Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

FredzIo 09.07.2009 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Valdinio1906 (Post 758861)
Będzie wielki wstyd jak bilety nie zostaną wszystkie sprzedane !

A więc będzie wielki wstyd.
Bilety nie są sprzedawane w kolejności numerycznej.

Domas 09.07.2009 09:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 758880)
A więc będzie wielki wstyd.
Bilety nie są sprzedawane w kolejności numerycznej.

pierwszy mecz w nowym sezonie
upragniona Liga Mistrzów
atrakcyjny stadion :)
nasza kochana Wisełka

a tu takie zainteresowanie jak z koziej dupy trąbka

ruszcie się po bilety !!

misiekpb 09.07.2009 09:58

a co sie dziwicie że wszystko nie zejdzie. na pierwsze rundy eliminacyjne w zeszłym roku i poprzednich latach też nigdy nie było kompletu tylko jakieś 6-8 tysięcy a graliśmy u siebie. A teraz podobnie - słaby rywal, dużo ludzi na wakacjach, mecz w sosnowcu na który trzeba wyjechać około 15 to wszystko odciąga ludzi.

Valdinio1906 09.07.2009 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Domas (Post 758919)
pierwszy mecz w nowym sezonie
upragniona Liga Mistrzów
atrakcyjny stadion :)
nasza kochana Wisełka

a tu takie zainteresowanie jak z koziej dupy trąbka

ruszcie się po bilety !!

POPIERAM !!

wislastoki 09.07.2009 11:04

kupie w sosnowcu bilet?

LanceTS 09.07.2009 11:12

Tylko jesli w Krakowie wszystkich kibice nie wykupią.

Valdinio1906 09.07.2009 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 758955)
Tylko jesli w Krakowie wszystkich kibice nie wykupią.

A to bardzo możliwe :-P

WISŁA 1906 NH 09.07.2009 11:19

Musi nas pojechać komplet... Ja rozumiem że niektórzy pracują, mają jakieś tam życie osobiste, ale jeśli ktoś chce to pojedzie taka prawda, pociąg podstawiony, cena w miare dobra. Niektórym w głowie się pomieszało, tylko wymagają wyników po 4-0 i transferów po 1.000.000 euro :/ . Właśnie teraz nas drużyna potrzebuje, musimy ich wspierać bo na nowym stadionie to zapewne nie będzie brakować ,,fanatyków" z szalikiem WIERNOŚĆ. Tym co mogą jechać a sie zastanawiają albo niechcą radze przemyśleć swoje postępowanie...

jurukuru 09.07.2009 11:24

Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej??

Valdinio1906 09.07.2009 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 758967)
Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej??

http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/ Wszystko jest na oficjalnej !

palikot 09.07.2009 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez misiekpb (Post 758920)
a co sie dziwicie że wszystko nie zejdzie. na pierwsze rundy eliminacyjne w zeszłym roku i poprzednich latach też nigdy nie było kompletu tylko jakieś 6-8 tysięcy a graliśmy u siebie. A teraz podobnie - słaby rywal, dużo ludzi na wakacjach, mecz w sosnowcu na który trzeba wyjechać około 15 to wszystko odciąga ludzi.

Powiedz mi kiedy ty miales jakies 6-8 tys w zeszłym sezonie? Na Barsie? moze na Beitarze? bo nie pamiętam... Po za tym rzadko gramy wstępne rundy tak nisko jak w tym roku... Nawet z Mattersburgiem było 15 tysiecy ludzi w 3 rundzie PUEFA wiec nie mow ze nigdy nie bylo kompletu

SZYMEK_TSW 09.07.2009 12:46

Cytat:

jurukuru napisał(a):
Takie pytanko odnośnie biletów: wie ktoś jak to będzie z biletami jak się sezon zacznie, tzn. czy w dniu meczu kilka godzin przed meczem będzie można kupić bilety w WŚ, Fanatyku ( bilet + przejazd w obie strony) czy będą na to zapisy jakieś kilka dni wcześniej

http://www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/ Wszystko jest na oficjalnej !
No własnie w tym temacie nie ma nic na oficialnnej. Wiec podbijam czy jesli dalej będą dostepne bilety, będą sprzedawane w dniu meczu w Fanatyku, jest to dosc istotna sprawa, bo nie kazdy może 2 razy przyjechac do Krakowa.

Ral 09.07.2009 17:22

Tylko 1150 biletów zostało do tej pory sprzedanych. Wstyd będzie, jeżeli pokażemy się w takiej liczbie...

Domas 09.07.2009 17:57

Kurde !
Jestem w szoku, dawno nie było sytuacji, że klub awansuje do Ligi Mistrzów, a fani dziękują piłkarzom w ten właśnie sposób !! Zamiast 15 000 na mecz idzie marne 1 000 najwierniejszych !? Kto sie jeszcze ni zdecydował, proszę o streszczanie. Będzie styd na całą Polskę..

Myślałem, że po to właśnie Wisła grała cięzko przez cały sezon by wywalczyć awans do rozgrywek europejskich, szczególnie do Ligi Mistrzów, a większość ma to gdzieś widzę...

diablo885 09.07.2009 18:09

To bylo do przewidzenia.. mysle ze jesli bedzie nas tam 2-2,5 tys to bedzie dobrze

!!IRIVER!! 09.07.2009 18:13

A co wy tak narzekacie? Jeśli w dwa dni sprzedano 1150 biletów na mecz z całkowitym europejskim słabiakiem, do tego, ten mecz jest nie w Krakowie, a w Sosnowcu, a jego termin - środa też nie wszystkim sprzyja, to i tak wydaje mi się, że jest NIEŹLE. Owszem, perfekcyjnie by było jakby już sprzedano 2 tys. ale nie ma co wymagać cudów. Ja sam nie jadę, bo nie mogę, z różnych przyczyn, toteż nie ma co tam psioczyć, bo sezon urlopowy wyjazdom średnio sprzyja ;)

Domas 09.07.2009 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 759331)
A co wy tak narzekacie? Jeśli w dwa dni sprzedano 1150 biletów na mecz z całkowitym europejskim słabiakiem, do tego, ten mecz jest nie w Krakowie, a w Sosnowcu, a jego termin - środa też nie wszystkim sprzyja, to i tak wydaje mi się, że jest NIEŹLE. Owszem, perfekcyjnie by było jakby już sprzedano 2 tys. ale nie ma co wymagać cudów. Ja sam nie jadę, bo nie mogę, z różnych przyczyn, toteż nie ma co tam psioczyć, bo sezon urlopowy wyjazdom średnio sprzyja ;)

trochę więcej poświęcenia
ja już dawno układam mój plan na najbliższą przyszość uzależniając go od meczów Wisły.

<wislak88> 09.07.2009 18:15

Taka ilość była do przewidzenia wiekszość ludzi w tygodniu pracuje do 14-16 a o tej porze będzie wyjazd do Sosnowca. Choć samochadmi tez troche ludzi sie wybierze. Na lige napewno wszystkie bilety bedą sprzedane.

Michal1906 09.07.2009 18:20

Jeśli awansujemy do IV rundy to będzie więcej chętnych! A wtedy pierwszeństwo powinni mieć Ci którzy kupili bilet na II rundę El. LM nie dla przeciwnika tylko dla WISŁY!!

arsfan90 09.07.2009 18:36

Powinni ale znając życie dla wielu z NAJWIERNIEJSZYCH zabraknie no chyba ze bedziemy grac na slaskim... a tak ma byc podobniez

Ral 09.07.2009 18:44

Śląski to dobra opcja, chociaż obawiam się że stadion i tak będzie świecił pustkami... Skoro do Sosnowca wybiera się (jak na razie) nieco ponad 1000 osób, to na Śląskim rewelacji pewnie też nie będzie.

Domas 09.07.2009 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ral (Post 759353)
Śląski to dobra opcja, chociaż obawiam się że stadion i tak będzie świecił pustkami... Skoro do Sosnowca wybiera się (jak na razie) nieco ponad 1000 osób, to na Śląskim rewelacji pewnie też nie będzie.

jak my nie potrafimy wypełnić naszych trybun, to może dac do sprzedaży otwartej? :-/ może ślunzacy chcą obejrzeć mistrza Estonii
boję się o ten Śląski, sam byłem fanem tego pomysłu, ale widząc obecne zainteresowanie to obawiam się żebyśmy nie dali plamy

South 09.07.2009 18:57

****a,będzie nas tysiąc to będzie nas tysiąc , niech wstydzą się ci co siedzą na dupie przed TV i płaczą że dlaczego gramy poza Krakowem,dlaczego tylko 3500 biletów,dlaczego pociąg ,dlaczego 40 zł ,dlaczego nie było nowych 5 zawodników ,dlaczego Wisła nie jest realem ,dlaczego...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 759368)

a ty sie nie napinaj ;)

sory to ta abstynencja :(

arsfan90 09.07.2009 19:49

Nie mówiłem żeby z tallinem grac na slaskim tylko ze jezeli dojdziemy do IV rundy kwalifikacji to stadion w sosnowcu nie bedzie spelnial wymagan do tego aby na takim etapie eliminacji grac na nim mecze

palikot 09.07.2009 20:25

bo cięzko wziaść się za promocje meczu, napisac newsy, zachęcac na stronach do wyjazdu, no ale ważniejsze są konflikty, na lini TWSD&SKWK niż dobro kibiców... oficjalna tez daje dupy z tym meczem...

PvD 09.07.2009 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 759433)
bo cięzko wziaść się za promocje meczu, napisac newsy, zachęcac na stronach do wyjazdu, no ale ważniejsze są konflikty, na lini TWSD&SKWK niż dobro kibiców... oficjalna tez daje dupy z tym meczem...

a po co wywołujesz tutaj konflikt TWSD&SKWK ktory nijak się ma do wyjazdu, na innych portalach jest tyle samo informacji co na wislakrakow.com.

Redakcje same decydują co chcą zamieścić i w jakiej ilośc i od kogo.

palikot 09.07.2009 20:37

to zareklamujcie pociąg, i godzine odjazdu... stawiam ci flache jak to sie jutro ukaże

jakois nie widze zeby komukolwiek specjalnie zalezało zeby nakrecać ludzi do wyjazdu...

wislak_92 09.07.2009 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 759451)
to zareklamujcie pociąg, i godzine odjazdu... stawiam ci flache jak to sie jutro ukaże

A znana jest juz godz. odjazdu?

To chyba jestem nie na biezaco.

:shock:

PvD 09.07.2009 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 759451)

jakois nie widze zeby komukolwiek specjalnie zalezało zeby nakrecać ludzi do wyjazdu...

a co to ja z wislakrakow.com, wislasoccer.com, wislaportal.pl tsw.com.pl jestem?? :rotfl:

godzina jeszcze nieznana..

palikot 09.07.2009 20:51

"Na dzień dzisiejszy wiemy, że w środę musimy być w Sosnowcu ok. godz. 17.30 czyli 3 h przed mecze, do Sosnowca jedzie się ok. 2 godziny. "

czyli coś już wiemy...(mniej więcej)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl