Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

SZYMEK_TSW 07.09.2009 21:47

Co do opinii Andrzeja Iwana, to w sumie sam też podzielam podobne zdanie ze jakaś cegiełkę Wasilewski dołożył do tego, bo z tego co się orientuje on tam kartki dostawał w niemal każdym meczu. Wiadome kontuzja fatalna, ten Belg faktycznie zachował się beznadziejnie bo chciał zastawić piłkę a wyszło że skoczył na niego, i w sumie więcej tam było nieszczęścia niż złośliwości. No ale się stworzyła taka Polska typowa napinka, niczym Howard Webb itd.

a Kolega z Warszawy pisze ze Andrzej Iwan jest głąbem, to ja powiem że jest jednym z niewielu facetów z piłkarskiego światka który zawsze jest w 100% szczery.
2 sprawa z tego co poznaje po stylu to tekst pochodzi chyba? z weszło, i zapewne trochę podkoloryzowany

cfa 07.09.2009 22:04

http://mundial.wp.pl/kat,1019539,tit...iadomosc.html?

I wszystko jasne E. Smolarek > L. Obraniak.

<Crasch> 07.09.2009 22:25

Krytycy znajdą się zawsze, gorzej z tymi którzy wiedzą co zrobic by lepiej było.

Wojtas 07.09.2009 22:28

jak ten wywiad jest z weszło badz czegos pokrewnego to polowa pewnie pokolorowana

Co do Iwana to zgodze sie z SZYMKIEM _TSW Iwan zawsze jest szczery i tu ma u mnie duzy plus.

Nie pier*** glupot byle sie komus podlizac tylo wali prosto z mostu. A uzytownikowi To Tyllko Ja radze wziasc na wstrzymanie zanim zacznie na cudzym forum obrazac byłego Wiślaka.

wolfy 07.09.2009 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 790347)

No żesz...
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy musieli bronić posady Leoo jak niepodległości. Jeszcze tylko "Piechniczek - reaktywacja" i można stypę zaczynać.

pan Dudi 07.09.2009 22:50

Cytat:

Łoooo, dobre!:rotfl:

Z miejsca by wyjebał Obraniaka (co za przypadek, że gra na tej samej pozycji, co jego syn! :lol:), a potem mówi, że doradzałby jak najlepiej po uczciwej selekcji. Taaa:rotfl::rotfl::rotfl:

A typek z Warszawy żeby się przypadkiem nie popłakał.:lol:

Fuks 08.09.2009 00:24

Dobry tekst o Obraniaku. Najpierw mowi ze gosc grał do dupy, a potem ze Leo wystawil go na nie tą pozycje co trzeba i to dlatego Obraniak grał do dupy. Czyli w koncu czyja to wina? Obraniaka czy Leo :D

Awe 08.09.2009 08:40

Cytat:

Nie wiem czy to było też gdzie indziej ale zobaczcie na źródło" stawiam.com to pewnie konkurencja weszło na tym samym poziomie.

7 kotów 08.09.2009 09:38

Iwan przesadza.
Wasilewski jest twardo grajacym obronca, ale nie chamem boiskowym jak Szala, Bak (Arkadiusz) czy Cantoro. Glowacki tez gra twardo, Arboleda i Choto rowniez.

flamengista 08.09.2009 12:09

Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.

Dlatego traktuję cytowaną wypowiedź z www.stawiam.com (co to w ogóle jest?) za wyjętą z kontekstu i na 100% nieautoryzowaną dykteryjkę, a nie poważną deklarację.

Z resztą dorobek trenerski Smolarka Seniora jest mniejszy, niż Płatka, Lesiaka, Trzeciaka i Pasieki razem wziętych.

pysio 08.09.2009 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 790426)
Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.

Dlatego traktuję cytowaną wypowiedź z www.stawiam.com (co to w ogóle jest?) za wyjętą z kontekstu i na 100% nieautoryzowaną dykteryjkę, a nie poważną deklarację.

Z resztą dorobek trenerski Smolarka Seniora jest mniejszy, niż Płatka, Lesiaka, Trzeciaka i Pasieki razem wziętych.

dziwne, żeby był większy jak porównałeś jego dorobek trenerski do 4 innych trenerów razem wziętych hehe

Wichar87 08.09.2009 14:13

Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z biletami na mecz w Czechach? Można je gdzieś kupić, albo będzie tak jak teraz ze Słowenią?

Robert_wislak 08.09.2009 14:16

Rozkmińcie jakie kary ludzie dostali za odpalenie racy, zasłonięcie sie szalikiem i bycie pijanym:
http://sport.onet.pl/0,1262245,2039174,wiadomosc.html !!

pa-ra-no-ja

brylant17 08.09.2009 14:25

"Dobijemy Polaków"

Cytat:

Piłkarz Wisły Kraków Andraż Kirm już ostrzy sobie zęby na mecz z reprezentacją Polski. Jeśli Słowenia wygra, przybliży się do meczów barażowych, a Andraż sprawi sobie znakomity prezent urodzinowy.

- Gram w Polsce, lubię Polaków, Kraków jest super, bo przypomina mi rodzinną Lublanę. Ale nie liczcie na taryfę ulgową - ostrzega Kirm. - Jeśli będzie okazja, to dobijemy Polaków. Po remisie z Irlandią Północną jesteście rozdrażnieni, więc musimy uważać, ale gramy u siebie i leciutkim faworytem jest Słowenia. Kiedyś o finałach mistrzostw świata mogliśmy tylko pomarzyć, a teraz to bardzo realny cel. I nie chcemy, aby w końcówce Polacy nam to zepsuli.

- Już nie mogę się doczekać pojedynku z Pawłem Brożkiem. Przekazałem sporo informacji na jego temat naszym obrońcom, więc Paweł jest rozpracowany.

Jeszcze przed eliminacjami wydawało się, że trafiliśmy do wymarzonej grupy. Rzeczywistość okazała się brutalna. Najpierw Irlandia Północna, teraz Słowenia otwarcie przyznają, że chcą pokonać polski zespół. Miejmy nadzieje, że ich bojowe nastroje znikną jutro po ostatnim gwizdku sędziego.

Skoro jednak słaba Słowenia i jeszcze słabsza Irlandia Północna podchodzą do pojedynków z Polakami jak do równego sobie, to co nas czeka w meczach z Czechami i Słowakami?

SZYMEK_TSW 08.09.2009 14:59

znów weszło??

dziś w PS jest wywiad z Kirmem i jakoś tam nie uderzała z niego taka agresja, tylko wypowiadał się w porządku o naszej reprezentacji czy o Pawle Brożku

edit.
Co do tych kar: race, alkohol, czy jakieś rzucanie koszem można w jakiś sposób zrozumieć bo w końcu takie jest prawo ale...
"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.

IncognitoTSW 08.09.2009 15:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 790456)
Rozkmińcie jakie kary ludzie dostali za odpalenie racy, zasłonięcie sie szalikiem i bycie pijanym:
http://sport.onet.pl/0,1262245,2039174,wiadomosc.html !!

pa-ra-no-ja

Surowe kary są najlepszym sposobem. Co prawda nie powinno się tyczyć podchmielonych ale jak byłem Stadionie Śląskim na meczu z Danią ze 2 lata temu to pewien człowiek był tak nachlany, że wymiotował dalej niż widział. Dlatego pochwalam surowe kary za bycie pijanym na stadionie.

0 22 08.09.2009 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 790426)

A masz szacunek za to, ze wychowal syna tak, ze ten sklecic zdania po polsku nie umie?

W Legii sie nie sprawdził - słabiak. :foch:

A powaznie to arcy wkurza mnie Smolarek senior - bo wymyslil to zalosne zastawianie sie dupa w narozniku (czym zachwycają sie niektorzy moi rodacy) zamiast grac o wyzsze zwyciestwo. Za kazdym razem jak to widze to mnie to wkurza. Jest 1-0 dla nas, akcja dwoch na dwoch i zamiast przeciwnika dobic to lecimy do naroznika i zastawiamy pilke dupą. Wielkie umiejetnosci.

pysio 08.09.2009 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 790483)
A masz szacunek za to, ze wychowal syna tak, ze ten sklecic zdania po polsku nie umie?

W Legii sie nie sprawdził - słabiak. :foch:

A powaznie to arcy wkurza mnie Smolarek senior - bo wymyslil to zalosne zastawianie sie dupa w narozniku (czym zachwycają sie niektorzy moi rodacy) zamiast grac o wyzsze zwyciestwo. Za kazdym razem jak to widze to mnie to wkurza. Jest 1-0 dla nas, akcja dwoch na dwoch i zamiast przeciwnika dobic to lecimy do naroznika i zastawiamy pilke dupą. Wielkie umiejetnosci.

mecz Polska - Austria 1-0 dla nas.. mamy kontrę i zamiast grać to jego syn biegnie do narożnika i robi to samo co jego stary.. później idzie kontra Austriaków.. faulujemy.. rzut wolny.. wrzuta w pole karne.. dalej każdy wie jak było..

NIE DLA SMOLARKÓW!

Proud 08.09.2009 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 790483)

mam podobne zdanie...z tym że nie chodzi mi o dobicie przeciwnika...tylko gre fair play. Dla mnie to czyste tchórzostwo i frajerstwo. Zawsze mi się niedobrze robi jak widzę taką gre. Nawet prezentowaną przez drużynę ktorej kibicuje.

rozumiem gre w dziada, wymienianie podań między obrońcami i bramkarzem...ale nie ten wymysł Smolarka...gościa którego styl gry był podobny do Laty...czyli kopnij i biegnij. Takim piłkarzom jak Deyna, Lubański czy Szymanowski inteligencją boiskową do pięt nie dorastali...a co widąc po ostatnich wypowedziach Laty i Smolarka w życiu też nią nie grzeszą.

pysio 08.09.2009 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 790472)
znów weszło??

dziś w PS jest wywiad z Kirmem i jakoś tam nie uderzała z niego taka agresja, tylko wypowiadał się w porządku o naszej reprezentacji czy o Pawle Brożku

edit.
Co do tych kar: race, alkohol, czy jakieś rzucanie koszem można w jakiś sposób zrozumieć bo w końcu takie jest prawo ale...
[b]"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.[/b[

dlaczego przegięcie?

wyobraź sobie sytuację, że to ty zapłaciłeś grubo za bilet i chciałbyś mecz obejrzeć na dobrym miejscu, podchodzisz do swojego krzesełka a tam trzech koksów mówi, żebyś spadał.. poleciałbyś pewnie do ochrony się poskarżyć.. i tym sposobem skoro ochrona/policja musi zareagować to już musi też być kara.. prosta zasada..

brylant17 08.09.2009 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 790472)
znów weszło??

edit.
"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.

sport.wp.pl

Jaroo1 08.09.2009 16:00

Dobrze trzeba karac wysoko, bo Polacy to albo tak rozbestwiony narod a moze tak glupi ze jak porzadnie nie dostanie sie po kieszeni to nie zrozumieja. Jak nie wolno wnosic rac itp o sie nie wnosi ich, chyba nikt nie jest takim imbecylem ze nie potrafi zrozumiec tak prostych zasad. Nie jestem z atakim ograniczaniem praw tak jak to bylo z racami, teraz z flagami, okrzykami ale skoro juz tak ustanowiono to trzeba tego przestrzegac a jak ktos chce byc taki super mocny i mysli ze stoi ponad prawem to niech buli kase i ma zakazy stadionowe

SZYMEK_TSW 08.09.2009 16:40

Cytat:

sport.wp.pl
przedruk z Super Expresu ;]

Cytat:

dlaczego przegięcie?

wyobraź sobie sytuację, że to ty zapłaciłeś grubo za bilet i chciałbyś mecz obejrzeć na dobrym miejscu, podchodzisz do swojego krzesełka a tam trzech koksów mówi, żebyś spadał.. poleciałbyś pewnie do ochrony się poskarżyć.. i tym sposobem skoro ochrona/policja musi zareagować to już musi też być kara.. prosta zasada..
Jakoś nie wydaje mi się żeby bilety cenowo były jakoś strasznie zróżnicowane, oraz żeby ktoś z biletem niższej klasy mógł trafić na miejsca o wyższym poziomie cenowym. Czyli jak rozumiem jesteś za tymi ludźmi którzy u nas na stadionie kupują najlepsze miejsca na pod sektor D3 i tam chcą siedzieć ??

grzechu1991 08.09.2009 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 790504)
przedruk z Super Expresu ;]

Jakoś nie wydaje mi się żeby bilety cenowo były jakoś strasznie zróżnicowane, oraz żeby ktoś z biletem niższej klasy mógł trafić na miejsca o wyższym poziomie cenowym. Czyli jak rozumiem jesteś za tymi ludźmi którzy u nas na stadionie kupują najlepsze miejsca na pod sektor D3 i tam chcą siedzieć ??

cena biletów na mecz z Irlandia Północną od 60 do 160 ... to jednak jak dla mnie straszna roznica jest. A sektor d3 za bardzo tu nie ma nic do rzeczy bo to młyn- kazdy kto kupuje bilet zdaje sobie sprawe jaka jest tam atmosfera, poza tym wszedzie jest trabione ze d3 to sektor dla fanatykow. Repra to cos zupełnie innego, kupujesz bilet i chcesz tam siedzieć, proste i logiczne...

vacs 08.09.2009 19:08

Oskarżenia dla 9 kibiców za mecz z Irlandią niektóre naprawde dziwne 2 lata zakazu na reprezentacje i 1,5 tysiaca za zajecie złego miejsca jest to normalne? http://www.waszapilka.pl/article,219...cia_na_Slaskim

Jaroo1 08.09.2009 19:24

vacs niby wydaje sie to smieszne i zenujace ale jak pomyslec to pewnie ich nie raz poproszono zeby ustapili z tych miejsc i przeslzi tam gdzie maja bilety, skoro nie posluchali to bardzoi dobra kara, trzeba bydlo wygnac ze stadionow bo nie moze byc tak ze jak ktos jest silniejszy to sobie siada gdzie chce i mu sie nikt nie postawi bo sie boi...

PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego...

Mareq 08.09.2009 19:54

Cytat:

vacs niby wydaje sie to smieszne i zenujace ale jak pomyslec to pewnie ich nie raz poproszono zeby ustapili z tych miejsc i przeslzi tam gdzie maja bilety, skoro nie posluchali to bardzoi dobra kara, trzeba bydlo wygnac ze stadionow bo nie moze byc tak ze jak ktos jest silniejszy to sobie siada gdzie chce i mu sie nikt nie postawi bo sie boi...

PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego.
Bo odpalenie racy i zajęcie nie tego miejsca które jest przypisane przy bilecie jest szczególnie niebezpiecznym i społecznie szkodliwym czynem .
Jak spenalizują pierdzenie w miejscu publicznym , to też będzie ok bo prawo tak nakazuje :>?
Czasem jednak trzeba się zastanowić czy coś faktycznie stanowi jakieś zagrożenie a nie bezrefleksyjnie uważać , że skoro zostało przez ustawodawcę uznane za przestępstwo to musi być złe .
Zresztą pomijając sam fakt czy słusznie jest to spenalizowane czy nie (według mnie nie) , to sędzia ma dosyć szeroką możliwość wyboru sankcji karnej a 8 mc pozbawienia wolności w zawiasach na 2 lata , za odpalenie racy , to jest śmiech na sali .

Kurt 08.09.2009 19:54

Cytat:

PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego...
Oj nie popłacz sie... Co Wy macie z tymi racami...?!... To takie straszne...? Odpaliłby... przynajmniej byłoby mniej piknikowo na kadrze... rzuciłby... są służby porządkowe... Kiedyś jakoś z tym nie było problemów... ba... dalej gdzieniegdzie nie jest to problemem... Nie wiem co się z tym krajem dzieje wszyscy chcą drugą Japonie, Irlandie, Anglię... Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

Jak denerwują Cię małe wybryki, nie umiesz myśleć samodzielnie, i przestrzeganie "prawa" jest dla Ciebie najważniejsze to... zapisz się do prewencji...

"prawa" bo takie prawo to jest kpina...

IncognitoTSW 08.09.2009 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt (Post 790560)
Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

.

Sobą to są... na boisku.

cfa 08.09.2009 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mareq (Post 790559)
Bo odpalenie racy i zajęcie nie tego miejsca które jest przypisane przy bilecie jest szczególnie niebezpiecznym i społecznie szkodliwym czynem .
Jak spenalizują pierdzenie w miejscu publicznym , to też będzie ok bo prawo tak nakazuje :>?
Czasem jednak trzeba się zastanowić czy coś faktycznie stanowi jakieś zagrożenie a nie bezrefleksyjnie uważać , że skoro zostało przez ustawodawcę uznane za przestępstwo to musi być złe .
Zresztą pomijając sam fakt czy słusznie jest to spenalizowane czy nie (według mnie nie) , to sędzia ma dosyć szeroką możliwość wyboru sankcji karnej a 8 mc pozbawienia wolności w zawiasach na 2 lata , za odpalenie racy , to jest śmiech na sali .

Może nie są to tak niebezpieczne czyny. Ale po co w takim razie w ogóle przypisywać miejsca i dawać różne ceny dla biletów ?
A może ktoś z dzieckiem chciałby iść na mecz i taki dym z racy mógłby źle wpłynąć na jego zdrowie ?

Kamson 08.09.2009 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 790569)
Może nie są to tak niebezpieczne czyny. Ale po co w takim razie w ogóle przypisywać miejsca i dawać różne ceny dla biletów ?
A może ktoś z dzieckiem chciałby iść na mecz i taki dym z racy mógłby źle wpłynąć na jego zdrowie ?

Myśle, że mógłby go zabić :shock:

Ale sie porobiło.....
Odechciewa mi sie Euro...

wisl@k_TS 08.09.2009 20:17

Nie popadajmy od skrajności w skrajność. Zawsze na meczu się znajdą zarówno mariany jak i fanatycy. Ale to co robią polskie władze odnośnie wprowadzania tzw. modelu angielskiego jest po prostu żenujące i wręcz śmieszne. Do marianów i ludzi którzy nigdy nie byli na poważnym meczu - stadion to nie teatr. Tyle w temacie. Szkoda tylko, że te absurdalne kary mogę rzeczywiście doprowadzić do stworzenia 'widowiska sportowego' na polskich arenach.

Pan Jotka 08.09.2009 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 790570)
Myśle, że mógłby go zabić :shock:

Ale sie porobiło.....
Odechciewa mi sie Euro...

Hehhe...Ale byc nachlanym piknikiem na meczu kadry to juz nie jest szkodliwe :P Wyje*8ne mam na kadre i wszlkie mecze reprezentacji jakiekogokowilek sportu. Koszykowka, siatkowka, brydz albo skoki narciarksie---te same piknikowate mordy. Dziekuje , ale ja wysiadłem na stacji pod haslem: Wisla.

dawidex44 08.09.2009 20:48

Kirm będzie grał z Polską?

pirat.z.karaibow 08.09.2009 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt (Post 790560)
Jak denerwują Cię małe wybryki, nie umiesz myśleć samodzielnie, i przestrzeganie "prawa" jest dla Ciebie najważniejsze to... zapisz się do prewencji...

:lol:

Przepraszam.

Jaroo1 08.09.2009 20:54

Cytat:

Oj nie popłacz sie... Co Wy macie z tymi racami...?!... To takie straszne...? Odpaliłby... przynajmniej byłoby mniej piknikowo na kadrze... rzuciłby... są służby porządkowe... Kiedyś jakoś z tym nie było problemów... ba... dalej gdzieniegdzie nie jest to problemem... Nie wiem co się z tym krajem dzieje wszyscy chcą drugą Japonie, Irlandie, Anglię... Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

"prawa" bo takie prawo to jest kpina...
Kolego nie spinaj sie tak i pomysl troche. Jak teraz ktos wniesie race i mu sie upiecze to na nastepny mecz race przyniesie debil ktory ja wykorzysta nie do takich celow jakich trzeba. Historia chyba pokazała jakie bydło chodiz na polskie stadiony i mam nadzieje ze to bydlo da sie wytepic. Nie jestem jakims piknikiem tylko fanatykiem ale nie rozumiem jak mozna sie rzucac racami czy bic sie na stadionie a chyba nie zaprzeczysz ze jak w Polsce dasz palec kibicom to zaraz cała reke wezma. Stop temu bandytyzmowi bo pozniej normalny kibic ktory chce kibicowac swojej druzynie ma na starcie miano chuligana i bandyty. I wlasnie tak sie zaczyna, wniesie sobie ktos race, pozniej rzuci ja na kogos pozniej wywola zamieszki - takie fajne to jest jak na meczu kibice chca odgrywac glowna role, tylkos zkdoa ze nie dopingujac tylko awanturujac sie

leyzer87 08.09.2009 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidex44 (Post 790587)
Kirm będzie grał z Polską?

Zobaczymy jutro.:)

LuKaS TSW 08.09.2009 21:05

Niech piłkarze wezmą przykład z dzisiejszego dnia.Trzy mecze polaków i trzy wygrane:)

0 22 08.09.2009 21:13

Z pewnością wezmą. Zwłaszcza, ze Błaszyczkowski (znowu, po raz milionowy) kontuzjowany, wiec prawdopodobnie nie zagra (moze i lepiej) natomiast zagra moze 'swietny na treningach' Łobodziński (bo Peszko jest oczywiscie wielokrotnie od niego slabszy). Kończyć tego Leonida.

tofik 08.09.2009 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 790595)
Zobaczymy jutro.:)

Będzie. I życzę mu bramki.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl