![]() |
Cytat:
Cały wpis dobrze to wszystko podsumował, ale pogrubiona czcionka - trafiłeś w sedno sprawy. Sprawę Apoelu również dobrze podsumowałeś - gdy Cypryjczycy odprawiali kolejnych gigantów to Stanowski zaczął się łapać koła ratunkowego. Żeby nie dawać mu pole do popisu to trzeba olewać jego wpisy i się nie podniecać każdą jego wzmianką o Wiśle, bo tu za dużo osób się ekscytuje tym co on napisze i co gorsza biorą to za wytyczne. O jedno proszę wszystkich kibiców Wisły - NIE BIERZCIE SOBIE DO SERCA TEGO CO PISZE KRZYSZTOF STANOWSKI - 100% LEGIONISTA. I mam nadzieję że ten młodzieniaszek z Niemiec wypali, po którym teraz Stanowski jedzie jak po gównie. I znów będzie pajaca zgrywać łapiąc się koła ratunkowego. |
|
Spokojnie Panowie. To, jak teraz wszyscy jeżdżą po Wiśle potwierdza tylko jakim HEGEMONEM byliśmy przez ostatnie lata i jak to wszystkich bolało i dalej boli. Czasami mam wrażenie, że wszyscy chcą sobie poużywać jak najwięcej, jakby w obawie, że nagle się wszystko odmieni i znowu będą dla Wisły popychadłami. Przecież kompleksy trzeba jakoś leczyć, kiedy to robić, jak nie teraz?
|
Czyżby Małecki był kolejnym ktory odejdzie?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
Mnie się raczej obiło o uszy, że to Chrapek i Burliga są takimi smakoszami. Co do Małeckiego, to myślę, że Smuda ręki na niego nie podniesie - w obawie o reakcję kibiców, którym już wystarczająco sam działa na nerwy. Sprawa z Sobolem jeszcze podgrzała atmosferę, więc teraz Franz i Mały to pewnie teraz są "przyjacioły".
|
Cytat:
Co do Chrapka - też krążą takie pogłoski, że chłopak źle się prowadzi. Co by o Smudzie powiedzieć, to akurat tu ma rację. Obaj jak chcą cokolwiek pokazać, to muszą zacząć profesjonalnie poschodzić do obowiązków. Na razie są popychadłami w naszej buraczanej ekstraklasie. |
Czy u nas to sami zawodnicy z jakichś trudnych rodzin że alkohol to dla nich taka ważna sprawa? Zaraz się okaże że Franz groził połowie drużyny mówiąc o tym piwie...
|
Zaraz się okaże że Franek zostanie alkoholikiem jak się okaże że nie bardzo będzie miał kim grać ;]
|
Jak tak dalej pójdzie to na stadionie będzie trzeba wódkę pić żeby oglądać popisy naszych graczy...
|
Polecam wycieczkę do Frantica w weekend, albo w środę-czwartek bo w piątek wyjezdzaja ba zgrupowanie.
Podpowiedz jest taka, ze możecie goscia w ciemnościach nie zobaczyc :D I to na pewno chodzi o niego. E. Tez zauważyliście ze posty pewnego użytkownika sa mocno monotematyczne i zawsze zawieraja odmiany imienia i nazwiska pewnego zawodnika przez wszystkie przypadki, wszystko w negatywnym kontekście oczywiście ;) |
Cytat:
Tylko widzisz, nie bardzo się da... Jak się dobrze rozejrzysz to zauważysz, że nie jestem jedynym który doszedł do podobnego wniosku. Wszystko zmierza na razie w kierunku rozpaczliwej obrony przed spadkiem, a Chrapek jeśli będzie się prezentował podobnie jak w swoim debiutanckim sezonie pod względem kondycji, szybkości i (przede wszystkim) ambicji, to czeka go kariera Strąka czy Leszczaka. Bo wybacz, ale takiego talentu jak Kuzera to on nie ma, wiec jak pójdzie drogą wspomnianych, to w ekstraklasie na pewno nie zostanie... I tak, chciałbym żeby Chrapek okazał się objawieniem i pociągnął Wisłę w górę, ale nie będę zakłamywał rzeczywistości. A personalnie nic do niego nie mam. Dla mnie to piłkarz jak każdy inny. |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
uczyl cie ktos czytania ze zrozumieniem ???? gdzie ja napisalem o najebaniu sie ??? od kiedy to zdrowy , 70-80 kg , dorosly chlop upija sie 2 browcami ?? 2-3 lampkami wina ???? wszedzie bym zniosl takie zaczepki ale nie w kraju ktory zaraz po Rosji jest najbardziej pijackim panstwem w Europie- jesli nie na swiecie ....dajcie spokoj - zakazanie wyp[icia doroslemu mezczyznie piwa po treningu to kpina ....ok - koniec tematu bo to masakra jakas jest |
Znam kilku piłkarzy którzy nie tkną nawet piwa. Zasady to zasady, ale do takiego podejścia trzeba być ambitnym. Nie wiem jakie są relacje Chrapka z procentami, ale ambicją to się raczej na boisku nie wykazuje.
W przeciwieństwie do naszego kapitana, którego potraktowano w żenujący sposób. Sobol ma swoje lata ale nawet w ostatnich spotkaniach był wyróżniającym się zawodnikiem. Ambicję ma wypisaną na twarzy i nawet gdyby wchodził na boisko na ostatnich 15 min. to mogło to dobrze wpływać na drużynę. Sorry za dygresję i że akurat w tym temacie, ale stopień mojego rozżalenia sięgnął zenitu. Są piłkarze i Piłkarze. |
Szef komisji licencyjnej: Nie wierzę, by Wisła oszukiwała
http://wisla-krakow.przegladsportowy...451,1,727.html |
Cytat:
|
Zapraszam do lektury: Trenerzy ery Cupiała - 16 nazwisk, 25 zmian, 666 (!) gier. Kasperczak lepszy od Smudy
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...wisk-25-zmian- 666-gier-kasperc |
Cytat:
|
Przez chorobę. Wszyscy stwierdzili, że taki jakiś nie wyraźny się zrobił. Że mało widoczny...
|
|
Remis Wisły w pierwszym meczu MP JM. Dwa gole Kuczaka
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...sy-na-poczatek |
Borek: Petrescu zarabia miliony, a Wisła...
|
Trudno oczekiwać od Wisły czegoś więcej niż utrzymania. Gorzej być nie może... - Andrzej Iwan
http://www.weszlo.com/blog/32/1042 |
Akcja z Rumunem trafiła już do zwykłych portali.
Naiwnie liczę - może wreszcie Zdzisia wy.......ą z klubu? Cytat:
|
Cytat:
|
Swoją drogą patrzcie, jak media manipulują informacjami:
Cytat:
Cytat:
Poziom naszego dziennikarstwa ... |
Cytat:
|
Może, ale z oświadczenia klubu nic takiego nie wynika. "Dziennikarz" dodał to od siebie.
|
Z tego co wiem to Ibrahim Sunday polecił Sarkiego do Wisły, wątpię żeby to on polecał rumuna.
|
Cytat:
Wreszcie ktoś widzi szerzej ... gratuluje Ajax. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak złej prasy jak od jakiegoś czasu Wisła, nie ma chyba żaden inny klub ekstraklasy.
i na pewno nie wychodzi ani nie wyjdzie nam to na dobre. |
http://ofsajd.onet.pl/plotki/interna...y-krakow/26by8
płacz i zgrzytanie zębów, Wisło. Czy w tym burdelu znajdziemy czipendejla od PR ? |
|
Bzdurny tekst.
No jasne: dajcie szansę Smudzie. Czemu nie chcecie dać szansy Smudzie? A moze dlatego, że jesli daje się szansę takiemu komuś jak Smuda, to równie dobrze można dawać szansę Bobo Kaczmarkowi, Apostelowi, Łazarkowi, albo nawet Antoniemu Piechniczkowi... Piechniczek miał większe sukcesy od Smudy. Piechniczek na trenera Wisły. Dajcie szansę Piechniczkowi. |
Cytat:
Jeszcze wypowiedź Sorina, nie widziałem jej tutaj. wis.la/sdaio |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl