![]() |
Cytat:
A fakt, że nie łapiesz ni w ząb o co biega wynika z zupełnie innych przyczyn... Cytat:
Ciekawe czy dostrzegasz jaki jesteś śmichu warty... |
A nie mówiłem - wpieprzał paluszki ino, tępaki...
|
Nie trzeba patrzeć na zdjęcia, czy doszukiwać się paluszków na nich, a wystarczy się orientować czym jest chociażby spółka Srebrna i jak wyglądają przepływy między nimi, a PiS-em, aby wiedzieć, że ta partia jest jednym z beneficjentów Okrągłego Stołu. Nie żadnym tam antagonistą czerwonych i różowych, a grupą ludzi, którzy 25 lat temu ramię w ramię z nimi uwłaszczyli się na przeobrażeniach w Polsce. Uwłaszczyli się kosztem szarych Kowalskich, choć próbują od lat urobić opinię społeczną, że stoją w obronie tych pokrzywdzonych. Niestety Drozd należysz do tych urobionych.
|
:) Nie wysilajcie się Panowie. Takich tekstów od 2007 nasłuchałem się do woli. Zabawne, że ramię w ramię POwski propagandzista i liberał z KNP. Co robią? Walczą z kaczorami :). To już nie przejdzie chłopaki to już nie przejdzie...
Nie wiem czy wiecie ale Kaczyński podobno nocą zmienia się w nietoperza :rotfl:, jego prababką była caryca Katarzyna a pradziadkiem Rasputin... |
Propagandzista PO jest tu tylko jeden i do tego siedzi w tamtejszej młodzieżówce na liście płac skutecznie zniechęcając do PiS-u na forum Wisły Kraków :D
|
Drozd, jeszcze nie wiesz? wszystko co złe to Kaczyńscy, elkowiec pisze o srebrnych, i innych" interesach " PIS, chłop nie zająknie się jak komuchy z różowymi uwłaszczyli się na praktycznie całym majątku narodowym,on widzi tylko PIS , propagandzista to dobre dla niego określenie, kto nie widzi co wyprawiają od 25 lat z Kaczyńskimi to naprawdę albo leming albo niepełnosprawny umysłowo, a wklejka sambo palce lizać , jest! jest! a nie mówiłem ! jest! , a że g....o z tego wynika to nie zauważa , albo nie chce zauważyć
|
Cytat:
Ci co najwięcej krzyczą to najczęściej judasze. Kto był najbardziej pro PiS, pro katolik, krzyżowiec i anty PO pod krzyżem na krakowskim przedmieściu? Jakiś Palikotowy śmieć Andrzej Hadacz, który tam był po to żeby towarzystwo spod krzyża ośmieszać. Śmiem twierdzić, że wśród tych największych krzykaczy i płaczków, męczenników pod krzyżem był jeszcze niejeden prowokator. Kto na tym forum najwięcej krzyczy, wymyśla najwięcej swoich teorii? Po co to robi skoro niby popiera PiS - gdyby tak rzeczywiście było to widząc, że tylko obrzydza tę partię, środowisko wyborców to by sobie dał spokój. Ale widać cel jest inny. Dla mnie taka krecia robota to bycie najgorszym ścierwem jakie może być. Jak można się pod kogoś/coś podszywać (w tym przypadku pod zwolennika PiS) po to żeby od środka robić syf, zero honoru. Ale jak się nie potrafi czysto wygrywać walki to trzeba frajerskimi metodami, co nie drozd? |
a kto Ci powiedział że Drozd obrzydza Pis?, Twoja teoria jest tyle warta co teoria po , wsi24,czy gw na temat obrzydzania PIS przez zajmowanie się przez nich zamachem smoleńskim, bardzo by chcieli żeby nie zajmować się kłamstwami smoleńskimi, tak jak niektórym zależy tutaj żeby pisać propagandę peowską bez odporu, niedoczekanie wasze
|
Cytat:
to prawda. Nie zauważyłem, że Kaczora tam nie było i nie zauważyłem, że ino wpierdzielał paluszki. Reszta się dogadywała i piła "samogon", natomiast jeden z uczestników - tzn. sobowtórów albo też duch tegoż rzekomego uczestnika wpieprzał paluszki i oddawał się rozmowie z Jego Eminencją. Wnioski: jedni się dogadywali i pili samogon i wiedzieli po co tam przyszli, natomiast jeden nie wiedział a przyszedł po paluszki, przy okazji może się wyspowiadał? I to nie sambo zaczął temat dogadywania sie przy samogonie w Magdalence. Sambo pragnie również zauważyć, iż dla jedych 25 lat potwierdzło, że on tam poszedł po paluszki ino a fakt, że pokłócił sie z Michnikiem i Wałęsą to jest dowód wprost na to. Natomiast dla mnie 25 lat to dowód na to, iż zarówno Michnik, jak i Wałesa kopnęli ich w dupcie i to kopnięcie a nie nadprzyrodzona miłość do ojczyzny spowodowała takie a nie inne rezultaty działań. Moja teza jest poparta wieloletnia obserwacja i analizą ich stosunku zarówno do Kuronia i spółki, Ojca Dyrektora, jak i prawicowo zorientowanych ludzi. I nikt mi nie zatka ust z tego powodu i mogę sobie wykrzyczeć to nawet na środku Placu Mariackiego albo też siedząc na ramieniu Adasia na Rynku! A i jeszcze jedno: to wykrzyczenie wcale nie ma za zadanie "zaszkodzić" Kaczorowi - to wykrzyczenie ma za zadanie pokazanie: pamiętaj, że ja pamiętam i nie próbuj mnie zrobić w konia, tak jak np. przy traktacie lizbońskim |
Pamiętasz może zachowanie jak to ładnie nazywasz "Kaczora" przez kolejne 25 lat, wytrzymuje ktoś z magdalenki porównanie? proszę o jedno nazwisko , jedno?
|
Zaraz usłyszysz że podpisał TL, a potem że jest żydem, a potem że ma włosy w nosie. Nie dziwi taki kloaczny poziom u POwskich klakierów, ale żeby liberałowie...
|
http://gazownictwo.wnp.pl/san-leon-r...428_1_0_0.html
Wreszcie jakiś pozytyw w sprawie łupków. Ciekawe ile jeszcze poczekamy na przyjęcie ustawy regulującej wydobycie. Cytat:
|
grożą Kasi Tusk i Donkowi.
http://www.tvp.info/14814761/ty-bezr...owane-do-corki a ja myślałem że naszego premiera wszyscy kochają za to co zrobił dla Polaków |
Najlepszy rozróżnieniem uczestników Magdalenki jest stosunek do nich postkomuny z całym zapleczem sowieckiej agentury i ich zbrojnego przedłużenia GRU czyli WSI. Nie wspominam o ośrodku w Moskwie. Tutaj widać czarno na białym kto jest kto. Najlepsze, że PiS atakowany jest z równa zajadłością przez historycznych sługusów sowieckich Putina jak i narodowców pozostajacych w cieniu ale od dawna juz infiltrowanych przez tych samych mocodawców.
|
http://www.zelaznalogika.net/dajcie-...idlowe-wyniki/
gówno wyborcze http://www.zelaznalogika.net/rozmowy...z-xi-96-ofiar/ rozmowa z lemingiem |
Cytat:
Każdy ma prawo do tego by ocenić. Jeśli ktoś uważa, że Kaczyńscy i Michnik to odwrotne strony tego samego medalu i odrzuca wartość tego medalu, twierdząc, że to żadne złoto tylko tombak - to moze to zrobić i żdna zakuta pała mu tego nie odbierze. Jakoś się tak składa, że najwięksi rzekomi obrońcy PISU na tym forum powodują, że tenże PIS jest ciągle na tapecie. Jeśli odrzucić tezę, że jest to prowokacja młodzieżówki PO, to trzeba sobie powiedzieć, iż niektórzy tu są tak przekonani o heroicznosci cnót Kaczyńskich, że im sie w pale nie mieściło, że ktoś z nich mógł być w Magdalence. Inaczej nie wystawiłby się na strzał z samogonem. A tu taki zonk - co za szkoda. Ocena Kczyńskich pod względem Mgdalenki to jest bardzo ciekawy temat, który wiąże się nieodzownie z kytyką ich cynizmu. |
a ten brnie dalej, nie filozofuj tylko spójrz prawdzie w oczy , uwiera Kaczyński?, czekam na to jedno nazwisko magdalenkowe....
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawy jestem jak Liberały z KNP podchodzą o kontroli liczenia głosów. Czy również zgodnie z linią cudaka? :) |
Ciekawe jest to, że zwolennicy KNP szafują Magdalenką i rolą Jarosława Kaczyńskiego w tym wydarzeniu jednocześnie zapominając (celowo lub z niewiedzy) o pewnych oznakach sympatii "Krula" do obozu postkomunistów i budowniczych III RP. Nie, kto inny jak Korwin maszerował razem z Komorowskim. Tak , tak tym samym, który głosował przeciw rozwiązaniu największej mafii w historii Polski, czyli WSI, którego publicznie poparł gen. Dukaczewski, a w swoim otoczeniu ma ludzi pokroju Kozieja. Zresztą nie, kto inny, ale zwolennicy Korwina w 2010 roku w drugiej turze wyborów w dużej części poparli Bronka. Dziwnym trafem cicho jest też o słowach Korwina o Kiszczaku, którego "Należy podziwiać". I powiedzcie wreszcie, kto od lat broni esbeckich emerytur szafując argumentem, iż: "Przez zmniejszenie esbekom emerytur państwo zabierze zwykłym ludziom emeryturę". Poza tym, to kurczowe trzymanie się jednej szkoły ekonomicznej. Czy Korwin nie dostrzega tego, że patologizacja polskiej gospodarki ma inny aspekt niż tylko i wyłącznie ekonomiczny?
|
https://www.youtube.com/watch?v=5nkwLZkh3m0
To Pani Profesor też jest ruskim agentem? A na poważnie, PiS mógł mieć spokojnie już 40-45% w sondażach jednak w ciągu ostatnich 5 lat nie zrobił nic, dokładnie nic aby przyciągnąć na swoją stronę elektorat wolnorynkowy (w tym przedsiębiorców) oraz polską emigrację. Niech PIS pozostanie przy swoich 30% (tak jak to ma miejsce od 7 lat) a elektorat wolnorynkowy niech poszuka sobie własnej partii (dzisiaj w grę wchodzi tylko KNP i PR). Niech każda w/w partia idzie swoją drogą i skupia oraz aktywuje swój elektorat. |
Cytat:
|
Socjalizm gospodarczy w natarciu.
http://www.pb.pl/3649954,99783,optym...-przestepstwem |
Co najśmieszniejsze w rubryce "OKIEM PRZEDSIĘBIORCÓW" wypowiada się niejaki Wojciech Kostrzewa - prezes grupy ITI, czyli koncernu będącego właścicielem TVN. Żadna stacja w Polsce no może jeszcze bezpośrednio będąca w rękach rządu TVP nie starała się tak bronić Tuska, kłamać w sprawie Smoleńska i robić nieustanną kampanię Platformie, która doprowadziła do katastrofy finanse publiczne. ;)
|
Cytat:
"do nothing" Cytat:
|
Cytat:
Pojetny z Ciebie uczen srodowisk "prawicowych". Pod wzgledem tej "wyszukanej" retoryki zaczynasz ich nawet bic na glowe. Do poziomu Sakiewicza jednak jeszcze troszke ci brakuje. A tak powazniej (ale tylko troche powazniej) to w podobnej retoryce sa komponowane wszystkie teorie spisku, filmiki na YT traktujace o Grupie Bildenberg czy NWO. A konkretnie? Insynuacje, polprawdy, manipulacje...oczywiscie bez konkretow i dowodow... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lista opublikowanych oficjalnie udowodnionych aktów korupcji za rządów rudego ma ponad 300 pozycji - jest do przeczytania w necie.
Ale co tam, jak się chce psa uderzyć to zabobon zawsze kija znajdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzialania w sprawie Blidy byly przede wszystkim nieprofesjonalne a skoro sama Blida strzelila sobie w leb to chyba sam przyznasz, ze czegos zabraklo. Rozwiazanie WSI zostalo przeglosowane Sejmie i nie w tym problem a w tym jak to zrobiono a zrobiono to slabo. W sprawie afery gruntowej, to z tego co pamietam obaj podejzani zostali skazani, z jej powodu rozpadla sie koalicja wiec chyba jednak nie wszystko tam bylo zgodne z prawem |
Cytat:
Ktos kiedys zrobil liste dot afer i dzialan korupcyjnych za rzadow PiSu i PO...wyszlo ze srednio rocznie mieli po mniej wiecej tyle samo... |
Cytat:
I teraz należy się zastanowić nad sytuacją tych zwykłych właścicieli firm i pracowników najemnych w Polsce. A sytuacja jednych i drugich nie jest wcale taka różowa. Cytat:
To są problemy, które stanowią wspólny mianownik dla zdecydowanej większości ludzi o poglądach wolnorynkowych. Problem polega na tym, że w kontekście w/w zagadnień partie parlamentarne (w tym niestety również PIS) nie prowadzą żadnego sporu ani dyskusji skupiając się przeważnie na kwestiach drugorzędnych z punktu widzenia gospodarki. Jeśli zaś chodzi o wielkość elektoratu wolnorynkowego to szacuje go na około 20%. Spadek poparcia dla PO o połowę wiążę się, moim zdaniem, z odpływem od tej partii właśnie tego elektoratu. Taki jeszcze bonus w postaci filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=Shx5BUUIT-4 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S Nie jestem szczególnym fanem tej partii, ale będę na nią głosował bo należę do fikcyjnego ugrupowania o nazwie Anty-PO |
Cytat:
A to bardzo ciekawe. Ktoś kiedyś robił... insynuacje, półprawdy - uczysz sie szybko |
Cytat:
Zrobiono to słabo? Cóż za poziom konkretu... :). To do kogo zarzut? Lepper wiedział jak było... Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl