![]() |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Sadlok, Guzmics, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Popović, Uryga, Drzazga Bramki: Ondrasek, Wolski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Kujawa, Drzazga, Popović Bramki: Brożek, Ondrasek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Bartosz, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Popović, Małecki, Boguski - Paweł Brożek, Ondrasek ZMIANY: Kujawa, Wolski, Drzazga STRZELCY: Brożek, Ondrasek |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Popović, Kujawa Bramki: Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 0:1
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka - M±czyński, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Popović, Kujawa |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 3-1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz, Jović, Guzmics, Sadlok, Cywka, Boguski, M±czyński, Wolski, Małecki, Brożek, Ondrasek. Zmiany: Drzazga, Pietrzak, Popović. Bramki: Brożek, Małecki, Wolski. |
Wisła Kraków - ¦l±sk Wrocław 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Sadlok, Guzmics, Cywka - M±czyński, Wolski, Małecki, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Pietrzak, Kujawa, Drzazga Bramki: Brożek, Małecki |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - M±czyński, Uryga, Wolski, Drzazga, Brożek - Ondrasek Zmiany: Kujawa, Małecki, Bartosz Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Typujemy do godziny 12, wyniki za TSP i WKS podam razem prawdopodobnie w poniedzialek lub wtorek.
|
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:2
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - M±czyński, Uryga, Małecki, Boguski, Drzazga - Ondrasek Zmiany: Wolski, Brożek, Popović Bramki: Ondrasek, Boguski |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Głowacki, Zełmło, Uryga, Jovic, Pietrzak - M±czyński, Popovic, Drzazga, Małecki, Ondrasek Zmiany: Brożek, Boguski, Wolski Bramki: Brożek |
Podbeskidzie - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, M±czyński - Małecki, Drzazga, Wolski - Ondrasek Zmiany: Kujawa, Brożek, Boguski Bramki: Ondrasek, M±czyński, Brożek |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Kujawa, Sadlok, Cywka - M±czyński, Popovic, Małecki, Boguski, Brożek Ondrasek Zmiany: , Drzazga, Wolski, Pietrzak Bramki: Brożek, Ondrasek |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:2 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Kujawa, Sadlok, Cywka - M±czyński, Popovic, Małecki, Boguski, Brożek Ondrasek Zmiany: , Drzazga, Wolski, Pietrzak Bramki: Brożek, Ondrasek |
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - M±czyński, Uryga, Małecki, Drzazga, Brożek - Ondrasek Zmiany: Wolski, Popović, Boguski Bramki: Ondrasek, Brożek x2, Małecki |
Podbeskidzie - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Kujawa, Głowacki, Sadlok- M±czyński - Małecki, Popović, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Kujawa, Uryga, Pietrzak Bramki: Brożek, Brożek, Małecki |
Podbeskidzie - Wisła Kraków 1-3 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Sadlok, Kujawa, Cywka - M±czyński - Małecki, Popović, Wolski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Żemło Bramki: Brożek, Ondrasek, Małecki |
Podbeskidzie - Wisła 1:1
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Boguski, M±czyński, Uryga, Małecki - Brożek, Drzazga Zmiany: Ondrasek, Popović, Kujawa Bramka: Drzazga |
Podbeskidzie Bielsko-Biała-Wisła Kraków 1-3(1-1)
Skład: Miskiewicz-Jovic-Żemło-Głowacki-Pietrzak-Drzazga-Uryga-Wolski-Brożek-Małecki-Ondrasek Zmiany: Popovic-Kujawa-Maczyński Bramki: Ondrasek-Brożek-Drzazga |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, Wolski, Drzazga, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, M±czyński, Boguski Bramki: Brożek, Ondrasek |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 2:5 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, M±czyński, Drzazga, Małecki, Wolski - Ondraszek Zmiany: Popović, Brożek, Boguski Bramki: Brożek, Ondraszek, Uryga, Drzazga, Małecki |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, Wolski, Drzazga, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, M±czyński,Kujawa Bramki: Brożek, Ondrasek,Drzazga |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, Maczynski, Drzazga, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, Wolski, Kujawa Bramki: Brożek, Ondrasek,Drzazga |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 0:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Popović, M±czyński, Drzazga, Małecki - Wolski, Ondrasek Zmiany: Cywka, Brożek, Kujawa Bramki: Brożek, Ondrasek x2, Wolski |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 2:2 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - M±czyński, Uryga, Małecki, Boguski, Drzazga - Ondrasek Zmiany: Wolski, Brożek, Popović Bramki: Ondrasek, Małecki |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Kraków 2:5 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Popović, Uryga, Małecki, Boguski, Drzazga - Ondrasek Zmiany: Wolski, Brożek, M±czyński Bramki: Ondrasek, Małecki, Drzazga, Boguski, Brożek |
Podbeskidzie Bielsko Biała - Wisła Krakow 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga - Boguski, Wolski, Brożek, Małecki - Drzazga Zmiany: Ondrasek, Kujawa, M±czynski Bramki: Małecki, Drzazga, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Boguski ,Uryga, Wolski, Małecki- Brożek- Ondrasek Zmiany: Popović, M±czyński, Drzazga Bramki: Brożek 2, Małecki |
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Uryga, Wolski, Małecki,Drzazga, Brożek - Ondrasek ZMIANY: M±czyński, Boguski, Kujawa STRZELCY: Brożek, Drzazga |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Żemło, Pietrzak - Drzazga ,Uryga, M±czyński, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Popović, Wolski, Boguski Bramki: Brożek, Ondrasek, Drzazga |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 03:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl