![]() |
Mając wybór między "rzetelnym", opiniotwórczym pismem takim jak np "Przegląd Sportowy", a portalem weszlo.com. Zdecydowanie wybieram weszlo. Fakt nie raz przeginają bagietę, ale też często trafiąją w sedno. Sprawa mieszania się Cracovii w sprawy ŁKSu żenująca, tak samo jak ten graf.
|
Szanowy profesur co to tak bardzo byl za normalnosci ,i sprawiedliwoscą w kwestii licencjii ,a dzis czytam o takich jajach...
No k**** co to za ludzie ,bez krzty jakiegokowliek honoru,bez niczego. |
Urban zdymisjowany ? Myśle ze i tak Walter ma anielską ciepliwośc do Urbana.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html |
Cytat:
Coś takiego mógłby sklecić każdy. |
Urban potrenuje jeszcze eLkę,spokojnie. Potencjał zawodników ma na pierwszą trójkę,nie wiem co musiłby robić aby nie załapać się na pudło na koniec sezonu. Wystarczy,że nic nie robi a to już wystarcza.
|
W mniemaniu KP ma sukcesy, wiec po co cos zmieniać?
|
Na pudło to i ja bym się załapał.
|
Arboledon na 2 miesiace kontuzja.
No to ciekawe jak Lech pogra bez Manuela |
Cytat:
W dzisiejszym Futbol News jest pogadanka z Ształowem, trenerem Bytomia. Jedno co mnie uderzyło, gość mówi,że gra zawodnikami z Słowacji,bo nie stać go na zawodników z I i II ligi! natomiast z Słowackiej ekstraklasy już tak. Noż ****a,bez komentarzy. |
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,70...a_w_pilke.html
Iwański jest debeściak: Cytat:
|
Cytat:
inny ciekawy kierunek to Ukraina przykład: http://www.90minut.pl/skarb.php?id_k...00&id_sezon=75 Spartakus Szarowola - 11 Ukraińców moim zdaniem Arboleda nie gra już tak dobrze, zresztą oni w tym i poprzednim seoznie duzo bramek stracili, gorzej raczej nie będzie |
Mam dziwne przeczucie ze po tym sezonie znowu będzie pierdzielenie o tym ze amica przegrała mistrzostwo przez krótką ławkę rezerwowych :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kuchenki mają pozamiatane. Jak z Arboledą praktycznie wszyscy im strzelali bramki, to bez niego zaczną przegrywać. Przynajmniej tak wychodzi na zdrowy rozum.
|
Cytat:
|
Przecież my nie wyciągamy zawodników z potentatów,tylko ze słabszych klubów. Poza tym nie każdy dobry jak na nasze warunki Ukrainiec gra w Dynamie czy Szachtarze.
|
Cytat:
|
Cytat:
widać Spartakusowi bardziej się opłacało ściągnać ukraińców bo tańsi, ba w tabeli są na 2 miejscu, więc chyba nie jest tak źle, a na bank za mniejszą kasę biegają |
Kuchenni bramki tracili juz z Arobledą ,choc łatał im dziury konkretnie.
Teraz beda mieli ciezko ,bo znowu kłania sie brak ławki w zespole Amiki. |
Cytat:
czyli o Arboledy który im ratował nie jeden mecz:-P |
Cytat:
|
Cytat:
Arboleda to nie tylko najlepszy obrońca Amiki, to także walczak, podrywający zespół do walki. Zawodnik charakterny, dobrze wpływający na resztę zespołu (jeśli tylko się z kimś nie kłóci). Nie ma co czarować, dla Amiki to poważne osłabienie. PS. Po to my mamy solidnego Jopa, by w razie kontuzji etatowych obrońców Marcelo-Głowa ich zastąpić nie obniżając znacząco poziomu gry defensywnej. Amika tak solidnego zmiennika nie ma. To poważny błąd. |
W miejsce Arboledy wejdzie Tanevski, rok temu na jesieni niezle sobie poczynał, przynajmniej lepiej niż etatowy rep. Polski Bosacki :>
|
Cytat:
Daj Boże Nam takiego zawodnika ( nie uwłaczając naszym) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nigdy sie nie zaglebiam w statystyki ale bedzie to dla nich osłabienie i tego nie zmienisz, bo on dla nich wiele znaczy i w obronie i w ataku |
flamengista
z tym Lechem to ja po prostu wolę dmuchać na zimne mając w pamięci poprzedni sezon ;-) a jak strata to się pewnie dopiero okaże PS. nie nasz zawodnik, więc nie musimy się martwić :D |
****a mać, a od kiedy obrońca ma wypełniać obowiązki napastników? Obrońca ma nie dopuszczać do tego, żeby rywal zdobył bramkę, a JAK SIĘ UDA to przy stałych fragmentach może "bawić się" w napastnika...
Brak Arboledy to oczywiste osłabienie Lecha i mam nadzieję - wiele drużyn, w tym Wisła to wykorzysta. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl