![]() |
Dobra wiadomosc dotyczaca nazwy stadionu. Za 4 dni konczy sie mozliwosc ofert sponsoringu tytularnego . W 5 osobowej radzie wybierajacej sponsora jest 2 przedstawicieli Wisły czyli jest szansa ze to nie bedzie Durex albo jakis Comarch. Co najwazniejsze pomimo nowej nazwy stadionu nadal to bedzie Stadion IMIENIA HENRYKA REYMANA! ten człon ma równiez znalezc sie w nazwie.
|
mógłbyś dac link do całego wywiadu??
|
Po kilkutygodniowej nieobecności na Reymonta poszedłem wczoraj po bilet na Odense. Idąc w stronę strefy kibica od Reymonta po prawej stronie zastałem syf, chwasty, szkło, wystająca plastikową rurę i nie rozplantowaną ziemię. Czy naprawdę to tak trudno posprzątać ten teren i posiać tam zieloną trawkę i posadzić jakieś drzewka?
|
Cytat:
Cytat:
Jakie jest tempo i zaangażowanie jednostek miejskich w prace przy naszym stadionie - wszyscy wiemy. |
A orientuje się ktoś dlaczego na też miejski stadion przy ul. Kałuży nie ogłoszono również przetargu na sponsora tytularnego ?
|
Cytat:
|
Chyba to będzie odpowiedni temat... Czy ktoś był na stadionie np. po bilet i zauważył może jakieś nowe elementy przed LE? Mam tu na myśli głównie obrandowanie stadionu między kondygnacjami tymi paskami Ligi Europy.
(no chyba że na LE nie daje się takich "ozdób" to nie wiedziałem) |
@Pimko - takie cuda tylko w LM o ile się nie myle. LE jest roszkę po macoszemu traktowane. Chyba, że się myle?
|
Cytat:
Będą bandy, logo na środku boiska, oraz hymn LE... |
zakryli pustaki i wymalowali główne wejście. kilka fotek:
http://tsw.com.pl/upload/gallery/dupuTTdn3k.jpg |
Wreszcie! ;) Można by rzecz - da się?
|
No, trochę lepiej to wygląda. Uważam , że tego jęzora w ogóle tam nie powinno być, bo pewnie kosztował sporo, a korzyści z niego niewielkie. Nie widziałem, żeby na nowych stadionach Legii, Lechii czy Śląska budowali takie przybudówki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie...
Ale rura wciąż wisi:evil: I jeszcze jakieś lużne kabelki dołożyli. |
|
Musi wisieć. Nie można jej stamtąd zabrać, bo to rura spływowa. Co najwyżej trzeba jakoś ją obudować.
|
@KoPer, skąd masz to zdjęcie? Bo na TSW.com.pl nie mogę znaleźć.
|
Na razie jest tylko na profilu na Facebooku. Galeria z całego dzisiejszego dnia będzie później
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ra_w_krakowie/
Ja mam wrażenie, czy Wisła zainstalowała własne "wiaty" nad fotelami rezerwowych? Edit: Tak, to są nowe wiaty. Jak widać Wisła wzięła się za buble po wykonawcy. |
Pewnie szkoda im było tych skórzanych foteli, które po każdym deszczu były przemoknięte.
Teraz jest 13 foteli, a poprzednio było 18 - to chyba trochę za mało. |
Cytat:
|
a ja mam pytanie z innej beczki możliwe że było już o tym pisane ale z powodu braku czasu nie mogę przeczytać całego tematu więc wracając do meritum czy na stadionie na telebimach będą puszczane chociaż powtórki? Bo na innych stadionach puszczają całą transmisje (np na Lechii)
|
nie będą bo uefa zabrania...
|
Cytat:
Cytat:
|
|
/\/\ teraz wygląda (w mojej opinii) o niebo lepiej ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś ma informację czy pierwszy rząd na ławkach rezerwowych został zlikwidowany na stałe ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl