![]() |
Czy to jest tylko moje fałszywe złudzenie czy BOSSOWI już nie zależy tak na Wiśle?
|
Co z Alemao?? Testuja go jeszcze czy juz mu podziękowali?
|
Cytat:
|
A może trzymają tych ogórków, bo kogoś trzeba wystawić, a nasza kadra szczupła?
Ale znowu, dlaczego na te parę dni nie wezmą juniorów? Nie łapię. Ten klub to zagadka. |
Cytat:
|
Cytat:
Garguła i Singlar...pierwszy to pewnie minimum pół roku jak znów mu coś nie strzeli, drugi niby ok ale po kontuzji i coś też przebąkuje że nie jest do końca ok - Boguski - standardowo już kontuzja.Minus Głowa,Ba,Alvarez(ci co jak byli zdrowi to zazwyczaj grali). Tak więc kombinują licząc na cud...ja sam ciekaw jestem jak oni te 'konkretne' transfery załatwią bo żeby liczyć na cokolwiek muszą być 2 nowe postacie w przodzie i to tacy co faktycznie będą o wiele lepsi od tych , których mamy |
Cytat:
|
Cytat:
ja nie wiem,rozumiem ze zasada testow jakiegoklwiek zawodnika odbywala by sie na jakisch zasadach,tzn mial by to byc ktos np mlody ,persepktywiczny ,grajacy juz gdzie w swoim poprzednim klubie. ale jak widze kogos takiego jak ten Pinto i ten Alemao to nie widze ze zadnej logiki ,nie widze nic.Kapserczak moglby sie w koncu ogarnać i obydwoch wysłac na testy na Izalotora Biguchwala ,bo gdzie indziej by kots ich chcial. jesetm za testami,ale ludzi ktorzy rokują jakie nadzieje ze to nie jest strata czasu jak w przypadku tego stalego kilenta Mc'Donalda z Portugalii. co do Makiniwy to obysmy sie nie obudzili z reka w nocniku....napalili sie na goscia ktory w ost 3 latach strzlil moze z 2 ,3 bramki ,ale z uwagi ze polska liga to amatorka ,u nas mogly cos grać.....ciekawe wiec czy gadaja z innymi ,bo bez napastnika to bedzie bida. |
Cytat:
|
żeby zapraszać zawodników których się obserwowało trzeba mieć jakichkolwiek scoutów a jak ich nie było to go mamy zapraszać. Jesteśmy obecnie w takiej sytuacji kiedy możemy łykać zawodników z poleceń managerów bądź też po znajomościach. Tylko kto ma jakieś znajomości w kręgach zajmujących się wyszukiwaniem piłkarzy, przecież nie ma Mielcarskiego, Bednarza więc kto by się miał tym zajmować a Basałaj przyszedł do nas już po sezonie i dopiero zaczął robić jakiś porządek więc aktywne ligi były już tylko północno wschodnie + że tak powiem egzotyka do której nie mieliśmy kogo wysłać...
|
Cytat:
A być może trafimy na drugiego Roberta Sowę... |
Cytat:
|
Taki junior przebywając z lepszymi od siebie zawodnikami może tylko podnieść swoje umiejętności skoro Kasperczak stwierdził że lepiej będzie jeśli Kazimierz Moskał będzie trenować bądź poganiacze bydła i sprzedawcy pizzy TO PO JAKEIGO CH*** trzymają u nas tych juniorow ? Skoro tam nikt nie rokuje perspektyw niech wywalą wszystkich. Niech przejdą się po miesicie i pościągają chłopaków z boisk. U nas wszystko odbywa się poprzez znajomości, ojciec przyprowadzi grubaska na trening i zróbcie z niego grajka.
|
Cytat:
Dodam do tego przykład Małeckiego kiedy to Łobo (jak zwykle) nie zachwycał i Skorża (który nie lubi młodych kopaczy) musiał z Patrykiem zaryzykować. I opłaciło się. A jeśli są za słabi to po co ich trzymamy? Tak jak piszesz, znajomości to za mało żeby zostać drugim Messim:) |
http://wislasoccer.com/news_item_11404.htm
Cytat:
Nurtuje mnie tylko jedno pytanie, na co nam pomocnik skoro mamy bardziej palace sprawy? Chyba ze chcą kupic 2 obroncow, pomocnika i napastnika, choć ciężko liczyć na 5 wzmocnien w jednym okienku. No ale zobaczymy co bedzie |
Nazwisko drugiego gracza na tą pozycję może być dla Was sporą niespodzianką. Nie jest wykluczone, że napastnik ten zostanie zaprezentowany już na jutrzejszej konferencji prasowej. I kto wie, czy nie zostanie nowym kapitanem drużyny.
czyzby Zurawski ? :> |
na TWSD piszą, że przyjdzie napastnik, który prawdopodobnie będzie kapitanem.... hmm pomyślałem Żurawski, ale to może być zbyt piękne :)
|
Cytat:
Przepraszam skąd to info bo nie jestem w temacie :) edit: już wiem TWSD :) |
Milinkovic był na testach medycznych w Krakowie i jutro prawdopodobnie zostanie zaprezentowany :)
cytuje wislasoccer... |
Fajnie by było jakby to byli nie tylko zagraniczni zawodnicy ale przede wszystkim polscy:)
|
Radzę spokojnie czekać do jutra lub wtorku i nie napalać się na wszystko co leci w mediach. Jeśli ktoś ma spełniać te wypisane oczekiwania napastnika to będzie to tylko Żurawski. Franka z Jagiellonii przecież nie wyciągną.
|
Żuraw jest wolnym zowodnikiem. Jak strzelac bramki to raczej nie zapomnial. Poczekamy do jutra i zobaczymy jak to będzie.
Zbymak, wiesz cos o tym transferze, czy raczej sie nie wypowiadasz??? |
|
Informacje bardzo budujące. Zobaczymy, czy prawdziwe.
|
Nie ma innego wyjścia to musi być Żurawski:)i
|
ile bramek strzelil zuraw w zeszlym sezonie???
|
A ile bramek strzelił Frankowski w Anglii i Hiszpanii?????? Nie przeszkodziło mu to w dobrej i efektywnej grze w słabej Jagielloni
|
Ja wierze najbardziej gazecie krakowskiej bo najczesciej ich informacje sie sprawdzaja i wedlug ich artykulu z godziny ok 22, Zurawski jutro podpisze z nami umowe jestem pewien tego na 99,9%
|
Myślę, że nie jest to tak bardzo istotne. Nie ma się co oszukiwać lepszego zawodnika niż Żurawski na atak nie jesteśmy wstanie sprowadzić
|
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ? :D
|
Cytat:
nie patrz na to... w naszej kopanej to kazdy przecietniak ktory gra na cyprze ustrzeli te kilka bramek w sezonie a przynajmniej bedzie asystowal... zobaczymy jak to bedzie |
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ? :D
|
Ja wierze najbardziej gazecie krakowskiej bo najczesciej ich informacje sie sprawdzaja i wedlug ich artykulu z godziny ok 22, Zurawski jutro podpisze z nami umowe jestem pewien tego na 99,9%
|
Ja pie... po pierwsze zbymak - gratulacje, po drugie, szok, szok, szok !!
To jakis sen... |
Nieźle się zapowiada i myślę, że Żurawski wróci do swojej formy. Dużo wniesie do gry Wisły. Na pewno nie będzie typowym napastnikiem ale takim cofniętym, albo będzie czyścił środek pola. Makiwna jeszcze, no marzenie - bez kitu. Kto to ten trzeci, właśnie. Kosowski? xD
|
Czekam do juta jak zobaczę to uwierzę :D ale co z Makwiną w takim układzie?
|
Cytat:
Żurawski ma już swoje lata i nie ma sensu liczyć, że będzie seryjnie strzelał, bo nie będzie. Tyle, że on pewnie ma być cofniętym napastnikiem w duecie z Brożkiem. Na pewno jest w stanie rzucić parę piłek, wygrać jeden na jeden, ogólnie - coś z przodu namieszać. Szału raczej nie będzie, ALE - nie jest drewniakiem, jak większość tzw. napastników w naszej lidze i na pewno bije na głowę jakichś murzynów wyciągniętych z plażówki. Ważne, żeby mieć co do niego realne oczekiwania - Żurawski nas nie zbawi. Nie te lata. Może być jednak wzmocnieniem kadry, pod warunkiem że potraktuje swój powrót poważniej niż na przykład taki Mięciel. W lidze mamy straszną zapaść, więc nie powinien wówczas specjalnie odstawać, czego żywym przykładem Frankowski. |
Bardzo się cieszę, że Żurawski wraca do Wisły. Nawet nie z powodu podniesienia poziomu sportowego, tylko z pozytywnej atmosfery, jaką wniesie do szatni. Jako kapitan z pewnością podoła zadaniu utemperowania "machaczy rąk".
|
onet.pl:
Cytat:
|
Cytat:
Więc pytanie było nie na miejscu jeśli ktoś chce udowadniać że transfer bez sensu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl