicie kiedy je uruchamiam ładują mi się kontakty z GG, ale kiedy próbuję do kogoś napisać, pojawia się komunikat "Połącz się z serwerem" i nie da się napisać. Na webgadu wszystko działa. Próbowałem przeinstalować AQQ, ale to nic nie dało. Co z tym zrobić?
|
Ktoś poleci jakąś siłownie w okolicach Bronowic? Dla początkujących, dobrze by było jakby nie było dużego ruchu no i oczywiście zeby cena była przystępna. Liczę na Waszą pomoc Wiślacy.
|
Dwa ważne pytania!
1.W Listopadzie zapłaciłem Cyfrowy Polsat 9.90 za pakiet mini i tak wpłaciłem 50 zł bo chciałem opłacić za kilka miesięcy z góry.Wiem, że nie można zaokrąglać kwoty, więc wykonałem 5 operacji po 9.90 Lecz w strefie abonamenta ostatnia wpłata widnieje na dzień 2010-11-24 - 9,90 zł a wolne środki to 69.39 WTF? nie czaje, tego wyjaśni to ktoś? Jest ok? Nie mam, jak sprawdzić CP czy działa bo w Anglii jest. 2.Aktywowałem w mixplusie pakiet 125 mb internetu chciałem, tylko na miesiąc a tu mi przyszło, że nie długo przyjdzie opłata za następny miesiąc.Jak to wyłączyć? |
Cytat:
Dziwna sprawa, ale jeszcze raz sprawdz hasło i czy dobry numer masz wpisany, u mnie wszystko działa i jest bez problemu.. najlepiej jeszcze jakbys sprawdził aktualizacje.. w razie jak dalej beda problemy przegladnij "pomoc" w gornym pasku na aqq :-) lub masz czat i tam znajdziesz pokój pomoc i tam on line Ci pomoze jakis moderator |
jako, że jest okres przed świąteczny, wszyscy wiemy jaki jest zapieprz na poczcie i wiemy jaki jest problem z terminami dostarczania przesyłek itd.
Ale.... ILE DNI BĘDZIE SZEDŁ LIST PRIORYTET POLECONY W OBRĘBIE KRAKOWA ? Tzn z poczty głównej chce nadać do pewnej odległej części Krk. Wiecie może ile mniej więcej ? |
Teoretycznie do 3 dni roboczych. Jak nadasz do 17 jednego dnia to powinien być następnego. Ale to wszystko TEORIA ... w praktyce nigdy nic nie wiesz ...
|
Cytat:
|
Ale to chyba jest jakaś opcja nadania z określonym terminem dostarczenia ... spytaj bo coś mi tak świta. Albokurier po prostu.
|
Czy stawiając viste za pomocą recover disc partycja na której sie vista nie znajduje zostanie naruszona(chodzi mi dokłądnie o to czy pliki które sie na niej znajdują zostaną usunięte)
|
Chciałbym się dowiedzieć w prostych słowach:
Co to są obciążenia fiskalne? Z góry dzięki |
Cytat:
Obciążenia fiskalne to podatki wpływające do budżetu państwa ( województwa/ powiatu/gmin) Podstawowy dochód państwa przeznaczony na publiczne wydatki. Dzieli się na pośredni i bezpośredni. Takie coś mam. Może być ?? |
Cytat:
Ja mam pytanie: http://www.youtube.com/watch?v=kgaB9fM7sJY jak ktos wie co leci w tle to prosze o odpowiedz. Ogladalem wczoraj mecz i mi wpadlo w ucho, sciagnalem wiec cały, wycialem fragment i wrzucilem na utube. Wyłapałem słowa, ale google mi nie pomoglo. |
Fuks chyba na jutubie Ci kotś odpowiedział w komentarzach ;)
nbp powiem Ci tak: Pracuje w księgarni internetowej i z pocztą są zawsze jaja i nawet nie ma jak ich wyczuć bo list polecony priorytet potrafi iść z KRK do wieliczki nawet 2 tygodnie (taki przypadek mieliśmy w tamtym roku) a potrafi iść do np czestochowy w 48. Nadmienie że od nas bezpośrednio listonosz odbiera przesyłki i wiezie na punkt zbiorczy do płaszowa. Odnośnie tego co Ci Żmijka pisze z kurierem to teoretycznie powinno dojść ( maja na to 48 g) ale przez zime w przypadku GLS są opoznienia tiry z kontenerami nie docieraja do sortowni a jak już dotra to ich zawalają robota... Wiec zima + okres przedswiateczny to masakra i nie wyczujesz co i jak ;p |
poleci ktoś fajną strone do darmowego pobierania mp3 i wyszukiwania? ;]
|
|
uzywalem tej strony do kiedy nie pojawily sie te kody przy sciaganiu i teraz szukam takiej bez kodów :)
|
Cytat:
|
ale wiesz czasu dużo zabiera przepisywanie, a dawniej sobie klikałem na każdy utwór i szybko zasysałem dużo kawałków a teraz to idzie jak krew z nosa ;d
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl