![]() |
Cytat:
Liczyłem że z pieniędzy za Głowe kogoś kupią a tu chyba kwota poszła na łatanie dziury budżetowej za Levadie |
Cytat:
Także zostawiania transferów do przejścia Litwinów to kompletne nieporozumienie. Pewnie negocjują transfery od jakiegoś czasu, tylko dlaczego tak długo to trwa? Ja rozumiem, że rozmowy się przeciągają, ale z wszystkimi zawodnikami, których chcemy sprowadzić? Chyba, że tylko jednego sprowadzamy - Makinwa. |
Cytat:
I tego że nasz klubowy futbol osiągnął dno nie zmienią nawet 2-3 poważne wzmocnienia naszego składu. Ja tam każdy zwycięski dwumecz (oby był taki chociaż jeden) w europucharach będę traktował jako sukces. |
Cytat:
Dopiska: tutaj na forum dzieje sie cos niesamowitego...Nie kupujemy ZLE (wiadomo) Probujemy sciagnac Makinwe ZLE! Bo nie gral tyle i nie gra w Lazio. Tak bo my jestesmy taka firma, ze z seria A zawodnikow mozemy brac na peczki...Dziewie sie, ze nikt bramkarza nie skrytykowal za to, ze nie jest wyzszy. Mesi zly, bo za niski pewnie, a Rooney "gruby". Proponuje sie zastanowic, bo gdyby Makinwa byl ciagle w meczowym skladzie to na Wisle nie chcialby nawet spojrzec. Niektorym sie juz w dupach poprzerwacalo. |
Cytat:
|
Cytat:
e tam zaraz banować, pójde za to na pielgrzymke do Częstochowy;) |
Cytat:
Nie rozumiem co Cie dziwi w tym, ze Basałaj negocjuje... Przeciez ze strony Lazio tez rozmawial prezydent klubu, wiec? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gość który komentuje nasz dzisiejszy sparing powiedział że Makinwa jest już "nasz" z tym że aktualnie przebywa na wakacjach :P
|
Koles prowadzacy relacje live z meczu sparingowego http://pinotv.pl/kanal/krakow-na-zywo
jego slowa "czego sie dowiedzial podczas przerwy to ze transfer Makinwy do Wisly jest juz dogadany.. ale czekaja az pilkarz wroci z Nigerii.. kwestia paru dni".. |
Cytat:
|
Czyli nic nowego nie wpoeidzial, bo wczoraj to samo mowily wloskie media.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Komentator pobiegł w przerwie meczu się czegoś dowiedzieć, podobno się dogalli z Lazio jedynie problemem jest to że Makinwa jest teraz w Nigerii. Nie padły z jego ust słowa o podpisaniu kontraktu. Niczego innego nie powiedział także nie siejcie plotek.
|
na malopolska.tv piszą że Makinwa podpisał 3,5 letni kontrakt może ktoś to potwierdzić lub zaprzeczyć?
|
Przecież się podszywają pod nich. Żadne info nie jest potwierdzone
|
Tak jak piszą koledzy wyżej - jedyne pewne info to to od komentatora, że Makinwa właściwie jest już w Wiśle, ale obecnie przebywa na wakacjach. Nic więcej.
|
Nawet się ktoś pod Zbymaka chyba podszywa. Oj co za ludzie.
Miejmy nadzieję |
Sorry, ale po prostu widac ze ktos sobie robi jaja z nich. Najlepszy tekst jednego kolo tam na tym czacie: "****a, tyle pieniedzy za Aracicia...":lol: (bo ponoc mamy go kupic za 750 tys euro):lol:.
EOT. |
Lepsze było to, że Małecki do Cracovii odchodzi :D hahaha
|
Podszywają się pod Zbymaka i Maci0sa gadałem ze zbymakiem.
|
Mają ucieche , że się pod kogoś podszyją
A tak na serio to ciekawe co z transferami |
Szlak już człowieka trafia jak się na to wszystko patrzy! obiecanki cacanki już które okienko transferowe z rzędu? hmm..3?4?5? kolejni wytransferowani nasi najlepsi piłkarze za dobre pieniądze, a w wzmocnień brak! Ja się pytam czym jest spowodowana taka niudolność naszych działaczy od kilku lat?!
|
Nie chce wkurzać innych forumowiczów, ale włoskie serwisy, zwłaszcza la Lazio siamo noi, mówią coś "zupełnie" innego. Według informacji z wczoraj wieczorem grecki klub Larissa poprosił Włochów o możliwość spotkania "sondującego". Zdaniem agenta wszystko miałoby się wyjaśnić we środę - czwartek, kiedy Stephen [Makinwa] miałby wrócić z Nigerii. Natomiast "jazda" z dzisiejszego poranka (26 czerwca, 9:53) była dla nas już mniej wesoła:
Cytat:
Przetłumaczcie mi to z polskiego na nasze albo powiedzcie więcej - o co tu k... chodzi? Agent znowu podbija cenę, strasząc Wisłę Larissą (wcześniej była Ossasuna), czy też naprawdę jesteśmy w czarnej d... z transferami? |
el Nuero w czarnej dupie z transferem Makinwy tak, z transferami wogole - raczej watpie. Gosc gra na zwloke by tylko podbic stawke Makinwie. Przypuszczam, ze powiedzial mu by sie wstrzymal z podjeciem decyzji (dlatego tez informacja o pojawieniu sie Larissy sie dzisiaj pojaiwla) pochopnie bo moga wyciagnac od nas wiecej kasy. Z obu stron chodzi tutaj o zmiekczenie stron negocjacyjnych.
|
Cytat:
To całe czekanie na Makinawe to jedna wielka strata czasu, oczywiście jeśli to co piszą włosi to prawda... |
Cytat:
|
Ta sprawa z Makinwą przypomina serial z Neiem w roli głównej. Wtedy już były momenty w których wiedziałem że jest nasz, a tu się okazało że nic nie wyszło z "wielkiego transferu". Pamiętam ten zawód, dlatego teraz nie napalam się na ten ruch transferowy.
|
Nie ma sie co podpalac na tego Makinwe, po pierwsze, caly ten transfer wydaje sie mocno poza naszymi mozliwosciami, o ile dogadanie sie z Lazio jest calkiem realne, to dogadanie sie z ta pseudo gwiazda w sprawie jego zarobkow, juz chyba nie...Bo nie sadze aby, pilkarz mogl u nas zarabiac wiecej jak 300, 350 tys euro na rok, a redukcja z 750 tys napewno mu sie nie bedzie usmiechac. Nie wspominajac juz nawet ze te 350 tys bedzie kontraktem motywacyjnym, wiec gwarantowane jakies 200tys E. Pozatym inwestujac tak astronomiczne pieniadze jak na nasze warunki, w gracza po kontuzji, ktory moze okazac sie takim samym wzmocnieniem jak Bulgar, ktory przychodzil w wielkim blasku w ostatnim okienku transferowym jako nasze zbawienie.
Cala ta sprawa wyglada poprostu na to, ze menadzer postanowil wykorzystac jedynego chetnego na Makinwe czyli nasza Wiselke, jako rekame aby w mediach bylo troche o nim glosniej i dzieki temu znalesc na niego jakiegos bogatszego kontrachenta. A nasi dzialacze dali sie niestety w ta gre wciagnac:/ Miejmy tylko nadzieje, ze nie byli az tak naiwni i maja jakas realna opcje rezerwowa... |
W sumie w dzisiejszym sparingu dobre wrażenie wywarł Jirsak. Może się chłopak w końcu obudzi i on pociagnie ten wózek...Bardzo ładna brameczka. Jak nie kupią lepszych to na razie Jirsak wygrywa rywalizację z Gułą...
|
Cytat:
Ćwielong wybitny nie był, ale był z niego pożytek. W odróżnieniu od Hristova, Baa i innych wynalazków. Do tego założę się, że jest lepszy od testowanych teraz w klubie ogórków. :rotfl: Martwi mnie, że Kowalski jest wprowadzany na zmianę za Marcelo. Jakby Kasperczak szykował się na jego stratę. Cytat:
Do Wisły może przyjść nie po to, żeby zarobić, ale - odbić się od dna. Jeszcze trochę posiedzi na ławce i będzie mógł żegnać się z profesjonalnym futbolem. |
jak widać na podstawie forum powstaje dość sporo artykułów, proponował bym zastanowić się czasami wcześniej co się pisze:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,80...y__Dzwon_.html |
Cytat:
smutne, ale... prawdziwe. niestety. |
Takie same mam odczucia jak kolega morgenes. Niestety, smutne acz prawdziwe.
|
a mnie to nie boli. niech testują - nie są to wielkie koszty, a można trafić na "perełkę". ok, szanse są bardzo małe, ale co jest do stracenia? trener jest świadomy tego, że zawodnicy, którzy przyjeżdżają na testy to nie są jakieś "gwiazdy" więc nie ma co się obawiać ;)
e: oczywiście pomijając złośliwość dziennikarską. |
No to jak na razie słabiutko z transferami ale że one bd to jest pewne ;) Muszą być! Czy to Pinto czy Kameruńczyk ale będą i tego chyba jesteśmy pewni. Teraz wszystko zależy od tego jak potoczą się negocjacje, my oczekujemy piłkarzy ale nie znamy prawdziwego stanowiska piłkarza, klubu, więc nam jest łatwiej o oszczerstwa. Z każdym dniem na forum będzie coraz gorzej niestety, coraz większa frustracja ale miejmy nadzieję, że uda się nam to okienko transferowe :) Jakby przyszli bramkarz Jovanic, stoper ? , prawy obrońca Kowalczyk, lewoskrzydłowy Milinkovic, napastnik Makinwa + jakaś niespodzianka to wydaję mi się, że bylibyśmy zadowoleni :) Jeszcze sprzedać kirma i kupić kogoś młodego za niego i byłoby git ale jak na razie jest krucho ;/
|
Drodzy koledzy. Tak Was czytam już kilkadziesiąt dni codziennie i z dnia na dzień bardziej nakręcacie się. Transfery będą lub nie..to proste. Temat brzmi: "Polityka transferowa Wisły", dlatego najlepiej dla Waszego i mojego zdrowia byłoby gdyby został on zamknięty do końca okna transferowego. Wtedy może rozpocząć się dyskusja na temat ewentualnych transferów lub zaniechań. W tym momencie dyskutujecie o wszystkim i o niczym. O tym na co wpływu nie macie. Taka "wolna amerykanka" lub sposób na wyładowanie skumulowanych emocji z całego mijającego dnia. Porozmawiajmy o konkretach za miesiąc, a nie komentujmy doniesień "proroków", "faktów" i innych dziwactw.
Pozdrawiam. Worcester:) |
Jeżeli jeszcze raz w tym temacie zobaczę posty z informacjami pozyskanymi z własnych źródeł będą bany. Posty poleciały do Gdybym był bogaty
Bany będą również za dyskusję, kto jest, jaką gwiazdą forum i kto komu ufa. Ostatnie ostrzeżenie więcej nie będzie. Radzę jeszcze raz przeczytać Zasady pisania w temacie, żeby nie było rozczarowań |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl