![]() |
o k**** ale jaja Legia w LE O.o
|
no i Legia awans. 2 druzyny w Lidze Europy jak nigdy
|
no to ....a jaja
|
JEST AWANS GOOOOL STRZELA GOLAAAA!!!!!! :d:d:d:d:d
|
Nieźle od 2:0 do 2:3...
|
i zajebiście cieszy mnie to bardzo, niech jeszcze oba kluby wyjdą z grupy i będzie bajka
|
Brawo Nowa Legia! :)
|
ja pier**le ;(
|
Spodziewalem sie wiecej po Spartaku, Legia gratulacje... ruscy placza 2 zespoly w fg niezle !
|
Gratulacje! W pięknym stylu.
|
wow teraz to możemy ogłosić postęp :) 2 polskie drużyny w fazie grupowej LE i kolejne 0.250 do rankingu krajowego :)
|
Gratulacje!!! W końcu nabijemy punktów :D
|
O ....a. Legia chyba sama siebie bardziej zaskoczyła niż nas. Ale awans całkowicie zasłużony. Spartak słaby, chyba liczyli na to, że awansują bez gry.
|
I bardzo dobrze kij w ryj kacapom.
I niech to będzie ostatni ich sukces w tym sezonie :). |
no no brawo Legia
|
BRAWO !! Legia !!!! Dokopali rusom !! Caly mecz spiewali Legia k*** tylko na to ich stac !! POLSKA !
|
Świetny, otwarty mecz. Brawo Legia. Najlepszy sezon polskich drużyn w europejskich pucharach od lat.
|
Cytat:
|
To może stanie się cud i Sląsk odrobi straty :)
|
Brawa dla Legii... punkciki lecą do Rankingu i to mnie Cieszy... Po cichu licze jeszcze na Śląsk
|
Widać rękę Skorży. Gratulacje dla Warszawiaków! I pomyśleć , że chcieliście zwolnic Pana Macieja.
|
Cytat:
Ja tam się cieszę, kibicowałem Legii mimo wszystko. |
bez sensu bez sensu
przesłaby Spartak, mysleli ze grając Stojanowa awansują. |
świat się kończy na forum Wisły ludzie cieszą się z awansu Legii gdzie cała Legia szalała z radości jak Wisła odpadła z Apoelem. Ludzie k..a obudźcie się bo nie długo zaprosicie legionistów na Wiślackie sektory żeby z nimi przeżywać mecze.. jakieś chore klimaty się wytworzyły ostatnio..
|
Cytat:
|
Z mojej strony jako od Wiślaka szczere gratulacje dla zawodników z Warszawy. Serio. Oni wierzyli w zwycięstwo i szczerze chcieli zwyciężyć.
Brawo. Już jako Polak i patriota. Szkoda że nam się wczoraj nie udało ale dwie drużyny w grupie LE - super. ] Śląsku walcz do końca!!! |
Gratulacje Legia, gratulacje Skorża.
Spartak BYŁ słabszy niż Apoel, i to dużo, co nie umniejsza sukcesu wojskowych. Żeby wyjść z 0:2 na 3:2 na wyjeździe w Moskwie trzeba mieć jaja. |
Jest pięknie!!! mamy dwie druzyny w LE i jeszcze Śląsk ma szansę(choć małe ale są)
widać że ruscy się nie mylili i słusznie obawiali się "Polskiego Murinho" jeszcze raz brawo legia |
kupon posszedł sie jeba....
Ale gratki dla Legii bo sie należą, ciekawa bedzie rywalizacja teraz na lini Wisła -Legia i w Lidze i w pucharach |
Haha, weszli skubańce ;p
Plus, bo mamy dwie drużyny w LE. Plus, bo mamy od Legii szerszą kadrę i kwestią czasu będzie zadyszka :) Krav -> myśle ze tutaj bardziej chodzi o styl w jakim awansowali. Ja dzisiaj przecierałem oczy, niedowierzałem wręcz w to co widze. |
Cytat:
|
Skorża w niebie - heh powinien podziękować Veisowi że nie chiał Legii ...
|
Cytat:
Szacunek dla Legii za wynik, ale cieszyć się? Gdzie ja jestem? |
Cytat:
|
Gratulacje dla rywala
Gratulacje dla Legii! Chociaż w lidze to nasz rywal, to niech w grupie zarabiają tak jak i my. Kij w nos tym Ruskim!
A przy okazji, legioniści pomogli nam nieco, eliminując 1 wyżej rozstawionego rywala. I o to chodzi. Kto następny do odpadnięcia? :lol: PS. APOELOWI wcale nie zazdroszczę grupy. Dalekie wyjazdy i niezbyt marketingowo atrakcyjny Wschód. :-P |
Szkoda :/
Ale znów po mordzie dostał Maciuś, Skorża go zgwałcił psychicznie hehe, teraz zamilknie na miesiac, a potem się odezwie po 15 minutach gry będąc pewnym wyniku : )))) Dobrze że nigdy nie byłem przeciw Skorży, mam czystą duszę.. |
Cytat:
Mimo ze to nasz największy rywal na krajowym podwórku to zasłużyli na wielki szacunek ! |
Jak ich nie lubie i nie trawie tak musze pogratulować awansu po takim meczu. 2 drużyny w LE, dawno nie mieliśmy takiego sezonu - a raczej nigdy. Niech Śląsk walczy bo jak widać da się odrobić starty z meczu u siebie i wygrać na trudnym terenie
|
Cytat:
|
Lepiej niech Śląsk sprawi cud i strzeli z 3 bramki i wtedy będzie dobrze.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl