![]() |
|
tak sie strzela bramki
dycha bez kozery ;d |
Wg statystyk z dodatku do PS po akcjach z lewej strony (naszej, czyli Piotra Brożka) straciliśmy w tym sezonie tylko 2 bramki. Podczas gdy akcje z prawej dały rywalom 8 goli. Brawo Piotrek, cichy bohater tego sezonu.
|
ale Pietia to nie jest INTERNATIONAL LEVEL
ale wole go takiego jaki jest, niz ma byc international level dzieki sterydom :) |
Cytat:
Marcelo i Głowa odwalili kawał dobrej roboty |
Cytat:
|
Zeby nie bylo zbyt pieknie, warto wspomniec o jednym. Wyprowadzanie pilki z wlasnej polowy, kuleje u Brozka przeokrutnie. Kiedys razilo mnie to u Baszczynskiego, tyle ze on nawet w najslabszych meczach mial wspolczynnik mniej wiecej 50/50, czyli jedna pilka do partnera, jedna do przeciwnika.
Piotr Brozek w ostatnich meczach, to chyba z 90 % pilek walil byle przed siebie, za linie lub pod nogi rywala. To troszke za duzo i dobrze by bylo, gdyby ktos w klubie postaral sie z Piotrem nad tym popracowac. |
|
Hmm Łobo miał dobrą końcówkę sezonu (nie chodzi tylko o mecz z Lechią).
A Pawełek w tej rundzie bronił bardzo równo i na prawde całkiem przyzwoicie. Nie wiem czy popełnił jakiś błąd prócz tego kiksu z Lechią. |
Sonda jest w przekroju całego sezonu.
|
Cytat:
Skrzydła kiedys to byla nasza najmocnejsza broń ,dzis juz tak nie jest. Singlar jest zbyt wolny i mało kreatywny ,to solidny grajek ale nic pozatym.Baszczu byl od niego duuuzo lepszy. Priorytetem zeby uruchomic wiec chociaz jedno bedzie wiec znalezienie szybkiego i celnie dosrodkowywujacego zawodnika typu Kosowski.Wtedy ta gra bedzie wygladala duzo szybciej ,co da szybsze mozliwosci do kontr . Ogolnie potrzeba nam zawodnika/ów ,z bieganiem Cwielonga ,sprytem Boguskiego i nosem Frankowskiego.,a gabaryty moga miec jak Trabalik :) |
Cytat:
ale jego już Barca bierze... :-p a tak na poważnie Singlar gra poprawnie, ale nieraz mało zdecydowanie...mam nadzięję że będzie prezentował się lepiej. Pietia mało angażuje się w akcie ofensywne, a ma ku temu predyspozycje. Prawa pomoc jest dobrze obsadzona teraz... potrzebny nam fighter na lewą pomoc...taki co będzie szumu dużo robił a przy okazji coś efektywnie zagra...chciałoby się powiedzieć - Kosa wróććć! :) |
Wybieranie Pawełka jako najgroszego bramkarza tego seoznu to baaaardzpo duże przegięcie.
Ja go zapamiętam przede wszystkim z kiksu z Lechią, ale też z świetnego meczu z Arką w Gdyni, z Legią w Warszawie, z Bełchatowem u siebie.. Jeszcze coś bym wymienił. Spokojnie, akurat ta runda w wykonaniu Pawełka była naprawde solidna. |
Cytat:
Dokładnie. Podpisuje sie pod tym wszystkim. Tą rundę Mario miał naprawdę dobrą zdarzył mu sie jeden kiks podsumowując na pawno nie był najgorszym bramkarzem sezonu. |
Wp wybrała jedenastke sezonu w 11 znaleźli się czterej gracze Wisły Piotr Brożek,Radosław Sobolewski,Rafał Boguski i Paweł Brożek
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22394/jedenastka_sezonu.jpeg |
Brakuje Marcelo. Zdecydowanie.
W obronie bez zarzutu, właściwie miał tylko jeden poważny błąd w meczu ze Śląskiem na wyjeździe, poza tym solidna i równa gra przez cały sezon. Do tego trzy strzelone bramki, z czego dwie dały nam zwycięstwa 1-0 (wyjazd z Arką i u siebie z Legią). Poza tym jedenastka bez zastrzeżeń :) |
MCX - to jest jedenastka sezonu, a nie rundy wiosennej :).
Gdyby Marcelo grał jesienią, z całą pewnością miałby miejsce w w/w jedenastce. |
A gdzie Bóg polskiej piłki, najlepszy napastnik w histroii tej ligi, przyszła gwiazda europejskiej ?
|
Cytat:
jeśli tak to żart Ci nie wyszedł, daj mu czas... |
Cytat:
|
A mi brakuje Jana Muchy zasłużył sobie na 11 sezonu.
|
Cytat:
Jedenastka w sumie dobra,jeśli chodzi o naszych Wiślaków,choć można by tam Głowackiego dorzucić :D tak nieobiektywnie patrząc:P I na bramkę raczej też Mucha |
a ja nie wiem za co Chinyame tam umiescili, bo jesli za bramki to okej, ale jesli za gre... tyle kiksow w sezonie zaden pilkarz (napastnik) w ekstraklasie nie popelnil.
|
Cytat:
|
Wg mnie za Jodłowca powinien być Głowa albo Marcelo. Ale pewnie nie chcieli za dużo Wiślaków :P
|
Co prawda nie piłkarz ale niech będzie tu.
Kto ma dostęp do Radia niech włączy Radio Kraków. Ochalik gada. |
Cytat:
|
Cytat:
To cała audycja jest - głównie na temat stadionu i gry poza Krakowem. Zasadniczo nic ciekawego oprócz tego, że klub będzie rozmawiał z SKWK na temat transportu kibiców do Sosnowca. |
Cytat:
|
Ekstraklasa: czytelnicy Onet.pl i Futbol.pl wybrali najlepszego piłkarza sezonu
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl