![]() |
Odsprzedam na dzisiejszy mecz karnet na loże honorowa za 35 zł, chętni pisac na nr 507-726-148.
|
Ci co mieli karnet na rundę jesienną mają wtorkowy mecz za darmo. I tu moje pytanie: muszę jechac do WŚ żeby im pokazac ów karnet a oni wydrukują bilet czy z tym karnetem z Sosnowca jadę na Hutnik i oni tam mnie wpuszczają na niego?
|
Z mojej strony pytanie brzmi czy wtorkowy PP jest na karnecie na wiosnę ? Wynika z oficjalki, że tak ale mam pene wątpliwości.
|
kurde troche offtop z mojej strony.. ale kurcze Żmijka.. jak ty nie wiesz to nikt nie wie:) peace:)
|
tak mecz jest w karnecie na runde wiosenną! Karnet zawiera 6 meczy(5 ligowych i wlasnie to jedno o PP)
|
Cytat:
To co zyskują Ci co kupili karnet na wiosne i mieli karnet w Sosnowcu ? (za Lubin mieli wejsc na PP) Ale wykaz meczów jakie Wisła rozegra jest z PP więc pewnie tak jest. |
Cytat:
Dzięki! Właśnie wątpliwości miałam ze względu na ten "bonus" z Zagłębie. |
Czy aby kupic bilet na mecz trzeba byc w bazie danych (chodzi mi tutaj o zdjecie) czy wystarczy ze komus podam swoje dane i moze kupic bilet dla mnie?
|
Cytat:
|
Mam pytanie, zgubiłem kartę kibica, wyrobioną w 2006 roku, a chciałbym kupić karnet a jak wiemy potrzebna jest karta kibica. Czy muszę wykupić jeszcze raz kartę kibica czy Panowie w WŚ znajdą w komputerze i dadzą mi jakiś duplikat?
Proszę o pomoc.:) |
Musisz jeszcze raz wyrobić.
|
To niefajnie.
Dzięki za pomoc. |
tzn. wyrobią Ci duplikat, ale zaplacisz jak za nowy
|
Niestety nasz klub nie raczył poinformować oficjalnie, że darmowa wejściówka na jutrzejszy mecz dla posiadaczy karnetów jesiennych jest nieaktualna.
Ten pomysł wydał Pan Wilczek, odszedł on a z nim ten pomysł, a nowy prezes nie raczył poinformować. Każdy tam skrobie dla siebie, żenada to jest. Edit: Piotrek chodzi mi o marketing, najpierw mówią że jest darmowe wejście a potem nie napiszą że to nieaktualne. I to mnie boli. |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._cen_karnetow/
Obnizka cen karnetów.. ale nie wiem co o tym myslec i czy mam sie cieszyc ze nie kupilem bo co? Przeciez jakbym go juz mial i to czytal to by mnie k*rwica wziela... |
Cytat:
Zresztą ty nie powinienes narzekać bo karnet wygrałeś w konkursie i miałeś go za friko a w kolejnym temacie już biadolisz że cie niby oszukali |
Cytat:
Teraz kosztuje 80, w pierwszym strzale kosztował 100. Ergo różnica wynosi 20zł! Ale różnica wynosi też jeden mecz > jakby na to nie spojrzeć za te 80 zł na sobotni mecz z Lechią już nie wejdziesz. A jak byłeś na meczu w sobotę i kupisz karnet jutro, to łącznie wydałeś te 100 zł właśnie. A jak w sobotę kupowałeś bilet bez KK to i w plecy jesteś o 5zł. Ot - cała filozofia. |
Cytat:
jeden mecz mniej, to i karnet tanszy o tyle, srednio za bilet i tak wyjdzie prawie tyle samo takze nie wiem w czym problem widzisz |
jest mozliwosc zeby jutro bilety byly przed meczem sprzedawane w kasach na Hutniku ?
z gory dzieki a parchy sprzedaja wiec te" wzg bezpieczenstwa" to raczej taki pic na wode z Wisły strony ok ok wszystko gra.. pozdro |
Cytat:
EDIT: zapytałeś - odpowiadam. Nie ja to wymyśliłem. |
No niby tak ale jak poczekasz 2 dni to bedzie za 60zl(Zakladajac ze jeszcze beda)
pozdr bez napiny |
Cytat:
Tyle. |
Orientujecie się ile zostało sprzedanych karnetów dotychczas oraz ile zostało biletów na jutrzejszy mecz PP ? Z góry dzięki.
|
Może ktoś potwierdzić na 100% że dzisiejszy mecz z Lechią jest na karnecie :) ?
|
Cytat:
|
info od oficjalnej.. mecz z Lechią(PP) jest na 100% na karnecie..
|
Cytat:
Dziwne bo jeśli Cracovia może sprzedawać przed meczem w kasach Hutnika , to dlaczego nie może być prowadzona dla nas sprzedaż ? strona Cracovi.. Tym bardziej, że w sprzedaży są jeszcze bilety to spotkanie! Wejściówki można nabyć choćby dziś w Sklepie Red Box Fan Shop Cracovii przy ulicy Wielickiej 101 (w godzinach 10-18). Jutro sprzedaż przeniesie się do kas przy stadionie Hutnika (ul. Ptaszyckiego 4), rozpocznie się o godzinie 11 i potrwa aż do meczu. |
Witam, moje pytanie dotyczy wyjazdu do Warszawy w Wielką Sobotę... Czy wyjaśniła się już sytuacja z biletami? Jeśli tak to czy jedziemy i ile biletów dostaniemy??
|
Cytat:
|
ile biletów przyznaje Piast w Wodzisławiu ?
|
Stadion w Wodzisławiu ma 7400 miejsc, więc przepisowe 5% to 370. Ale może inną liczbę przyznają.
|
Liczę na kolejny dobry wyjazd. :)
|
NO Polonia Bytom była tam chyba w 700 osób.
|
Z Piastem gramy w Gliwicach, wiec z biletami szału nie będzie.
|
Cytat:
|
LEch dostał chyba 1200 od Odry
|
W każdym bądź razie jak byśmy grali w Wodzisławiu to z tego co wyczytałem na forum Lecha biletów dostali 833 w cenie 20 zł, a związku z tym, iż było dużo chętnych dostali w sumie 1200 sztuk. :)
|
Cytat:
|
BILETY NA MECZ ZE ŚLĄSKIEM
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...slaskiem_7273/ |
Witam przespałem niestety dzisiejszą sprzedaż:/ Czy ostały się jeszcze jakieś bilety na sektor 3?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl