Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

blanco 22.06.2011 22:49

Fialo, dlatego mówię, dajmy ich wszyscy do ignorowanych i po kłopocie , nikt nie będzie pokemonów cytował. To odnosi się także do innych tematów, ja ogólnie nie czytam polityki transferowej bo boje się,że IQ mi spadnie..
Moderatorzy tego nie ogarną , nie ma chuja we wsi , gehenna. Społeczeństwo jest coraz głupsze i wyraźnie widać to nawet na forum klubu piłkarskiego.

snyrting 22.06.2011 23:34

Przyłączam się do prośby bridgerunnera, kilka banów za "działalność" w temacie polityka transferowa należy się od zaraz.

Blanco, ogarnięcie problemu jest trudne, ale to wcale nie znaczy, że nie można próbować z nim walczyć. Jakoś prowadzącym forum Lecha czy Legii udało się położyć kres zalewowi nowych użytkowników, którzy ze względu na wakacyjną przerwę od szkoły postanawiają umilić pozostałym czytelnikom forum życie.

flamengista 23.06.2011 08:34

Chciałem tylko zauważyć, że bany już zostały rozdane. I niestety - obok typowych pokemonów, zarejestrowanych przed paroma dniami - są też na tej liście forumowicze z kilkuletnim stażem.

I to jest o wiele większy problem.

Chcecie lepszego forum? Zacznijcie od siebie. Po pierwsze, sugerowana w tym wątku opcja ignoruj. Po drugie, zgłaszanie wątku do adminów. W przypadkach ekstremalnych - na pw. ale koniecznie z podaniem linka. Po trzecie - samemu też trzeba się stosować do zasad obowiązujących na forum...

tarantulaw2 24.06.2011 10:10

Przydałoby się pokasować ten burdel - >> http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=8092&page=16

Glazik 25.06.2011 10:35

Bardzo prosze niech ktos ogarnie to towarzystwo bo to jest naprawde przykre..
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...47#post1116247

tarantulaw2 25.06.2011 11:45

Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?

// właśnie widziałem, ale dzięki za odpowiedź :)

WISŁAZWE 25.06.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tarantulaw2 (Post 1116307)
Mam pytanie - będzie dzisiaj włączony SB w czasie meczu z Liteksem?

Będzie, na FB podano informację, że koło godziny 16.

Nosalka 26.06.2011 12:02

http://wislakrakow.com/forum/showthr...98#post1116798

posty do kasacji

Kocur 26.06.2011 17:31

Gdzie zostały przeniesione posty a'propos Wianków z tematu "To i owo na luziku" ?

Kocur 26.06.2011 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gwiazda19061
; zostały spacyfikowane na wniosek Nosalki (post nad Twoim). widocznie komuś coś nie pasowała negatywna opinia...

Dzięki, nie zwróciłem uwagi czego dotyczył post nad moim. Rozumiem że dalej wciskamy ludziom kit że w Krakowie jest super a za rogiem czyhają na nas legioniści ...:-/

bridgeburner 29.06.2011 16:38

Dariook znów "działa" w transferowym
Zdaje sie , że już sie wykazał wystarczajaco żeby mu podziekować za uczestnictwo na forum.
Najlepiej dożywotnio

wiślak 86 29.06.2011 17:13

Zróbcie porządek w kibicowanie na polskich stadionach bo zaczęli go rozpierdzielać gorzej niż polityczny i co gorsza nie mają zamiaru się tam przenosić.

tofik 29.06.2011 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1118478)
Zdaje sie , że już sie wykazał wystarczajaco żeby mu podziekować za uczestnictwo na forum.
Najlepiej dożywotnio

No dokładine miałem to samo napisać. Czy to nie ten sam idiota, ktory niedawno prowokował i obrażał Stana i Maaskanta ?
Popieram wniosek o dożywocie

picasso 29.06.2011 17:41

on chyba nie jest stąd,nie z Reymonta.u nas aż takich idiotów to mam nadzieję nie ma?

Ajax 29.06.2011 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1118478)
Najlepiej dożywotnio

Miałem napisać dokładnie to samo:)

Popieram

Kociewiak 30.06.2011 14:18

Ten koleś Dariook chyba nie zna zasad udzielania się na forum http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=49913 W transferowym wypisuje bzdury nie na temat

frg 30.06.2011 16:04

Szukałem w temacie: pomoc - regulamin forum ale nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytania, więc pytam sie tutaj:

- jak uzyskać range "senior member"?
- czy obrazek w podpisie jest widoczny tylko dla osób z ta rangą?

Z góry dziękuje za odpowiedz i może napisać takie informacje w regulaminie lub w miejscu gdzie można byłobyje łatwiej znaleźć (pomoc?)

przemo 30.06.2011 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez frg (Post 1119096)
- jak uzyskać range "senior member"?

>=100 postów
Cytat:

Pierwotnie napisane przez frg (Post 1119096)
- czy obrazek w podpisie jest widoczny tylko dla osób z ta rangą?

raczej nie

Odpowiadam z własnych doświadczeń, więc mogę się mylić, ale raczej jest tak jak napisałem

wiślak 86 30.06.2011 16:44

Czy da się to kurewstwo koło strzałki wyłączyć?

rav 30.06.2011 17:14

Zgłaszam to i jutro w godzinach pracy biurowej zostanie wyłączone.

Antystenes 30.06.2011 21:51

mój osobisty apelik do modów..mianowicie proszę prześledzić temat "Polskie kluby w europejskich.." i co się rzuca w oczy? Radość, ulga, zadowolenie, że POLSKA drużyna wygrała w pucharze.
Jeśli za rok amika będzie grała i ja sobie napiszę, że "cieszy zwycięstwo poznaniaków", to nie życzę sobie bana od orła czy flamengisty, z dopiskiem, że "to forum Wisły, a nie polskiej ligi i nie można się tu cieszyć ze zwycięstwa innych drużyn".
Mam rację czy nie? Albo utrzymujecie żałosny, infantylny argument, że to nie forum polskiej ligi tylko Wisły, albo idziecie krok do przodu i pozwalacie na forum docenić wysiłek każdej polskiej drużyny w Europie .

Dobre wyniki polskich ekip w pucharach przekłądają się na siłę Wisły. Mówił o tym bodajże Maaskant czy Stachu, że na zachodzie kojarzą dobre występy amiki, co ułatwia negocjację z zawodnikami. Jeszcze kilka takich sukcesów polskich drużyn jak Kuchenkorz rok temu to powoli będziemy ściągać coraz głośniejsze nazwiska jak np Ljuboja.
Jeśli będziemy wtapiać z Azerami i Estończykami, to...
..ach, perły przed wieprze, grochem o ściane.

Rav, prosił bym cię, żebyś się wypowiedział w którą stronę chcesz ciągnąć to forum? Wolfy nie jest już modem, orzeł także, czyli jakby idzie ku lepszemu. Dać większą "włądzę" Kominkowi, Framatowi, niech się częściej udzielają a nie będzie źle. Jest shoutbox także in plus.
Ale co z tym kibicowaniem polskim ekipom w pucharach? Co będzie jak będzie grałą Legia? Zastanawiałeś się nad tym? Znowu wszystko będzie zależało od widzimisie flamengisty?
To jest tak żałosne, ze aż śmieszne. Co to jest Jaga? Jakaś nasza zgoda? Klub specjalnej troski? Nie lubię Jagi tak samo jak Amiki czy Legii, ale mam świadomość, że w Europie ciągniemy ten sam wózek o nazwie polska liga. To ten sam produkt, ta sama marka.
Albo w tą albo w tą..
Rav daj odp..

flamengista 30.06.2011 22:25

Chłopie, naprawdę nie widzisz różnicy między Jagiellonią a Amiką? :shock:

Mamy na Wiślackim forum cieszyć się z sukcesów zgody Pasów? Uważasz, że jest to normalne? Jaga to nasza dawna zgoda, do której wiele osób ma nadal spory sentyment.

Co do Amiki - na 2-3 posty "ekumenicznych" narwańców dostawaliśmy po kilkanaście postów i pw forumowiczów, którym skakało ciśnienie.

Wiślak709 30.06.2011 22:34

Witam. Dzisi w dziale "Wisła Kraków" i pilka nozna" w temacie "polityka transferowa Wisły) napisalem 2 posty. W jednym z nich napisalem o Cikosie, Wasilewskim i 'pasku' na Orange Sport Info", no ale usuniecie tegoz posta jeszcze bym przezyl gdyz na koncu nazwalem "kibiców" cracovii(przykro mi nie przejdzie mi nzwa tego klubu z wielkiej litery..) parchami.. Za to w drugim napisalem "Tez jestem za ponownym sprowadzeniem Kosy. Byby dobrym zmiennikiem"
Dlaczego te 2 posty zostaly usuniete?

rav 30.06.2011 22:43

Wiślak709: www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7361

Antystenes 30.06.2011 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1119430)
Argument o Lechii śmieszny.

no widzisz..śmieszny.
szkoda.

Wiślak709 30.06.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1119418)

Własnie czytalem i nie sadze bym zrobil cos nie tak...

Eternit 01.07.2011 16:41

Na stronie głównej jest błąd w tytule artykułu o Superpucharze, powinno być chyba neutralny narodowy, a nie naturalny ;)

Lukasz 04.07.2011 17:19

FYI

Wybieram sobie w
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...34#post1121034

inny tryb wyświetlania niż domyślny i się sypie:

"Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 65500 bytes) in /home/services/nginx/html/wislakrk/www.wislakrakow.com/forum/showthread.php on line 1275 "

Potem jest problem bo nie da się wejść na forum - trzyma ustawienia, trzeba wywalić ciasteczko.

Mnie to nie przeszkadza, natomiast może da się zablokować rożne tryby wyświetlania w tym temacie.

rav 04.07.2011 17:36

Hmm, dzięki za zwrócenie uwagi.

Raczej nie da rady wyłączyć zmiany trybu dla jednego tematu. Więc albo wyłączymy tę opcję całkiem, albo zostaje wszędzie.

Błąd zapewne bierze się z tego, że temat jest bardzo obszerny (ponad 1600 stron).

Lukasz 04.07.2011 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1121064)
Hmm, dzięki za zwrócenie uwagi.

Raczej nie da rady wyłączyć zmiany trybu dla jednego tematu. Więc albo wyłączymy tę opcję całkiem, albo zostaje wszędzie.

Błąd zapewne bierze się z tego, że temat jest bardzo obszerny (ponad 1600 stron).

Też mam takie odczucie, pytanie na ile Wam to obciąża serwer, stąd ten post.

flamengista 04.07.2011 21:06

Drogie Dzieci, idźcie do piaskownicy sypać się piaskiem, zamiast się skarżyć w tym wątku.

Z Wiślackim pozdrowieniem:-D

Antystenes 04.07.2011 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1121218)
(...)

Dokłądnie. Rav zrób porządek z modem, albo daj możliwość ignorowania go..

orzeu 04.07.2011 21:37

Nie wiem co tam bylo pisane ale nie pomyliles sie przypadkiem z tym tonem drogi flamengisto?

rav 04.07.2011 21:51

Ja wiem. Nie pomylił się. Nic, tylko foremki dorzucić...

flamengista 04.07.2011 21:52

Panowie postanowili sobie powyzywać się od pajaców, przy czym jeden na drugiego donosi w tym wątku. Dla mnie to jest po prostu dziecinne. Posty usuwam, nie widzę powodów dawać banów. Jak jakiś inny moderator uzna to za stosowne, proszę bardzo.

Wolałem wyśmiać takie zachowanie, niż walić kijem.

PS. na pw dostaję serdeczniejsze "pozdrowienia", ale po prostu je ignoruję. Szkoda na to czasu.

madenn 05.07.2011 09:16

Usuńcie ten popieprzony temat http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8162

Glazik 05.07.2011 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez madenn (Post 1121353)

Sam sie usun...
moze zostwamy 4 tematy na forum i czekajmy na to kto napisze pierwszy cos glupiego i... BAN.
MOZE BYC NAPRAWDE FAJNIE..

Nie podoba sie .. nikt Cie nie zmusza do czytania..

flamengista 05.07.2011 18:16

Vox populi, vox Dei

Prawda jest taka, że ten wątek zrobił się bardzo popularny. Owszem, wypada wprowadzić tam trochę porządku. Ale nie widzę powodu, żeby go usuwać.

emailowiec 05.07.2011 18:23

Przede wszystkim proponuję wyedytować tytuł tego wątku.

Glazik 05.07.2011 18:31

Tak zmiana nazwy jest odpowiednim posunieciem...
temat jest bardziej ogolny nie dotyczy tylko kibicow Wisly. wiec Co z POLSKOśCIA wśród kibiców ??? wystarczy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl