![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze filmów mi się nie chciało oglądać. ale co zrobisz, takie życie nasze - bab nigdy nie zrozumiemy. bez obrazy dziewczyny. :) troche czasu minie i bedzie dobrze. marne pocieszenie hehe. |
Jak mówi stare polskie porzekadło: baby to cycate chu** :D
Ale są wyjątki :-) |
ta, są wyjątki.
bo niektóre nie są cycate. |
dzien dobry :P
|
wczoraj kumpel miał urodziny...właśnie wróciłem do domu
zdecydowanie ograniczam picie i wizyty w nocnych...:D |
zostawić Was na chwile to zaraz lecą teksty że baby to cycate ch...e!!!! :)
a ja "z barku laku" (to a propos światowego dnia pocałunku) wartko udałam sie na zakupy coby osłodzić sobie brak "materiału" do świętowania :D Pio, e to impreza była jak się patrzy! :) moja wczorajsza kiepska - pan domu zaniemógł około 12 (znaczy się padł pijany) - to wróciłam z nosem na kwinte do domu.... (bo jego żona pije umiarkowanie) |
Cytat:
Cóż to za niegościnna żona gospodarza była? |
Cytat:
|
dobrze że "impreza" u sąsiadów w klatce obok,to miłam blisko do domu ;)
żona gościnna (podobno specjalnie dla mnie śledzie w śmietanie zrobiła - ja daję sobie głowe uciąć że zostały im po świętach :D), ale jak kumpel padł to wyczułam lekką sugestię w jej zachowaniu że raczej fajnie by było jakbym jednak juz sobie poszła :) no to poszłam! ;) Gucio słuszna uwaga - chwilowej :rotfl: |
wiedzieliśmy że wrócisz.. eh..
:) |
Gość w dom, Bóg w dom, nie ma co :D
I jeszcze resztkami ze świątecznego stołu zostałaś poczęstowana :lol: |
aż strach było jeść bo Wigilia to parę dni temu była.... :)
tak to jest jak coś na siłę wymyślam.. |
Cytat:
|
dobrze że ja z umiarem jadłam, dzięki temu jeszcze żyję :D
a na dwójce neonówka :) |
przełączam na neonówke a tam:
"-już wy mnie nie denerwujcie (ksiądz) -a czemu ksiądz mówi do mnie w liczbie mnogiej (kościelny) -przyzwyczajenie z poprzedniego systemu (ksiądz) -a kto był księdza oficerem prowadzącym (kościelny)" :D |
rewelacyjni są !!! normalnie padam :D:D
a ten kawałek to mistrzostwo :D a teraz Czesław śpiewa :D |
na turnieju noworocznym u naszych koleżanek z gorzej strony Błoń kręcony będzie film pt: "Zagubieni w kałuży". Trzeba będzie znaleźć niejakiego AA.
na potwierdzenie moich słów daje link do bannerka nagłaśniającego całą akcje. http://img442.imageshack.us/img442/2161/giftz3.gif dodam,że zobaczyłem to na opisie gg pewnego żydka co by mnie ktoś,o coś,nie posądzał ;> na ich forum też chyba coś o tym jest |
http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=22913
potrzebny ciemny pokój, słuchawki ! i zamknięte oczy !! czek dis ałt :D (nic strasznego serio :)) |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Janek to teraz jakiś pedros. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
w pewnym momencie gdy są odgłosy nożyczek a potem maszynki to aż odruchowo się chciałem dotknąć głowy ;) miazga już kiedyś słuchałem czegoś takiego jakbym stał przy drodze i samochody przejeżdżały.
|
Cytat:
|
Cytat:
BTW: co u Was teraz na głośnikach leci, bo nie wiem co zapuścić sobie na wieczór?:D |
Jak zawsze Ich Troje, Doda i Feel. Nie ma to jak kawał polskiego popu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a u mnie 4fun tv leci bo mi sie z łożka nie chce tyłka ruszyć....
kupiłam sobie swego czasu płytę feela - może byc... ale już mi się nieco przejadł :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl