![]() |
Cytat:
|
jak napisałem typowo taneczna ;> techno itp;)
|
ile trwa podroz busem do Bochni? ile to kosztuje?oraz gdzie mozna wsiąść do takiego busa ?
|
Od której można nadać przesyłkę w UPS na Kosiarzy? Od 8 czy 9?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki impreza i Kobieta_Wislak
Mam jeszcze ciekawsze wykresy do stworzenia więc proszę się ze mnie publicznie nie śmiać ;) Będę w takim razie kombinował z liniami trendu i pozostałymi opcjami wykresów. Ale to jutro bo już padam na pysk.. Cytat:
http://www.mbe.com.pl/mbe_005.htm Aha, dzwoniłem na Balice i dostałem informację że do UK mogę przywieźć w bagażu 10 litrów alkoholu.. Mnie dużo namawiać nie trzeba ;) |
Jak będzie po niemiecku "nie mogę się doczekać"? Ich kann nicht mehr warten? 2 lata się nie posługiwałem językiem i wolę być pewien
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...k_Forza_Wisla/
Potrzebuje tego szalika. Nie wie ktoś czy jest w M1 albo Carrefourze? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Strony www o Krk
|
Ma ktoś jakieś problemy z GG10 na windows 7?
Bo mnie nie działa,ikonka pokazuje że sie cały czas loguje ale to nie następuje.Dziwne bo do niedawna chodziło mi GG normalnie. |
Cytat:
A busy mają dwie trasy - jedna przez Aleje, druga przez Starowiślną. |
Jestem studentem zaocznym, wykupiłem składkę ubezpieczeniową na uczelni, która jednak opiewa na następstwa nieszczęśliwych wypadków, a ja zachorowałem. I pytanie podstawowe: czy wszelkie świadczenia należą mi się tak czy inaczej, skoro jestem 'na utrzymaniu' rodziców?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakieś zawodówki zaoczne ? podsyłajcie wszelakie linki ;]
|
Cytat:
fakt podalem cene z Wieliczki z Krakowa moze byc te 0.5 pln wiecej jakie banki udzielaja pozyczek osoba ponizej 21 roku zycia ? |
Co do banków to wszystko zależy czy pracujesz ile zarabiasz i jaką masz umowę wiem nie ma znaczenia przy średnich pożyczkach bylebyś był pełnoletni.
Czy ma ktoś może lub wie gdzie znajdę film o Wiśle z Discovery? Tylko całość bo jakieś skróty na yt znalazłem. I jeszcze jedno mam problem z mp3. ma ona pojemność 8GB wgrane mam 3.5(zaznaczyłem wszystko i sprawdziłem) ale jak klikam prawym na ikonkę odtwarzacza to wyświetla że jest na nim 7,8GB danych. Co jest nie tak? Czy mogę temu jakoś zaradzić? |
Mam pytanie dotyczące zmiany sieci komórkowej, aczkolwiek chciałem przenieść numer z Plusa do Play'a czy ponosze przy tym jakieś koszty czy nie ?
|
Podobne pytanie - telefon na kartę w Sami Swoi chcę przenieść na telefon na kartę w Play. Da się zachować nr?
|
Czy nie będąc studentem AWF mogę skorzystać z tamtejszej biblioteki ?? to ważne dla mnie a nie chcę jechać w ciemno :)
już wiem :) |
U poczty polskiej, paczka z zadeklarowaną wartością to jest paczka ubezpieczona?
|
Kiedyś zainstalowałem hamachi 1.0.1.5 i to była wersja darmowa. Teraz odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, żeby znów pograć w grę z kumplami, a to zasrane hamachi ciągle pamięta moje konto i nie chce mnie zalogować, że niby licencja wygasła i trzeba kupić.
Czy ktoś wie jak się pozbyć tego cholerstwa z hamachi, żeby zainstalowało się od nowa i nie pamiętało starego konta?! |
Szukam świadka zdarzenia na ul. Miechowskiej w niedziele 5 grudnia.
Między godziną 12.00-16.00 ul. Miechowska (20m od ulicy Reymonta) Z czarnego VW Golfa IV skradziono laptopa z ważnymi dokumentami poprzez wybicie szyby od strony płotu. Bardzo proszę Was o pomoc i kontakt na PW! |
Korzysta ktos z Orange Free na karte (komorka)? Jak to wyglada od strony praktycznej ?
Dobrze rozumiem, ze doladowuje konto za np 25zl, ktore mam na rozmowy/smsy, a w ramach bonusa dostaje 1GB na korzystanie z netu ? |
Poszukuje zdjęcia flagi Lechii, mianowicie białe tło z 2 zielonymi paskami a na głównym planie Biały w kapturze nad murzynem.
Z góry dzięki |
Cytat:
Za doładowanie 25 zł. dostałem nawet trochę więcej niż 1 GB. Jak ktoś dużo korzysta z neta przez telefon to się chyba opłaca :-) |
Cytat:
szukałeś tutaj? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl